Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adelante

Pytanie wyłącznie do mężczyzn - jakie damskie perfumy wam się podobają?

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a jednak siedzą tu debilllllllllllleeeeeeeee

Gość antyglupocieee
ANGEL BY T. MUGLER HUGO BOSS DEEP RED

Masaki/Masaki. Delikatne perfumy, ale za każdym razem kiedy ich używam, koledzy pytają co to i naprawdę lubią ten zapach. Teraz używam Chloe Love, są mocniejsze, ale też zwracają uwagę, podobno działają na zmysły. Lubię je, bo w moim odbiorze są bardzo seksowne, a Masaki są dla delikatnych dziewczyn (a ja się z takim przysposobieniem kompletnie nie identyfikuję).

to jest bez sensu bo tak na prawde jeśli będa 3 kobiety to ten sam zapach na każej inaczej pachnie.... bo każdy ma inny zapach skory ;) Mojego krecą m.in. takie zapachy: Dior Hypnotic Poison Kenzo Amour Paco Rabanne Lady Million ale jak wczesniej-zapach to indywidualna sprawa...

Gość knurkordek
widzę, że tu się sami faceci wypowiedzieli :)

Gość ninuno
dior midnight poison ck euphoria chacharel amor amor

Gość ssassankka
Ja jak miałam Miss Dior Cherie, dużo facetów pytało się czym pachnę. Nawet jeden zaczepił mnie w markecie, powiedział że kupi swojej dziewczynie :D:D:D

Gość ssassankka
to było w Biedrze jak kupowałam konserwe niby dla psa, taki stary cap co stał za mną i śmierdział powiedziałam żeby sam sie popsikał

Dziękuję za tyle wypowiedzi :) "a ja zachwycona dla mnie cudowny zapach od zawsze to ten: http://dzieciowo.nazwa.pl/strefa/wp-content/u ploads/2009/09/wil.jpg Ale je ciężko kupić a te które teraz sprzedaja maja troche gorsza nutę zapachową." A czy mężczyznom ten zapach się podoba? Powiedziało Ci to kilku facetów, że ślicznie pachniesz?

Gość vghvhg
faceci lubia proste zapachy takie jak j'adore. Te wszystkie duszne i ciezkie perfumy podobaja sie tylko kobietom, a juz od kobiety spryskanej Angelem ucieknie kazdy:D

Gość vghvhg
I masz rajce, ze nie pytasz sie kobiet, bo gust facetow i kobiet bardzo sie rozni w tej kwestii.

Gość ja sie pryskam Angelem
i innymi ciężkimi zapachami na co dzień bo je bardzo lubię, ale jak gdzies wychodzę gdzie będą faceci to wolę zapachy mniej kontrowersyjne

Gość vghvhg
pryskanie sie angelem i przebywanie wsrod ludzi powinno byc zabronione:O

Gość knurkordek
najważniejsze aby kobieta nie capiła zepsutym śledziem i przynajmniej raz na tydzień niech się porządnie wyszoruje mydłem , tam też :)

Gość no rozumiem, ale
ta i na pewno faceci znaja sie na nazwach perfum ktore wpadly im, ze tak powiem w nos

Gość Oksana85
Dolce Gabbana 10 LA ROUE DE LA FORTUNE Podobaja sie mojemu facetowi.Jego brat kiedys tez sie dopytywal co to za perfumy,mowil,ze bardzo mu sie podobaja a nie nalezymy do osob,ktore sie specjalnie lubia czy prawia sobie komplementy:)koledzy z pracy tez sie dopytywali.To intensywny zapach.Takze lepiej uwazac zeby nie przesadzic:) W 2009 roku Dom Mody Dolce & Gabbana wypuścił na rynek kolekcję perfum zwaną D & G Fragrance Anthology. Perfumy wchodzące w skład kolekcji noszą nazwy kart tarota. Le Bateleur 1, LImperatrice 3, LAmoureux 6, La Roue de la Fortune 10 oraz La Lune 18. Zapachy reprezentują 5 wyróżniających się osobowości: prowokującą, niepoprawną, zmysłową, odważną i hipnotyzującą. Kampania perfum odnosi się do niezapomnianego utworu Georga Michaela Freedom, a zaangażowane w nią gwiazdy to: Noah Mills, Naomi Campbell, Tyson Ballou, Claudia Schiffer, Fernando Fernandes i Eva Herzigova. La Roue de la Fortune 10 Koło fortuny Najsłodsze z perfum kolekcji D & G Fragrance Anthology. Zmysłowe połączenie nut kwiatowych: tuberozy, jaśminu i gardenii z ciepłą nutą paczuli i benzoinu.

Gość ja sie pryskam Angelem
co qrwa chcesz od angela? zapach jak każdy inny a ludziom troche więcej tolerancji by się przydało, każdy niech pilnuje swojej doopy

Gość pryskam się tym co mi
się podoba a jak faceci lubią j adore to niech się nimi pryskają, dla mnie są bez wyrazu te perfumy

" [zgłoś do usunięcia] knurkordek najważniejsze aby kobieta nie capiła zepsutym śledziem i przynajmniej raz na tydzień niech się porządnie wyszoruje mydłem , tam też 14:36 [zgłoś do usunięcia] Fajnie Jakby się "szorowała mydłem", to dopiero miałbyś atrakcje. 14:37 [zgłoś do usunięcia] no rozumiem, ale ta i na pewno faceci znaja sie na nazwach perfum ktore wpadly im, ze tak powiem w nos 14:39 [zgłoś do usunięcia] ja sie pryskam Angelem co qrwa chcesz od angela? zapach jak każdy inny a ludziom troche więcej tolerancji by się przydało, każdy niech pilnuje swojej doopy PROSIŁEM O NIE TROLOWANIE, TYLKO PODAWANIE NAZW PERFUM, KTÓRE SIĘ BARDZO MĘŻCZYZNOM PODOBAŁY. DZIĘKUJĘ.

Gość limonka 3 cytryny
Wrażenie robią coffe- coffe butelka w puszce i chance chanel.

Gość kiedyś zielona
Gabriela Sabatini ale tylko ta pierwsza, stara wersja i dawno temu massumi.

Gość Oksana85
nic z tych rzeczy nie uzywalam.Ale Gabriela Sabatini mi sie zdecydowanie nie podoba.A moze po prostu wachalam je na dziewczynach,ktore perfumuja sie po same koniuszki palcow:P Intensywnymi perfumami sie psika a nie "kapie sie" w nich.

Gość manelka
Lancaster aquasun.

Gość Oksana85
jeszcze Hugo Boss ten czerwony bardzo dzialal na moich kolegow ale to bylo wieki temu:) Jakies piec lat temu:)Najpiekniejszy czas w moim zyciu.Chyba je kupie,zeby przypomniec sobie tamta beztroske:D