Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SupAlex

Którą sukienkę mam kupić na ślub cywilny? Help :(

Polecane posty

Gość SupAlex

Hej dziewczyny, w marcu mam iść na ślub cywilny jako osoba towarzysząca mojego chłopaka. No i mam mały problem, bo niewiem którą sukienkę miałabym kupić. A obie są sliczne :( Pierwsza: http://www.memolia.pl/galerie/s/sliczna-sukienka-cocoa_56.jpg Druga: http://www.nikoletta.pl/public/images/items/3516/sukienka_sylwestrowa_sukienki_wieczorowe_12255_1_big.jpg Którą byście wybrały? Z góry dziękuję za pomoc :)

Gość 369369369
Drugi link nie działa, pierwsza sukienka taka sobie, zależy w jakim kolorze by była, bo ten brąz kompletnie mi się nie podoba, no ale wiadomo, rzecz gustu.

Gość kotkamiauczka
otworzyla sie pierwsza strona, jak dla mnie za skromnie, słońce jeśli to Twój ślub to powinnaś wyglądać oszałamiająco,najpierw napisz kiedy masz ten ślub i jaki rozmiar nosisz, bo tak sie składa że mam piękną skromną suknie ślubną będzie pasować idealnie kolor ecru. Jest nowa nie używana, (wiesz przytylam 12 kilo i musze kupic nową a ta siedzi w szafie i czeka na Ciebie :-) mysle ze cena 450 zł jest ok? Podaj adres poczty wysle fotke, suknia była szyta w salonie.Pozdrawiam damy rade.papa

Gość kotkamiauczka
file://localhost/D:/Z%20pulpit/wesele/1282245902.jpg to ta suknia i co sądzisz?

Gość kotkamiauczka
wiecie co ja to czytać nie umiem, idziesz jako osoba towazrysząca na wesele, przeczytalam tylko nagłowek i reszte już nie.....ojej... Ta pierwsza jest ładniejsza od tej drugiej.

przecież napisała, że jako osoba towarzysząca a nie jej ślub a mnie się bardziej podoba druga sukienka, ta brązowa i ozdabiane, jest bardzo ładna

Gość kotkamiauczka
wg gustu, zależy co komu sie podoba, źle przeczytalam, :-)sorry sama mam wlasne wesele w czerwcu i nie mam jeszcze sukienki na poprawiny, jakieś fotki?strasznie wybredna jestem.

Gość Ta pierwsza, niestety
druga kojarzy sie z prostytutka

Gość SupAlex
Hehe, kotkamiauczka nie szkodzi za pomyłkę :) A tak to szkoda, ze nie mogę otworzyć twoja stronkę :/

Gość 369369369
Nie możesz otworzyć, bo kotamiauczka skopiowała lokalizację ze swojego komputera :)

Z 2 zaproponowanych moim zdaniem zdecydowanie nr 1. Ta druga to raz ze nie jest w moim guscie to a dwa wydaje mi sie troche za krzykliwa na slub, bardziej na jakas impreze.

Gość kurcze jak łatwo
z tych dwóch zdecydowanie 1 ta pierwsza taka... bazarowa :O

Gość kurcze jak łatwo
* ta druga rzecz jasna :P

Gość obie sukienki są ładne
ale nie na tą okazję!! są w stylu podfruwajek, które się na takich impreach dobrze nie kojarzą. powinnać wyglądać elegancko i z klasą, a w tych sukienkach - szczególnie w drugiej - taki efekt może być bardzo bardzo trudny do osiągniecia. poza tym śmiesznie to by wyglądało. te sukienki są raczej typowo letnie, a w marcu na pewno byś założyła do nich rajstopy. i albo buty do nich pasujące, więc pewnie jakieś sandałki albo odkryte palce / pięty, wyglądałyby z tymi rajstopami komicznie. albo jakieś masywniejsze buty /czułenka/ - nie będą pasować to tych sukienek. jeśli wybierzesz którąś z tych sukienek, efekt może byc smutny. (tak się rozpisałam, nie po to by Ci podogryzać, ale żebyś wybrałą coś odpowiedniego) pozdrawiam

Gość obie sukienki są ładne
sjd - po prostu nie zakładam letnich sukienuszek szmatek w lutym - nawet na imprezy. bo całokształt jest ważny. i zakładam pełne czułenka + rajstopy i dupa mi nie marźnie. istnieją trochę grubsze, już nie mówię bardziej eleganckie materiały - które lepiej się sprawdzają w zimie po prostu. ale jak dziewczyna chcę wyglądać jak uboga krewna to się już nie odzywam. niech zakłada co chcę. całe szczęście to nie moje wybory modowe.

Gość a co ma może założyć
ale jak dziewczyna chcę wyglądać jak uboga krewna to się już nie odzywam. niech zakłada co chcę. całe szczęście to nie moje wybory modowe. jak się guzik znasz to się nie odzywaj :P

Gość avecezarrr
Druga- ładniejsza, ją bym ubrała!

Gość przewodnik-ślubny
Witaj :) Zapraszam na swój nowo powstały blog poświęcony ślubom. http://przewodnik-slubny.blogspot.com/ Znajdziesz tu mnóstwo przydatnych treści oraz linków. Pomożemy w wyborze sali, sukni ślubnej, fotografa czy też różnych innych dodatków. Zapraszam również osoby, które chciałyby zareklamować coś związanego ze ślubem.

w pierwszej ładnie będziesz wyglądać jeśli masz ciemne włosy i karnacje ciemną -inaczej-mamy sprawdzone ze znajomymi możesz wyjść sino,blado,bo ten odcień ładnie wygląda tylko na opalonym ciele,czy ciemnej karnacji;) natomiast tą drugą może i blondynka i brunetka:) chyba,że tą pierwszą ożywisz biżuterią mam sprawdzony sklep,można tam dostać biżuterię na każdą okazję i w przystępnej cenie(cudowny-kuferek.pl) przymierz też obie sukienki(jeśli masz możliwość) i zobacz w której lepiej się czujesz) mam nadzieję,że będziesz się super bawić

Gość smrodek
niestety obie są strasznie tandetne

Gość alamana
pierwsza jest ładna :-)