Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adelante

Pytanie wyłącznie do mężczyzn - jakie damskie perfumy wam się podobają?

Polecane posty

Gość drgysew4
ja kocham CK IN2U

Gość drgysew4
w moim rpzypadku za nos ciagnal facetow Cthru AMETYST I WLASNIE CK IN2U

"manelka Lancaster aquasun." - Coś więcej na ten temat? Tobie się podobają, czy podobały się kilku facetom?

Oksana85 jeszcze Hugo Boss ten czerwony bardzo dzialal na moich kolegow ale to bylo wieki temu Jakies piec lat temu Najpiekniejszy czas w moim zyciu.Chyba je kupie,zeby przypomniec sobie tamta beztroske - A jak ten czerwony Hugo Boss się nazywa? Może znajdziesz w internetowej perfumerii?

Sprawdziłem teraz CK Euphoria - ciężki, mi się nie podoba, ale niewiem jak innym facetom. Na drugiej ręce mam Gucci Envy - taki zapach mydła. Też nie za ciekawy.

jak używałam swego czasu różowej pumy , kolega w pracy dzień w dzień mi powtarzał, że bardzo ładnie pachnę, że bardzo mi się podoba ten zapach natomiast mi się najbardziej podobały perfumy beckham signature i cacharel amour amour

Gość inez17
DKNY be delicious fresh blossom i euphoria CK, zwłaszcza te ostatnie

Ładne ponętne zapachy kobiece które właśnie wąchałem przed chwilą i są naprawdę pociągające to: Burberry - London Lacoste - Lacoste pour femme

Gość uciekinierkazarkansas
wiecie co? tak naprawdę to czystość plus perfumy. Jest tyle kobiet które sie po prostu nie myją ale zabijają perfumami. Żal

Gość uwygfvuweyuee
Ostatnio uważywałam Kenzo flower, jak dla mnei zbyt mocne, ale wszyscy koledzy mówili mi że tak ślicznie pachnę, że mogli by cały czas stac koło mnie:p a chłopak mówił ze po moim wyjsciu posciel tak pachniała ze nie mogł zasnąc, czyli coś w sobie mają te perfumy ;)

Gość uwielbiam, uwielbiam uwielbiam
1. euphoria ck - ta pierwsza!!!! 2. amor amor cacharell 3. hugo boss czerwony 4. hugo boss różowy 9nie pamiętam nazwy) 5. happy clinique tak na co dzień 6. azaro now tak na co dzień kiedyś też davidoff cool water

Gość Perceive la la la
Avon

Gość andrusssss
Amor amor firma Chacharel...wyczuje je wszedzie :) wariuje gdy moja kobieta ich uzywa,ale sa dość mocne dlatego nie uzywa ich na codzien:)

Gość zapach psiej dupy
jest ok

Gość kulka_26
raz tylko zdarzyło się, że obcy facet zaczepił mnie w sklepie komplementując mój zapach... pachniałam wtedy "pożyczonymi" od siostry Versace Red Jeans. Taki słodziak. Uroczy, muszę przyznać.

Mnie obcy facet zaczepił kiedy miałam na sobie Jimmi Choo- Jimmi Choo. Był zachwycony, poszliśmy na randkę.

Gość gnuj123
Ja lubie zapach prett a porter

Gość gość
Ja używam Euphorii Calvina Clayna i pewien Pan pytał czym pachnę,bo zniewalający zapach.

Gość prawictwo pospolite 152
channel

Gość gość
ja czesto zgarniam pochwaly od kolegow za hugo boss deep red, "ten czerwony" jak tu juz ktos pisal. nie dziwie sie, bo sama kocham ten zapach.

Gość nagietkowe pole
Mexx niebieski zaczepił mnie pracownik budowlany;) i powiedzial ze zapach ze hhhhooo a propo, pachnie swierzoscia nie spotkalam sie aby obcy faceci po kilka razy komplementowali zapachy to byl incydentalny raz ten kto tu pyta raczej niech sam odpowie czy zaczepia nieznajome prawiąc komplementy zapachowe .

Gość gość
Kupiłem kiedyś dziewczynie ten Chanel No 5 i była wniebowzięta. Byłem w sklepie z nią i się nimi zachwycała, a ja się zachwycałem tym, ile to ubędzie z mojego portfela jeśli jej kupie. Na szczęście są strony w internecie, gdzie da radę kupić taniej, np. tutaj porównywarka cen: http://www.ceneo.pl/1543846#crid=98445&pid=13100 Tak czy inaczej dziewczyna była zachwycona i do dziś mi 'wypomina' jaki to ja jej super prezent zrobiłem. Chociaż sam osobiście nie rozumiem czym to się różni od zapachu dezodorantu z biedronki ;) Pozdrawiam