Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BumtaralalaBumtarala222222

Próbować czy nie?

Polecane posty

Gość BumtaralalaBumtarala222222

Hej dzieczyny, przejdę od razu do rzeczy;) Od pewnego czasu podobał mi się pewien facet z pracy, pech chciał że znaliśmy się tylko z widzenia. Dwa dni temu spotkaliśmy się na jednej imprezie, zaczęliśmy rozmawiać i chyba załapaliśmy jakąś nić porozumienia. Nawet się przytulaliśmy i trzymaliśmy za ręce, niczego więcej nie było bo nie interesują mnie jednonocne przygody;) Reasumując rozstaliśmy się po 24h ( żadnej jazdy do kogoś na coś więcej, długa historia - ale tam gdzie odbywała się impreza mogliśmy spokojnie przenocować i siedzieć ile chcemy - domek mojej siostry;) I właśnie nie wiem czy próbować przeobrazić to w coś więcej, czy raczej dać sobie spokój lub czekać na jego ruch. Jestem osobą bardzo niepewną siebie, zranioną po ostatnim związku i strasznie niecierpliwą - wolałabym mieć od razu wyłożone karty, niż czekać aż to się rozwinie. Zresztą chyba bym wolała, aby on okazał jakaś inicjatywę, wie jak mnie znaleźć.

Gość Bumtaralabumtarala22222
up

zerwał ze mnom:( mimo że byliśmy dopiero na jednej randce. powiedział a raczej napisał że nie pasujemy do siebie:( co zrobiłam nie tak?

Średni podszyw:)

ktoś coś poradzi? chciałabym zwrócić na niego swoją uwagę ale tak by nie było widać że mi zależy. myślałam o tym by się z nim szybko przespać, bo tu tak piszecie że szybko to lepiej i w ogóle. ale sama nie wiem. poza tym on ma dziewczynę niby. mówił że im się nie układa i chce z nią zerwać ale nie wiem czy to prawda.

Dobra podszywki bawcie sie dalej:)