Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaaaa osbie jednaaa

daładowania tel za anskiety

Polecane posty

Gość tak ja juz jestem zapisana chy
chyba z dwa lata i rzadko ankiety przysylaja...jeszcze nie nazbieralam tylu punktow zebym mogla sobie cokolwiek wybrac za nie 🖐️

bo niestety ta są portale gdzie trzeba zaglądać dosyć często, np 2 razy dziennie wiadomo, że nie są to duże pieniądzę, ale dla kogoś kto siedzie w domu albo rano włącza przed pracą kompa i może poświęcić 5min to dobre rozwiązanie:)

Gość 369369369
A Ty też z tego korzystasz? Jeśli tak, to może mi powiesz, jak to działa, bo ja założyłam sobie tam konto, ale nie ma tam żadnych badań dla mnie. Jest opcja "Poniżej badania, które pasują do Pani profilu" i nie ma tam ani jednej ankiety do wypełnienia, ale też ja nie wypełniałam żadnego profilu zainteresowań. Nie wiem jak to zrobić. Pomożesz?

Gość tak ja juz jestem zapisana chy
przysylaja ankiety raz na pol roku:) i masz taka informacje wtedy tez na mailu...nie chodzi tu o czeste wchodzenie bo ja non stop siedze w necie...ostatnia ankiete dostalam w sierpniu:D

to ile ankiet dostajesz zależy od tego jak wypełniasz tę ankiete od razu po zarejestrowaniu ja dostaję 3-4miesięcznie jak się długo nie wypełni to przepadają:)

Gość 369369369
Aha.. Czyli tych ankiet po prostu nie ma przez cały czas, tylko od czasu do czasu się jakaś trafi... Ale profil zainteresowań chyba powinno się wypełnić? Nie wiem jak to zrobić, jak klikam w "edytuj swój profil zainteresowań", to tak są tylko dane osobowe, ani słowa o zainteresowaniach.

jak się rejestrowałaś to przy końcu rejestracji w mailu dostajesz ankietę i na podstawie tego dostajesz ankiety

Gość hgvvkklknjl
na tych ankietach można rzeczywiście coś zarobic?

dzisiaj wypełniłam kolejną ankiete wy też możecie na tym zarabiać:) Polecam