Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eriv

Czy jeśli partner jest w stosunku do was otwarty to wy też się otwieracie?

Polecane posty

Gość Eriv

Ja jestem za szczerością i otwartością w związku ale wiem, że wiele osób uważa, że lepiej jest nie mówić o wszystkim. Ja uważam, że to o czym się nie mówi może i tak kiedyś wyjść na jaw i to bardzo niszczy związek a mówienie o wszystkim zbliża i buduje zaufanie. Ale moje pytanie brzmi: Jeśli wy macie naturę, żeby wszystkiego nie mówić a wasz partner by mówił wam o wszystkim, był szczery i otwarty, to was też by to skłoniło do otwartości czy nadal byście przed nim coś ukrywały?

Gość Eriv
mój facet pierdzi mi w usta :classic_cool:

Gość no dressss
do otwartości. To zależy od ludzi. Ale otwartośc wzmaga takie same zachowanie.

Gość Eriv
--->"mój facet pierdzi mi w usta " Bardzo śmieszne ale dzięki za podbicie tematu do góry, nie muszę sam robić "upppp" :P

Gość A K I M A
Nie warto być wylewną_TYLE

Gość Eriv
--->A K I M A Czyli nawet gdyby on mówił ci o wszystkim, dzielił się wszystkim to ty nie zaufasz mu na tyle, żeby mu o wszystkim powiedzieć, tak?

Gość Oksana85
no niby jestem za szczeroscia ale jest kilka rzeczy o ktorych powiedzialam mojemu facetowi i zaluje...zaluje,ze np.zalilam sie na rodzicow,ze byli tacy siacy(nie bede wchodzic w szczegoly ale mialam nieszczesliwe dziecinstwo).Teraz wolalabym to zostawic dla siebie,bo kontakty miedzy moimi rodzicami,a moim facetem sa chore.Niecierpia sie nawzajem.

Gość Eriv
--->Oksana85 Ale on stoi za Tobą w jakiś sposób. Wolałabyś mieć świadomość, że dusisz to w sobie, to co cię jakoś tam gryzie. Że nie możesz się z nim podzielić? Czy wtedy na pewno było lepiej?

Gość Oksana85
a juz najwieksza glupota jest zdradzic osobe,a pozniej jej o tym powiedziec.Czesto sie z tym spotykam.Na szczescie mnie to nie dotyczy:)

Gość Oksana85
Eriv w gruncie rzeczy tak on stoi za mna.Ale czasami mam takie wrazenie,ze on nie ma prawa ich osadzac.Nie weim co byloby gdybym nie mowila o tym nigdy.Nigdy nie moze byc idealnie.

Gość Eriv
--->Oksana85 A to twoje koleżanki zdradziły swoich partnerów i im potem powiedziały, czy ich partnerzy je zdradzili i potem powiedzieli? Jakie były skutki?

Gość Oksana85
Kiedys mialam taka kolezanke:) Ale juz nie utrzymuje z nia kontaktow,bo wyjechalam daleko.Miala jednego chlopaka dwa lata.Zdradzila go,a pozniej ja sumienie dreczylo to mu powiedziala.On z nia zerwal i sie nigdy juz nie zeszli.Pozniej miala nastepnego.Cod miod orzeszki ale dziewczyna miala ogromny temperament znowu zdradzila i znowu powiedziala...i ten chlopak tez ja zostawil.

Gość Oksana85
w zasadzie to powinnam napisac w czasie przeszlym,ze sie z tym spotykalam:) znam tez mnostwo par gdzie jedno drugie oszukuje i wszyscy wiedza tylko nie ta oszukiwana osoba.

Gość Eriv
--->Oksana85 "wszyscy wiedza tylko nie ta oszukiwana osoba." Może a nawet na pewno jestem dziwny...ale naprawdę uważasz, że tak jest lepiej? Ty byś wolała być tak oszukiwana niż, żeby wasz związek się rozpadł lub żebyś miała możliwość zdecydować i np wybaczyć? Poza tym nie uważasz, że w takim razie to przyczyny problemów i winy należałoby się dopatrywać w samych zdradach a nie tym, że się do nich przyznało? Może to lepiej, że te związki się rozpadły niż mieliby żyć i być oszukiwanymi? Kiedy kobieta jest zdradzana i to wyjdzie na jaw, wtedy facet to potwór, łajdak itd. A jeśli kobieta zdradza to wystarczy tylko, żeby się nie wydało???