Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivadaisy

mam wrażenie, że mój chłopak okradł moją matkę

Polecane posty

Gość vivadaisy

Zacznę może od tego, że mam ojca alkoholika, który podbiera mojej mamie pieniądze. Poprosiła więc mojego chłopaka, aby pilnował jej torebki i schowała ją w pokoju w szafie. Potem poszłam się kąpać, ojciec co prawda był w pokoju, ale...Jakoś po dwóch dniach chłopak przełożył kartę do mojego tel i był tam sms z tamtego wieczoru "dobra to podrzuc mi te 3 dychy, bo musze hajs zebrac" (niestety próbuję bezskutecznie walczyć z jego nałogiem jarania-dla nieobeznanych gram właśnie kosztuje 30 zł). Mojej mamie z portfela zginęło 15. Wydaje mi się, że ojciec nie wziął, bo następnego dnia pamiętam, że wpadło do niego dwóch kolegów i jeden wszystko postawił. A tak po prostu poszedłby sobie za te 15 zł nawet tamtego wieczora do sklepu i kupił to piwo, a tak ani wtedy, ani następnego dnia. Jak myślicie ?

Gość Ed3k z krainy kred3k
czemu zadajesz się z takim degeneratem

okazja podobno czyni złodzieja.. Sytuacja w domu nie do pozazdroszczenia a jeszcze chłopaka sobie takiego wybrałaś :(

okazja podobno czyni złodzieja.. Sytuacja w domu nie do pozazdroszczenia a jeszcze chłopaka sobie takiego wybrałaś :(

Gość Zinnka
Spotykasz sie z narkomanem i sie zastanawiasz, czy on kradnie? Proponuje troche poczytac na ten temat. Nalog to nalog, czy to jest alkohol czy narkotyk, robi z czlowieka warzywko i pozbawia wszelkich normalnych zachowan. Jezeli sie z kim s takim spotykasz, to badz pewna, ze bedzie ciebie albo twoich bliskich okradal.

co cie ciagnie do narkomana ?

Gość vivadaisy
mam wrazenie, ze nic dobrego z tego nie bedzie. ta walka to syzyfowa praca, patrzac ogolnie na zycie to ja jestem "wyżej" i wydaje mi sie, ze dla niego to tylko korzyść. jego wypłata=wypłata mojej mamy+renta ojca, na 3 osoby, bo ja jeszcze studiuję, a nam ze wszystkimi opłatami wystarcza, a jemu bez opłat prawie nigdy do pierwszego !

dajcie dziewczynie spokój, oojciec alkoholik, chłopak ćpun i byc może złodziej...nie ma łatwo w życiu taki los. to częsty motyw że jak żły ojciec to i facet później podobny. spędziłaś część swojego życia w domu z alkoholikiem, chcesz resztę w domu z narkomanem?

Gość Zinnka
No chyba wiesz, na co narkomanowi idzie wyplata...

Gość vivadaisy
samosia123 twój tok myślenia wskazuje na ukończenie przez ciebie studiów, lecz w ohp heh... właśnie dlatego, że to widzę w domu nie chciałabym powtórzyć tej bajki. niestety jak ktoś wyżej powiedział, często właśnie wybiera się faceta podobnego do ojca heh :(

Dlaczego wolisz degenerata a nie kogoś porządnego

Gość vivadaisy
serce nie sługa, ale całe szczęście z dnia na dzień coraz więcej widzę. to nie ma przyszłości

Gość zazzuz
Nie przesadzajcie z tymi "degeneratami". Myślicie, że jak ktoś pali to jest jakimś marginesem społecznym, obdartusem, śmierdzącym menelem?? Sama też wiem z doświadczenia, że "serce nie sługa", bo sama miałam kiedyś chłopaka, który ciągle jarał. Może gdybym od początku znajomości wiedziała, na co się piszę to nie pakowałabym się w to, ale przecież nikt ci nie powie na pierwszej randce: Sorry, ale codziennie jaram i przepierdalam na to całą kasę!

czemu dziewczyny wybierają takich degeneratów

Gość Cudownaa przyszłość cię czeka
Aż zazdroszczę;). Gdzie się takie pustaki rodzą?

