Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adelante

Pytanie wyłącznie do mężczyzn - jakie damskie perfumy wam się podobają?

Polecane posty

Proszę o odpowiedzi TYLKO MĘŻCZYZN. Opinie kobiet zupełnie mnie nie interesują. Chodzi mi o damskie perfumy, które zauroczyły mężczyznę i baaardzo mu się podobały. Proszę o poważne wypowiedzi i czytanie ze zrozumieniem. Nie ważne gdzie poczuliście ten zapach - czy u dziewczyny, żony, na dyskotece, czy wąchaliście w perfumerii. Podajcie zapachy, które na was podziałały tak że gdyby dziewczyna nimi pachniała, to mielibyście na nią ochotę. Marka i nazwa zapachy. Jestem mężczyzną i zależy mi na opini i tej ankiecie. Dziękuję za poważne podejście do tematu :) Dodatkowo, nawet jak kobiety przeczytają ten temat, to tez dowiedzą się jakie zapachy działają na mężczyzn, co dla nas jest lepiej, bo będzie więcej ładnie pachnących dziewczyn :) (to przy okazji na boku tematu). Ja znam tylko stare zapachy, które mi się podobają: 1. Albo Gabriela Sabatini, albo NIna Ricci - szukam tego zapachu, a nie wiem jak się nazywał. Chyba jakiś sun... Pachniał lekko, kwiatowo, trochę pomiędzy 5TH Avenue, a Light Blue D&G. Tak mi się wydaje. Mała buteleczka, z żółtymi perfumami. 2. 5TH Avenue 3. Lancome - Miracle

Ja lubię kwiatowe, trochę piżma, mandarynkę. Ale najbardziej lubię zapach frezji. Jeszcze pomarańcza zmieszana z wanilią jest ciekawa. Ale bardziej chodzi mi o konkretne nazwy.

Gość Slyszalam ze
mocno dziala na mezczyzn jakis nowy zapach Paris Hilton. Kolezanka uzywa i podobno robi piorunujace wrazenie:p

Gość ęą
ja miałam te Gabrieli Sabatini -Sun coś tam i mi sie podobały,ale mąż powiedział ,że są zbyt duszące :( moim zdaniem własnie nie są duszące i taki "ciepły "zapach mają delikatny ,jak kwiaty z jakiś wysp :( no szkoda

Gość Muharadża
NAprawdę oczekujesz że ja ci powiem jakie? :D Moja dziewczyna ogólnie słodko pachnie cały dzień, nawet wieczorem czyli całą dobę po kąpieli więc w sumie nie wiem czy kobietom są potrzebne... Ma perfumy w kształcie jabłka takie z listkiem, czerwona butelka - mówi ci to coś? Są przyjemne

Gość powiem szczerze..
żadne:o przez te przeklęte pachniuchy nie moge sie na niczym skupić, przeszkadzają mi zarówno w mysleniu i seksie:o a kobieta sie tym spryska i mysli że jest powalająca, zwlaszcza jak duzo kosztowały..:o

Gość zapach stóp
najlepszy w szpilkach chodzonych z nylonkami

podawajcie konkretne nazwy.. kiedyś miałam Naomi Campbell różowe i kilku facetów się pytało czym pachnę, bo im się podobały..

ja lubię użyć przed wyjściem od razu po kąpaniu, żeby zapach trochę zwietrzał :) a jak pryskam to nie bezpośrednio na siebie tylko w powietrze, a później tak wbiegam w tą mgiełkę he he he śmieszne ale efekt nie jest taki intensywny wtedy :D

"Slyszalam ze mocno dziala na mezczyzn jakis nowy zapach Paris Hilton. Kolezanka uzywa i podobno robi piorunujace wrazenie" Będę musiał odnaleźć w perfumerii i powąchać :)

Gość atakatamm
ja nie uzywam w ogole perfum tylko balsam i herbaciana mgiełka do ciała, moj chlopak mnie ciagle wącha :)

"Muharadża NAprawdę oczekujesz że ja ci powiem jakie? Moja dziewczyna ogólnie słodko pachnie cały dzień, nawet wieczorem czyli całą dobę po kąpieli więc w sumie nie wiem czy kobietom są potrzebne... Ma perfumy w kształcie jabłka takie z listkiem, czerwona butelka - mówi ci to coś? Są przyjemne" Kolega mi niedawno mówił, że jego dziewczyna używa takich, ale też nie pamiętał nazwy. Podobały mu się.

