Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanalaala

Dziewczyny!!!!! Ja juz przejrzałam na oczy z jakim

Polecane posty

Gość kanalaala

typem się zadaje i odeszłam od niego ! Teraz czas na Was. Jak chłopak nie stara się ,już od dawna ma was gdzieś, jeżeli problemem dla niego jest poświecić wam 5minut rozmowy , pisze do Was tylko po to żebyście dały mu spokój. W niczym nie widzi problemu , nigdzie Was nie zabiera za to ciągle narzeka i krytykuje. Ciągle powtarza, że jego znajome są cudowne i poświęca im czas. To oznacza że Was nie kocha i jego zadaniem jest przetrzymanie Was dopóki na horyzoncie nie pojawi się taka co by go chciała. Ni dajcie się dłużej zwodzić i nie wierzcie w te puste słowa które Wam aplikują każdego dnia...

Gość kanalaala
nie róbcie z siebie ofiar i zakompleksionych bab nawet jak kochacie. Szanujcie się i odejdzie jak najszybciej z podniesioną głową . Im na Was nie zależy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dajcie sobie prawo do szczęścia.

Gość Lucjan...
kanalaala typem się zadaje i odeszłam od niego ! Teraz czas na Was. 1Jak chłopak nie stara się , 2już od dawna ma was gdzieś, 3jeżeli problemem dla niego jest poświecić wam 5minut rozmowy , 4pisze do Was tylko po to żebyście dały mu spokój. 5W niczym nie widzi problemu , nigdzie Was nie zabiera za to ciągle narzeka i krytykuje. 6Ciągle powtarza, że jego znajome są cudowne i poświęca im czas. To oznacza że Was nie kocha i jego zadaniem jest przetrzymanie Was dopóki na horyzoncie nie pojawi się taka co by go chciała. Ni dajcie się dłużej zwodzić i nie wierzcie w te puste słowa które Wam aplikują każdego dnia... " wow, ale odkrywcze ile czasu myślałaś zanim na to wpadłaś

Gość kanalaala
wow wiedziałam o tym od dawna tylko miałam nadzieję na zmianę, byłam zaślepiona miłością do niego jeżeli nie wiesz jak to jest to znaczy ,że nigdy nie kochałeś.

Gość kanalaala
wierzyłam w jego kłamstwa bo dobrze potrafiła manipulować ;P

Gość Lucjan...
chyba potrafił

Gość kanalaala
chyba nieomylny Lucjanie

Gość Lucjan...
chyba ze był dziewczyną która udawała faceta i potrafiła nieźle manipulować :)

Gość tak masz rację
"wow, ale odkrywcze ile czasu myślałaś zanim na to wpadłaś" to dlaczego jest tyle kobiet, które są właśnie tak traktowane w związkach i tkwią w nich nadal?? to niby jest oczywiste co napisała autorka, ale niestety tylko w teorii. a w praktyce kobietom kompletnie rozum odbiera jak się zakochają! więc dobrze że o tym pisze