Gość amalettaa
Myślicie, że jak ktoś pali to jest jakimś marginesem społecznym, obdartusem, śmierdzącym menelem?? NIe... myślimy że jak przyjdzie co do czego to nałóg będzie ważniejszy od partnera.... i jeszcze, że wiązać się z czynnym nałogowcem to głupota i naiwność

Gość vivadaisy
Do wszystkich mądralińskich, życzę wam z całego serca, aby coś złego przytrafiło wam się w życiu. Ponad to określenie, nic więcej sobą nie reprezentujesz.

Gość maliboo.
serce nie sluga,ale wyraznie chcesz sobie spieprzyc zycie na zyczenie Ale ponoc jest taki wzor, ze jak ojciec jest alkoholikiem to na ogol corka wybiera sobie faceta z nalogiem (wybiera na zaszadzie, bo to jest jej najbardziej znajome) Najbardziej mi zal jak pomysle, ze moglabys miec z nim dzieci...

Gość waldeczka
Wydaje sie, ze tylko desperatki sa z takimi facetami. Normalana kobieta, majaca poczucie wlasnej wartosci, kopnelaby takiego gnojka natychmiast, kiedy dowiedzialaby sie o tym, ze jara i kradnie. Ale swiat pelen jest masochistek, lubiacych cierpiec i poswiecajacych sie dla innych. Ich wybor:)

Gość amalettaa
vivadaisy Do wszystkich mądralińskich, życzę wam z całego serca, aby coś złego przytrafiło wam się w życiu. Ponad to określenie, nic więcej sobą nie reprezentujesz. ?????????????????????????????????????????????? Desperatka?

Gość autorko ale nie mniej z nim
dzieci bo jak on jara to debile urodzisz a tego dość w tym kraju jak widać:D

Gość vivadaisy
Czas coś z tym w końcu zrobić, nie ma co tracić nerwów na te ciagłe szarpaniny, jakby kochał, to by się pozbył tego wszystkiego. Najwyraźniej po prostu dobrze mu było. Jestem ładna, kończę trudne dla większości studia, na dodatek z dobrymi stopniami, kumple mu wiele razy mówili, że ma super laskę, poza tym u mnie w domu zawsze mu ktoś pomógł, pożyczył pieniądze, może po prostu wygodnie mu było ?

Gość maliboo.
waldeczka nie desperatki, tu nie chodzi o to ze vivadaisy jest desperatka, prawdopodobnie przyciaga ja to, ze niektore cechy jej chlopaka sa podobne do jej ojca a to jest 'znajome', kobiety czesto wybieraja podswiadomie partnerow ktorzy maja poobne cechy do ojca tylko vivadaisy-sama powiedzilas ze nie chcesz powielac swojego domu, a prawdopodobnie to sie tak moze skonczyc... zastanow sie czy on kiedykolwiek bedzie na tyle silny by zerwac z nalogiem

Gość vivadaisy
amalettaa to do tej, co nazwała mnie pustakiem. i mam nadzieję...że nie jestem z nim w ciąży :|

Gość vivadaisy
Jesli z nim zerwę na jakiś czas, może się opamięta, ciekawe co będzie ważniejsze, miłość czy nałóg ?

powiedz mu że to koniec

Gość maliboo.
dokladanie vivadaisy, musisz sie zastanowic czy warto pozniej mozesz zalowac cale zycie, dlaczego nie ulozyc sbie zycia z facetem ktory bedzie probowal cos z Toba zbudowac, a nie tylko od Ciebie 'ciagnac'? i nie chodzi mi o pieniadze

dlaczego się szmacisz ?