Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyklyczlowiek

Badania na wszystko

Polecane posty

Gość zwyklyczlowiek

Jakoś źle się czuję ostatnio, badania krwi niby w porządku,ale obawiam się,że to coś poważniejszego. Czy są jakieś badania, które zdiagnozują stan całego organizmu?

Na wszystko nie ma jednego badania... Ale co to znaczy, że się źle czujesz?

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
badania krwi nie zawsze wykryja chorobę, mój tata miał raka a wyniki krwi idealne, jakie masz objawy????

Gość no nie przesadzaj
przyraku choćby ob jest trójcyfrowe

Gość martulkaaaa
W wielu miejscach można zrobić badanie "wszystkiego". Ja na przykład leczę się prywatnie w Damianie w Warszawie i tam jest oferta tak zwanego kompleksowego przeglądu stanu zdrowia. Idzie się na dobę do kliniki i oni w tym czasie robią całą masę badań. Ale oczywiście swoje to kosztuje i nie sądzę, żeby można było coś takiego zrobić za kasę z NFZ. Wiem, że takie przeglądy fundowane są kadrze managerskiej firm, które mogą sobie na to pozwolić.

Gość zwyklyczlowiek
Ogólnie jakieś osłabienie, bóle głowy, brzucha... Wyniki krwi ok,więc to raczej mało istotne badanie. A ta klinika Damian to co to?

Gość martulkaaaa
To był tylko przykład. Na pewno wiele prywatnych lecznic ma coś takiego w ofercie. Jak wklepiesz damian albo centrum medyczne damiana w google, to na pewno znajdziesz.