Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabriel...

Do Facetów - Dlaczego wolimy dziewice. Wpisywać się.

Polecane posty

Gość Gabriel...

...

Gość Zbynio....
proste - nikt nie lubi jeść tortu do którego ktoś wsadził kutasa sama myśl o tym obrzydza

Gość rikititigą
Wcale nie wolą. Ja się spotkałam z czymś dokładnie przeciwnym - nie chcą.

rozdziewiczanie może być wspaniałym aktem... niektórzy o tym zapomnieli mi to obojętne byle by nie kochać się z szmatą ...

Gość Gabriel....
jak nie chcą to wiadomo ze chodzi tylko żeby zaruchać łatwiej zostawić taką niedziewicę, bo w sumie skoro oddała się komuś innemu to czego oczekuje

Gość hehehehehesfhgifugy
no tak, ruchac byscie ruchali ale ruchaną juz nie chcecie :)

Gość Gabrielu kotusiu
oprócz tego, że rosną ci włosy między palcami od trzepania kapucyna, mózg zaczyna ci wysychać. Wiecej mleka pij, by wyrównać poziom białka w organiźmie.

Gość Gabriel....
nie rosna mi włosy miedzy palcami moze tobie rosna

Gość Gabrielu kotusiu
mi na piczce rosną, a nie między palcami.

Gość Gabriel....
to chyba dobrze

To proste. Wy chcecie ślubu a my chcemy dziewic - taki festiwal niedorzecznych oczekiwań :) A tak serio to niezauważyłem żeby dziewice byly jakos specjalnie pożądane

Gość nie lubicie porównań
ot i cała tajemnica! Faceci, którzy mają kompleksy na punkcie rozmiaru swojego penisa nie lubią nie-dziewic, bo boją się słabo wypaść w porównaniu do ich poprzedników. Dziewicom można każdy kit wcisnąć:P

nie ma to dla mnie żadnego znaczenia :) i przychylam się do poglądu, że cieniasy boją się porównania :)

Gość miałem dziewicę przez 2 lata
i dałem sobie spokój, za droga impreza, mieć kobietę i tracić kasiorę na inne by sobie poruchać.

Gość jaaaaaaaaaaaasne
Dziewice są pożądane przez nieudanych pseudo samców, pozbawionych poczucia własnej wartości, z małym kutasem i minusową potencją :D

Ci faceci, ktorzy szukaja tylko dziewic, maja male mozdzki i penisy ;) ;) ;) srednia przyjemnosc dla faceta, kochac sie z dziewica... no chyba, ze jest prawiczkiem :) i sam jeszcze nie wie do czego ma penisa :) Gabriel, jak stwierdzam... ja NIE DZIEWICA, ma malego i miekkiego peniska :) a swoja frustracje na kobietach, ktore go wysmiewaja, wyladowuje tu na forum ;) ;) ;) jego nagie fotki powinien ktos wyslac do: "Smiechu Warte"

" ot i cała tajemnica! Faceci, którzy mają kompleksy na punkcie rozmiaru swojego penisa nie lubią nie-dziewic, bo boją się słabo wypaść w porównaniu do ich poprzedników. Dziewicom można każdy kit wcisnąć " nie zgodze sie z tym facet tez powinien miec porównanie i tyle 🖐️

Gość Gabriel....
spodziewałem się jak zwykle TA SAMA ŚPIEWKA używanych i zerżniętych - boi się porównania - ma malego Ale PRAWDA jest zupelnie inna po prostu jestescie zużyte i wiecie że nie macie już NIC do zaoferowania czego już inny wcześniej nie miał

Gość miałem dziewicę przez 2 lata
przyjdź crem z matką niech wytłumaczy o co ci chodzi

Gość Gabrielu połóż
kutasa na kowadle i wal w niego młotem.

Gość +**cream**+
Mój penis ma w wzwodzie całe 7 cm i mama mówi mi, że to wystarczy dla mojej przyszłej małżonki która poznam w kwietniu 2012 roku :)

Dokładnie tak zrób jak tu ktoś radzi autorze. A jak już będziesz miał ten młot w reku to w łeb tez sobie weź pier dolnij, byle mocno! :)

Gość jest naukowo udowodnione
przez eskimosów, że krew podczas rozdziewiczania jest trująca i cłopak umiera w straszliwych męczarniach, srając na odległość 3 metrów.

Gość jest naukowo udowodnione
*chłopak

Gabriel... biedna cioto :( coz ty mozesz zaoferowac takiej kobiecie jak ja??? w sexie zerowe doswiadczenie, flak miedzy nogami, uposledzony umyslowo, niedojebany jakis, nie blyszczysz w towarzystwie :) :) :) jak bym miala rozlozyc przed toba nogi to bym sie chyba poplakala, lepiej mi jest jak sobie zrobie dobrze palcem, bo juz czytajac twoje chore posty moge wyczuc, ze jestes slaby jak barszcz :) a jakie ty masz powody, ze lubisz dziewice??? ciagle ta sama gadka... bla bla bla rzygac sie chce... Jesus... jaka ciota z ciebie :) leszcz jebany, paszkwil, smierdzi ci pewnie z mordy, bazyl, nosisz musztardowy i sie podniecasz piszac o dziewicach na tym forum... masz juz tak spaczona psyche, ze zakladasz wiele tematow, pytajac o to samo: DZIEWICE... niezle ci odjebalo... jak widac maly penis=maly mozg... tak sie qwa na te dziewice uwziales... we lbie sobie zakodowales, ze tylko jak wsadzisz dziewicy to bedzie ci dobrze... ale jeszcze tego nie wiesz... bo nie probowac, to sa tylko twoje smieszne domysly :) i dlatego probujesz sie tego dowiedziec na jakims smiesznym forum :) pojebany jestes koles i to niezle :) dobrze, ze ja spotykam kolesi z duzymi... bo bym sie chyba psychicznie zalamala i pisala o prawiczkach na forum :) :) :) a wiesz co??? kup sobie taka "zdziwiona" lalke w sex shopie... one maja strasznie male dziury ;) dobry trening dla ciebie ;) bo niestety u kobiety rozmiar nie zmienia sie :) wiekszosc kobiet ma takie same rozmiary :) tylko faceci maja male peniski ;) i to ich qwa boli... ojjjj boli...

Gość offerma pierwsza ciota forum
krew podczas rozdziewiczania jest trująca i grozi śmiercią , w strasznych męczarniach i drgawkach, i wyciu buuuuuuuuuuuuuuuuu