Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porowatta

Czy można na stałe zmniejszyć pory ??? Pomocy !!!!!

Polecane posty

Gość Porowatta

Czy istnieje jakiś zabieg w gabinecie, który faktycznie zmniejszy pory na stałe ? mam takie kratery, że masakra...Jeśli któraś coś wie to proszę o pomoc. Jeśli wiecie, to podajce cenę zabiegu (zabiegów). Albo może chociaż znacie skuteczne kosmetyki lub inne sposoby na to dziadostwo, takie, które Wam coś dały?

Gość Porowatta
up

Całkowicie to się nie da. Ale na pewno dużo pomogą kwasy, i te gabinetowe, i te do stosowania w domu (toniki czy kremy z LHA np.)

Gość Porowatta
Wiem, że całkowicie się nie da, ale chociaż zmniejszyć..a jakie kosmetyki np ? tyle tego jest, że ja już wybrać nie umiem. Naczytam sie zawsze a potem i tak mi nie pomaga.

Gość mariooo2
jaja puchną i bolą

Gość punk-t widzenia
po prostu nie uzywaj luster powiekszajacych

Gość możesz dać do krawcowej
na przykład

Gość Porowatta
możesz dać do krawcowej na przykład Bardzo bardzo dobry żart ;) na spodnie pory to mówili moi krewni ze wsi ;)

a u mnie pory to się mówi na warzywa

przypomniał mi się dowcip szedł facet przez ogródek i narobił w pory :)

Gość Porowatta
No pory to warzywa też, ale pisząc o krawcowej nie miałaś na myśli warzyw ;)

ale ciesze sie że zauważyłaś ze to był żart :) mogłaś mnie zwyzywać od idiotek a tak apropos porów na twarzy to też niestety mam mega problem, wypróbowałam już niemal wszystkiego

Gość Porowatta
No to obie mamy pory: na twarzy, na tyłku i w kuchni ;) Ja to bym się pisała nawet na laser czy coś, ale nie wiem, czy to coś da..choć teoretycznie, jesli może złagodzić blizny po trądziku to i te małe dziurki w skórze też..

Gość tez mam
kratery

Gość dlaczegomniesietoprzytrafilooo
Miałam ten sam problem. Pomogło mi: - izyta u dermatologa i kwasy, - kosmetyki z kwasami - przetsałam wyciskać syfy i doykać twarz

Gość dlaczegomniesietoprzytrafilooo
no i jak tak o tym myślę, t znalazłoby się więcej rzeczy, które mi pomogły. Ale przede wszystkim DOBRY DERMATOLOG, żadna kosmetyczka

Gość Porowatta
dlaczegomniesietoprzytrafilooo - a możesz podać przykłady kosmetyków z kwasami ? o dermatologu myślałam, ale naodwiedzałam się ich swojego czasu i raczej albo pogorszyli sprawę, albo też to co zapisywali nic nie dawało, ani w tą ani w tamtą.

Gość Ulga2
Praca całego organizmu ma wpływ na wygląd oraz kondycję skóry i choćby nie wiem co, problem z porami będzie powracał dopóki coś się z tym nie zrobi konkretnego. Ja spróbowałam naturalnego sposobu poprawienia kondycji ciała, a mianowicie do codziennych posiłków dodałam korzeń żeń-szenia. Po 2 tygodniach skóra rewelacyjna i bez "codziennych rytuałów", żmudnych zabiegów, maseczek pory same się zmniejszyły. Za 200 zł kupiłam na allegro sprowadzany korzeń, który starczył na 2 miesiące kuracji. I teraz mogę powiedzieć że to jest to :) Polecam

Gość Gosiaczek12365
Kupiłam sobie taką szczotkę do masażu twarzy w rossmanie i robię tak: odkręcam dobrze ciepłą wodę żeby szczotka trochę zmiękła, wyciskam na nią żel myjący z kwasami owocowymi i masuję masuję masuję. 2-3 razy w tygodniu wieczorem. Na noc wsmarowywuję krople z witaminą C (Cebion np.) i uwierzcie że efekty są.

Gość gość
W gabinecie kosmetycznym to nie wiem, ale u krawcowej na pewno i na 100% na stałe.