Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyy...piosenka

co to za piosenka??? Help

Polecane posty

Witam, Niestety nie mam za bardzo jak Jej opisać..wczoraj Ja slyszalam..jest chyba znana.. Spiewa ją jakis murzyn, taka trochę mowiona, jakby tap. ale jednak śpiewana..w tępie wolnym, coś a la reggeae, tempo takie umioarkowane..i jest bardzo fajna:) Mam wrażenie, że powtarza się tam słowo "bara"?? Kurcze, prooosze..może ktoś wie o czym mówie.

Gość salamalejkum
dziunia

halooo????

nikt nie kojarzy..? Jeszcze pamietam ze na koncu frazy czy refrenu powtarza sie 3 razy jedno slowo. wiec. cos tam cos rtam. cos tam... i potewm turu turu turu ? oczywiscie zamiast tego turu jest jakies inne słow /Ale na tych 3 wyrazach muzyka stopniowo schodzi w dol. :)

Gość super film
kolega napisal ze dziunia i to jest chyba to

hmm..dziunia? To chyba jakis polski tekst? To jest nie po polsku piosenka. Wiem, że malo informacji. tAka typowo jakby murzynska piosenka, troche a la rap..ale nie do konca..Nastroj taki spokojny, piosenka sie ciagnie..dobra do takiego "gibania sie" i takie charakt. zakonczenie jest..tego turu..turu..turu....(3 razy tyn sam wyraz0 i linia melodyczna przy tym stopniowo opada. Heh..tak chcialabym Jej posluchac..ale rzeczywiscie ciezko

Gość pomocyyyyyyyyy
jeszcze mi sie przypomnialo ze tam przejscie z refrenu na zwrtotke, czy miedzy dwoma refrenami jest "ta ra ta ta ta ta" :)

Gość pomocyyyyyyyyy
są jakies slowa w stylu I dont want cause I been hot?" pisze ze sluchu.. Kurcze, i potem ta ra ta ta ta ta " Help mee:) to stara piosenka jest:)

Gość pomocyyyyyyyyy
no wlasnie nie to:) To stara piosenka..tez. I w sumie nie ma tam rpau. jak sobie eraz przypominam. Ani rege..Ona po prostu w takim luznym stylu jest.. i na koncu refrenu są slowa a la "koza ga ha" koza ga ha" Jakos tak. i to się powtarza..potem ta ra ta ta ta ta i znowu jakas zwrotka...

Gość pomocyyyyyyyyy
aaaa znalazłam::D Haha Afro Man - Because I Got High

Gość Ja mowie Ci, Ty mowisz mi
O kurde, dzięki! Pamiętam tą piosenkę, dzięki za przypomnienie :)

Gość pomocyyyyyyyyy
heh. asle sie ciesze:) Wpisałam to fonetycznie kaz a ga ha czy jakos tak :D i znalazło mimo wszystko:) A fajna piosenka i cały dzień za mną chodzi dzis:)

Gość pomocyyyyyyyyy
ja również dziękuję za pomoc:)