Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amira**22

On wodnik, ja rak. Różnica charakterów. Czy to się może udać??

Polecane posty

Gość Amira**22

Witam! Potrzebuję rady. Mój chłopak i ja bardzo się kochamy, jednak co z tego kiedy kłócimy się co kilka dni, nawet o duperele i nie odzywamy następne kilka dni... Nie mogę tak żyć, on też, to strasznie męczące. Nie wiem, czy nasz związek ma jakiś sens, jak to naprawić... On jest wybuchowy i uparty, ja też bywam impulsywna i agresywna, szukam dziury w całym, ale on także czepia się o drobnostki... Nie wiem już :( Czy ktoś był w podobnej sytuacji?? Dodam, że jesteśmy razem 1,5 miesiąca, wcześniej znaliśmy się, byliśmy znajomymi. Próbujemy rozmawiać, wyjaśniamy wszystko i obiecujemy sobie, że następnym razem do takiej akcji nie dojdzie ale na słowach się kończy i znowu między nami jest jakieś nieporozumienie...

Gość Amira**22
Nikt się nie wypowie??

Gość hmmm według wszystkich
przesłanek to raczej sensu nie ma. Wodnik ponad wszystko ceni sobie wolność, a tobie potzrbna czułość bliskość i na dokładkę wrażliwa jesteś jak mało który znak :)

Gość Kamila XXX
Pewnie ze moze sie udac. Ja sama jestem rakiem a moj facet to baran, teoretycznie nie powinnismy sie nawet lubic.

Gość kameleonkaa
Nie wiem, czy wierzyć horoskopom, ale mój raczy związek z wodnikiem rozpadł się po wielu latach. Z tego co piszą w horoskopach to związek dla masochistów - i bardziej cierpi rak. Ale znam parę: ona wodnik, on rak i żyją sobie bardzo szczęśliwie. A najlepiej to sprawdź, czy według najnowszych odkryć nadal jesteś rakiem, bo ja juz ponoć nie jestem - poprzesuwały sie daty.

Gość Kamila XXX
Moja rada na czepialskiego chlopaka : popros by choc raz sie zamknal

Gość Kamila XXX
Ze co z tymi datami?? Jestem rakiem cale zycie, tzn. zawsze mi sie tak wydawalo:D

Gość Kamila XXX
Jaka jest data Twoich urodzin? Moja 16 lipca, policz mi czym jestem jak mozesz:D

pojawił się nowy znak zodiaku Wężownik, i całe te astrologiczne przepowiednie się poprzesuwały :)

Gość kameleonkaa
Jak juz polubiłam tego raka to sie okazało (jakieś dwa-trzy tygodnie temu o tym w tv trąbili), że ramy czasowe znaków są od dawna nieaktulane. No i stałam się bliźniakiem co mi się wcale nie podoba, bo źle mi się kojarzy:)) To dotyczy tych osób, które urodziły sie na granicy znaków. Ci urodzeni w środku mogą spać spokojnie. Ale powiem wam, że się wkurzyłam. Jakby mi coś odebrano.

według tego, co tu napisali, to teraz jesteś spod znaku Bliźniąt :) http://portalwiedzy.onet.pl/4868,25297,1625562,1,czasopisma.html

Gość Kamila XXX
Zaciekawilyscie mnie:) Znam kilka wodnikow facetow i sa przekonani ze wiedza wszystko. Dla mnie to proste:skoro tak wszystko wie to niech i wszystko robi skoro taki dobry

Gość Amira**22
Ja jestem z 22 czerwca. Ale nie pomogliście mi za dużo. Nadal nie wiem, co mam robić :(

Gość blakadamea
ja jestem raczkiem a on był wodnikiem. wytrwaliśmy rok, jego zazdrość doprowadzałą mnie do szału. jego teksty typu "spałaś z ty, czy spałaś z tamtym, bo mi ktoś o tym powiedział", sprawiały, że nie miałam już sił odpowiadać na te jego głupie pytania. jeśli o mnie chodzi, nigdy więcej wodników i baranów. życzę szczęścia

Gość bibi ze zp
ja rak on wodnik i to bylo nieporozumienie ale ciagnelo sie cztery lata zaluje,wlasciwie zmarnowalam te cztery lata

Gość aha i achhhh
Ja Wodnik, mój mąż Rak. Nieporozumienie totalne i poczucie zmarnowanego życia. i niech mi nie nie mówi, ze to nie o znaki zodiaku chodzi. :o Znam kilka osób spod znaku Raka i powiem krótko: nam Wodnikom z nimi zdecydowanie nie po drodze. :o