Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmiiiiiiiii121221

pomocy odejść czy czekać

Polecane posty

zdecydowałam się opisać mój problem otóż jestem w ziązku od 3lat Ale ostatnio mój facet powiedział ,że inna mu się podoba wie że to dla mnie nie przyjemne ponad to twierdzi że on się do nikogo nie przywiązuje mam wrazenie że jest ze mną dla seksu i bo nie ma innej alternatywy narazie boli mnie to.Postanowił zawiesić nasz związek ale nadal się spotykaliśmy itp myślałam ,że juz jest ok ale on mi napisał ,że związek nadal zawieszony ona mu się podoba i sam nie wie czy mnie kocha itp jak to jest ,że można się z kimś kochać a potem ...takie coś nie czuje się bezpiecznie boje sie każdej wiadomości od niego ( bo jeśli chodzi o to to tylko pisze on nie uznaje rozmów w cztery oczy )ufać mu czy zostawić ,nie umiem go zostawić bo go kocham chce z nim być ale przez to wszystko nie czuje się pewnie , pomóżcie doradzcie coś

Gość Kaddarka
Boshe, sdka sie biora takie kobiety? Facet mowi ci wprost, ze podoba mu sie inna kobieta. Pewnie sie z nia spotyka. Moze z nia sypia......A ty nie wiesz co masz zrobic????? Jak tamta bedzie z nim chciala byc, to on z nia zostanie, a z toba zerwie. Jezeli im nie wyjdzie, on wroci do ciebie. Dla mnie to szok, ze ty czekasz....

Gość bez_pseudonimu
rzuć go w pioruny!!! Dzisiaj jest dobra passa ja swojego też zostawiłam....skoro nie mają szacunku do nas to po co w tym tkwić? Ja to sobie uświadomiłam dzisiaj rano o 7....

mówił że mnie nie zdradził ale zdrada to nie tylko łóżko boje się nie rozumiem jak można być tak nieczułym i egoistycznym ale ja i tak jakoś nie umiem go zostawić

To jak nie umiesz go zostawić, to po co się nam pytasz?? Dziewczyno, miej trochę szacunku do siebie. Facet traktuje Cię jak nie wiadomo co, a Ty się do niego dalej łasisz :o Poszukaj może na kafe odpowiedniego topiku, gdzie są takie same kobiety, jak Ty i tam znajdziesz wsparcie i siły, żeby gościa kopnąć w dupę i przestać o nim mysleć.

boje sie ze oni wszyscy sa tacy i ze zawsze bede juz sama

Kaddarka skad sie wziela moda na pisanie jakiego beznadziejnego slowa BOSHE !!! ILE MASZ LAT 10??

Gość malinowy soczek
Tak, bedziesz sama nawet bedac z nim. On sie spotyka z inna, potem beda nastepne. Wiec nawet jak bedziecie razem, to i tak bedziesz samotna. Lepsza samotnosc w pojedynke, niz we dwoje. Nie wyobrazam sobie, aby moj facet opowiadal mi o randkach z innymi. A ty dlugo to bedziesz znosic? O seksie z innymi tez bedzie ci opowiadal?

powiedział tylko ,że inna mu sie podoba i tyle a sam do nikogo sie nie przywiazuje

Gość Kaddarka
WICTOR-ia Kaddarka skad sie wziela moda na pisanie jakiego beznadziejnego slowa BOSHE !!! ILE MASZ LAT 10?? Troche wiecej:) A ty sadzisz, ze masz monopol na slownictwo? Nie lubisz - nie uzywaj. Proste:)

Gość zinnka
" sam do nikogo sie nie przywiazuje" Nie przywiazuje sie do kobiety, poki jakiejs nie pokocha. Jak sie zakocha, bedzie chcial z nia byc dzien i noc, badz pewna.