Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annikkaa

Do kogo podobna moja dzidzia?

Polecane posty

Gość annikkaa
Oczywiście święte Matki Polki boją się zajrzeć w link i pośmiać razem z nami :D.

Gość huahuahu
Dobre :D

Gość nuddddyyyy
wymysl cos na prawde do posmiania

Gość nuddddyyyy
brwi ma za tata,ale buzke to ogolnie-za mama. sliczna dziewczynka

Gość stigma
Estera nie masz się czym zająć pustaku? Te dywagacje do kogo bachor podobny są nienormalne. Może się jeszcze obraź na faceta, że bardziej do niego podobne.

Gość nuddddyyyy
wiesz,wyglad twojej corci bedzie sie jeszcze zmienial.nie raz bedzie podobna do babci,do tesciowej,do cioci Marianny itd:) to normalne

Wiesz ... to tylko zabawa ... skoro uważasz , że to głupota to może i tak - dla Ciebie . Dla mnie to zabawne . I nie obrażaj ludzi PUSTAKU !

Gość Bardziej podobna do Ciebie,
ale tatuś wygląda jakby jeszcze 18 nie skończył :O Szybko się wpadło to i pierdołami chce się zajmować :O

Gość nuddddyyyy
jak komus nie pasuje to niech nie wchodzi na link! ja tam bardzo lubie takie porownania-ciekawe spostrzezenia i punk widzenia,maja niektorzy.

Tatuś wygląda na 17 . Zawsze go w sklepach o dowód pytają . Ma 20 ;) Ale to dobrze dla niego - będzie długo wyglądał młodo !

Gość nuddddyyyy
he he zgadza sie i kolezanki w klasie beda zazdroscic mlodego taty. jak moj maluch pojdzie do szkoly to tata bedzie przed 40stka a i mamusia nie za mloda:)

Gość czego to ludzie nie wymyślą
Mówią, że przy małym dziecku jest tyle pracy, a tu proszę, młode mamy mają czas na takie rzeczy.

A no widzisz mówią . ;) Ci którzy nauczyli dziecko rączki rączki . Mała śpi , w domu posprzątane . Więc czas na relaks i troszkę głupot ;)

Gość czego to ludzie nie wymyślą
W porządku, w końcu nikogo nie krzywdzicie i skoro Was to bawi to sobie róbcie porównania brwi dzidzi. Dla mnie to po prostu cokolwiek dziwne, ale tez z nudów robię czasem głupoty i nie mam zamiaru Cię obrażać. Np. raz mi założyłam konto na portalu randkowym dla gejów.

Gość nuddddyyyy
estera-pamietaj-nie puszczaj taty samego na wywiadowki,za te 10 lat.Bo przyjda same takie jakby ich z domu starocw wypuscili i zobacza takiego mlodego kolo 30stki mezczyzne to koniec! he he:) nie musisz sie nikomu tlumaczyc co robisz w wolnych chwilach. jestes po prostu mloda,zorganizowana mama i masz czas na wszystko.