Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukash

Zdradziła mnie na moich oczach...

Polecane posty

Gość lukash

Hej. Chce sie z wami podzieli to co wczoraj mnie spotkało... Byłem na swojej studniówce z dziewczyna moją, uczymy sie w jednej klasie w LO. Na początku było fajnie. Zdjęcia, Polonez, siedzenie przy stole, troche alkoholu. Bawiłem sie jak nigdy... aż do czasu... byla ok 2 w nocy, moja dziewczyna poszła do łazienki... nie było jej już 30min. Myślałem że coś się stało ale w środku czułem że coś złego się dzieje... wchodzę do łazienki patrze, a tam kumpel z klasy posuwa ją.... to był dla mnie szok... nie wiedziałem co mam zrobić ze sobą... poszedłem usiadłem przy stole i płakałem... to była moja najgorsza impreza w życiu... po roku i trzech miesiącach związku takie świństwo mi robi... Ja nie wiem co mam robić... Uczę się z nią w jednej klasie... Masakra... Jest w ch*j ciężko... mam takiego doła że masakra... wydałem na nią ponad 2 tys. Sukienka, buty, torebka, impreza, kwiaty, kierowca a Ona mi tak się odwdzięczyła... Co mam robić? pomocy ;(

Gość domyslam się , ze chodzi
olej laskę, popros o zwrot kasy i niech spada, jeszcze znajdziesz dziewczynę, ktora będzie szanowac i siebie i Twoje uczucia :) Powodzenia !!!!

Gość sdfghjk
i co, nawet sie w kabinie nie zamkneli?

Gość hihihity
2 tys????? hahah jeleń z ciebie :classic_cool: 🖐️

Gość jak się zabierałeś do niej
jak pies do jeża, to co miała robić, czochrać boberka????

Dlaczego płaciłeś za jej sukienkę itp.? Nie martw się, weź się w garść, będą inne.

Gość do lukash
kopnąć ją w dupę bo nie jest warta żadnego uczucia, dać sobie spokoj na jakiś czas z dziewczynami, odetchnac a na milosc przyjdzie jeszcze czas, bo mlody jestes! ja idac na studniowke bylam w kryzysie po 4 letnim zwiazku z chlopakiem, zabawa udana, jednak w czasie matur rozstalismy sie, i wyszlo na dobre, za niedlugo bede szczesliwa zona mezczyzny ktory naprawde mnie kocha..

Gość dfgdfgdgdfgdf
Ta qrwe tylko powiesic niestety kobiety do 25 lat maja nasrane w glowie wiec traktoj je jak scierwa do ruchania a potem szukaj czegos lepszego pamietaj "jak suka nie da to pies nie wezmie"

Gość no ładnie//
to ta idiotka nie ma rodziców, że Twoi mają za nią płacić? na ich miejscu byłam wściekła, że nie masz na no co kasy wydawać tylko na jakieś suki przykro, że tak postąpiła ale przynajmniej masz suczysko z głowy

Gość naiwnego znalazła...
co cię dał oskubać buhahahaha :D

Gość aha i achhh
dlaczego ty placileś za jej suknie itp???? glupi byleś, ale może już nie jesteś, czego ci życzę. I normalnej dziewczyny także.

Gość plalakdkjd
widać ,że ferie dzieci nie mają o czym pisać myslę , że autor ppowinien faktycznie zażadać zwrotu pieniędzy , za sukienkę , kwiaty kierowcę , torebkę i co tam jeszcze przedstaw jej faktury vat i zażadaj pieniędzy , niegłupio było by też zażadać odszkodowania moralnego , w ten sposób wyjdziesz jeszcze z tego na plus :p aha , matury z polskiego nie zdasz , tak że luzik :p zappomnniałem , że ty dopiero w gimnazjum

Gość IMO13246
A czego Ty chciałeś autorze? Ciesz się. Dostałeś wspaniałą lekcję i bylbyś osłem niewyciągając z niej wniosków. A teraz zbierz się do kupy i przeleć tyle panienek ile dasz radę, żadnych uczuć, nie warto bo dzisiaj wszystkie są takie same. Po prostu się baw, bo to twoje życie i Ty w nim powinienes być najważniejszy(tylko sie zabezpiecz bo nie wiadomo ilu i komu taka dała).

Gość plalakdkjd
nie pisze sie :"Chce sie z wami podzieli to co wczoraj mnie spotkało" tylko : chcę się z wami podzielić tym ,co mnie wczoraj spotkało nie pisze się :"Myślałem że coś się stało ale w środku czułem że coś złego się dzieje. skoro myślałeś , że coś się stało , to znaczy , że to było coś złego - zdanie nielogiczne nie pisze się :"kumpel z klasy posuwa ją." tylko : kumpel z klasy ją posuwa

Gość Grotes
e, ale jak to! 2 tyisaki płaciłeś? Wow, czy to twoja zona jaka, czy cos? Zarabiasz tyle piniendzy, ze koleżankom fundujesz takie rzeczy?

Gość Gabrielu połóż
przyszła i poszła w chuj

Gość peedobeer
no to gratuluję dziewczyny :P a swoją drogą to dlaczego się nie przyłączyłeś ? :D

Gość dfsafgdsfgdfhbd
To świnka była idzie do tego co wiecęcej płaci pewnie dał jej 2001zł...

Gość angellal7848
jesli to nie jest prowokacja to grubo

Gość Wredman
Smutne. Smutne to wszystko. I to, że liczyłeś skrupulatnie ile na nią wydałeś. Ale lepiej, że się przekonałeś teraz niż później. Zajmij się swoim życiem, zadbaj o maturę, stań na nogi.

Gość nieznajoma.
przykra sprawa. no nic innego Ci nie zostało jak tylko o niej zapomnieć. dziewczyna nie była Ciebie warta i jestem pewna, że kiedyś znajdziesz która będzie Cie szanowała i sama będzie ponosiła koszt za swoje wydatki. poza tym kumpla mogłeś zmasakrować a o niej poprostu zapomnij i daj sobie spokój. widać, że masz dobre serce skoro się tak tym przejąłeś. pozdrawiam i trzymaj się.

Gość Hart H.
taaa na pewno licealista mial 2 tys zl i wydal ja na sukienke dla dziewczyny i kierowce :D buahahaha