Gość zapach sromu
jest tylko dla odważnych kobiet które wiedzą czego chcą od życia (i nie noszą majtek) :classic_cool:

Gość mnie sie wydaje ze wszystko
zalezy od kobiety. kobieta musi dobrac soie perfumy, ktore beda do niej pasowaly, do jej stylu i osobowosci, wieku. wtedy bedzie 'bardziej atrakcyjna'. np. nie wyobrazam sobie gimgówna noszącego tendre poison diora czy no 5 chanela.

"ja_jebye ja lubię użyć przed wyjściem od razu po kąpaniu, żeby zapach trochę zwietrzał a jak pryskam to nie bezpośrednio na siebie tylko w powietrze, a później tak wbiegam w tą mgiełkę he he he śmieszne ale efekt nie jest taki intensywny wtedy " Mgiełka to bardzo dobry sposób na ciężkie zapachy i perfumy, zupełnie zmienia ich zapach.

Gość zapach sromu
gimgówna mają jędrne cyce więc nie muszą się psikać perfumami za pińcet.

Gość ęą
Przecież ja nie wylewam na siebie litrów perfum czy czegoś tam . Jak spryskiwałam się tą Sabatini to pryskałam w górę tonizer i podchodziłam pod ten spadający obłok i to wsio .Żadne psikanie pod pachy ,między cycki ,za uszami a jeszcze niektórzy to nawet dłonie psikają :O Z resztą Sabatini to nie perfumy tylko woda perfumowana albo toaletowa ,dlatego nie może być dusząca bo niby jak ,jak ma mała zawartość alkoholu ???Do tego jest tania jak barszcz bo 30 zeta z groszami a ja taki flakon miałam na przeszło rok ,to o jakim duszeniu my tu rozmawiamy :O Kiedyś kupiłam od koleżanki też woda toaletową ,ale niie wiem jak się nazywała ,Była w ciemno niebieskim flakonie a zakrętka była w kształcie róży .Ten zapach powalał mojego męża ,ale mnie już nie ,choć przyznam ,że był taki ""świeży "

Osobiście mi się nie podoba Chanell 5. Dla mnie to niedorobiony zapach, nie wiadomo czego.

Gość ęą
dla mnie chanell 5 jest duszący aż nad to :Ojak zapach starej babci ,więc nie widzę powodu takiego podniecania się tymi perfumami :(jest ciężki po prostu

PROSZĘ WAS WYŁĄCZNIE O PODAWANIE NAZW I NIE ZAŚMIECANIE TOPIKU. DO POMARAŃCZY - CHYBA JESTEŚCIE NA TYLE INTELIGENTNI, ŻEBY ZROZUMIEĆ PROŚBĘ? WIEM, ŻE PODSZYWANIE, CZY TEKSTY (DOBRE) SĄ CZASEM FAJNE, ALE NA TYM TOPIKU POTRZEBNE MI SĄ KONKRETNE INFORMACJE. PROSZĘ O ZROZUMIENIE.

Przepraszamy za zaśmiecanie. Aczkolwiek mało facetów zna perfumy kobiece z nazwy. Ja z kobiecych kojarzę tylko Puma Jamaica, były przyjemne.

Przed chwilą sprawdziłem jeszcze Armani Diamonds. Na początku zalatywał perfumami zmieszanymi z potem, ale po około 30 minutach nabrał nawet ciekawego zapachu. Raczej na wieczór, albo na zimę.

c thru black diamond - ten zapach ciagnął za noc facetów i zbierałam pochwały :D jak zmieniłam potem na c thru amethyst bo wg mnie były jeszcze ładniejsze od tamtych to już zadnego wrażenia nie robiłam :( Obecnie mam 4 flakony innych perfum, ale nie powalające ani mnie ani otoczenia. Szukam dalej. Brat kupił swoej dziewczynie Christinę Aguilerę takie jasne, chyba pierwsze z tej serii.

Gość pieluchy i majtki
Janusz Korwin-Mikke?