Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivadaisy

mam wrażenie, że mój chłopak okradł moją matkę

Polecane posty

Gość amalettaa
no, ciąża z nałogowcem to ostatnie czego ci zyczę.. Moim zdaniem jak nie rzuci tego gówna to szkoda twojego czasu na niego, naprawdę

Gość waldeczka
vivadaisy Jesli z nim zerwę na jakiś czas, może się opamięta, ciekawe co będzie ważniejsze, miłość czy nałóg ? Jestes az tak naiwna, czy sobie kpisz?

nałóg jest zawsze nałogiem.... ZOSTAW GO!!! jesteś inteligentna, a gdyby się okazało, że jesteś w ciąży, to dasz rade....

Gość vivadaisy
a czy wy znacie inne słowa niż głupia, naiwna, lub ekhm..., że się szmacę ? może do swojej matki lub siostry tak powiedz ? dumni jesteście, że macie lepiej ? może zamiast wypominać mi, że jestem taka czy taka dacie mi konkretne rady jak to rozegrać ?

Gość vivadaisy
niestety to może być bolesne, ale muszę to zrobić...bo to już totalny brak szacunku do mnie, gdyby chciał to by się tego pozbył, prawda ?

Jeszcze raz ZOSTAW GO!!! wmów sobie, że na jakiś czas.... ale zmień otoczenie, towarzystwo i postaraj się o nim nie myśleć..

Gość Kaddarka
Oj, dziewczyno, po tym co piszesz, widac ze nie masz zupelnie pojecia, jakie spustoszenie w mozgu czyni narkotyk. Nie o brak szacunku do ciebie chodzi, tylko o uzaleznienie i jego skutki. Gdybys cokolwiek na ten temat wiedziala, ucieklabys od niego gdzie pieprz rosnie. Zal mi ciebie. Miotasz sie, nie wiesz co masz robic.....a czy sprobowalas o tej sytuacji porozmawiac np. z terapetua od uzaleznien? A z jego rodzicami? Specjalista otworzylby ci oczy na skutki narkotyzowania sie. I psychiczne i fizyczne. I powiedzlby ci jedno - natychmiast uciekaj!

Gość vivadaisy
Im jestem starsza, tym bardziej mam wrazenie, ze powinnam zmienic towarzystwo na ludzi bardziej, ze tak ujme, na poziomie. Czyli nie zaden margines, a ludzie z ciekawą osobowością, pasjami, przy nich będę mogła rozwinąć skrzydła, a teraz ?

w twoim związku będzie tak jak w domu, ukrywanie, oszukiwanie i nie wiara.... Czy tego pragniesz? Przeanalizuj wszystkie za i przeciw i odpowiedz sama sobie na pytanie, czy warto?

Gość delicja pomarańczowa:)
Myślimy,ze to patologia. Ot,cała filozofia i moja odp.w tym temacie.

Gość taki jeden 123
ja mam wrażenie ze dziewczyny tez kreci w takich "degeneratach" chęc naprawy i wiara w to ze ona go zmieni ;]...nie warto byc doskonałym

autorka jest nadzwyczaj ambitna osobą i zwyczajnie marnuje się tracąc czas z nałogowym ćpunem ...jednak w życiu tak bywa , że czasem nie mamy wyboru partnera jak na castingu , tylko ktoś pojawi się w odpowiednim momencie i można próbować tworzyć związek....niektórzy ludzie się zmieniają , ale jest ich bardzo niewielu - a poświęcanie się dla drugiego to prawie pojęcie z minionych epok i niedługo pozostanie nam czytanie o nim w książkach... nie przejmuj się negatywnymi komentarzami ...one być muszą , bo tacy są ludzie , a Ty próbuj za wszelką cenę to zmienić , bo stać Cię zapewne na kogoś bardziej ambitnego...

Gość taki jeden 123
tak samo jak facetów kręcą "nieporadne" dziewczyny bo wtedy mozemy grac przy nich bohatera :P tak samo laski leca na facetów których trzeba "naprawic" i "udoskonalic" czuje sie wtedy ona potrzebna ,lepsza , ma komu doradzac :P itp

Gość no ładnie//
po prostu rzuć tego narkomana w cholerę!

Gość tak się zastanawiam
fajna patologia: tatuś pijaczyna, narzeczony ćpun i złodziej :D a reszta rodzinki czym się zajmuje?