Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabriel...

Do Facetów - Dlaczego wolimy dziewice. Wpisywać się.

Polecane posty

Gość Gabriel...
IwonaKbh - dlaczego wole dziewice? z jednego podstawowego powodu - nie sa toba :)

Gość offerma pierwsza ciota forum
to ja twoja ciota Gabrysiu.....

3.93 Jedzie sobie Gabriel maluchem przez Rosję i mysli jak tu zarobic kase, aby dziewice go chcialy... Zatrzymuje się koło autostopowicza. Patrzy, a ten jakiś brudny śmierdzi i te sprawy: - Nie zabiorę cię, bo jakiś brudas jesteś, malucha mi pobrudzisz. - Proszę zabierz mnie, dam ci 2000$. Gabriel pomyślał, malucha w końcu umyje i będzie luks, a 2000 drogą nie chodzi, a juz blizej do dziewic... No to wsiadł i jadą. W końcu autostopowicz mówi: - Daj mi papierosa. - Chyba cie pojebało. Jeszcze ci papierosa dawać? - No daj, płacę 300$ za jednego fajka. Gabriel pomyślał, że paczka kosztuje niecałe 2$, a tutaj 300 za jednego, to dał mu fajkę... zawsze blizej do dziewic... tamten pali i mówi: - Stary weź mi obciągnij druta. - No to teraz już przegiąłeś. Jeszcze mam ci druta ciągnąć? - Słuchaj daję 10000$. Gabriel pomyślał, ze kasa się przyda, a i tak nikt nie widzi i na kafe nikt sie nie dowie... a za tyle dziewice napewno kupi... No to dobra. Zatrzymał samochód, nachylił się, zdejmuje najpierw spodnie brudne, śmierdzące, później majty - obsrane i zaszczane i zabiera się do roboty, robi autostopowiczowi lache na srodku autostrady i przelicza na ile dziewic mu wystarczy... dlawi sie, oczy mu lzawia tak lapczywie chapie dzide... A autostopowicz się rozłożył na fotelu, zaciągnął fajkiem i mówi: - Kurwa, jeszcze w życiu się tak nie zadłużyłem. ;)

Gość Gabriel...
coraz bardziej obrzydzaja mnie niedziewice do tej pory tylko podejrzewałem ze ruchanie lasuje wam tez mózg teraz ze smutkiem stwierdzam ze miałem racje

Gość offerma pierwsza ciota forum
to ja twoja ciota, kochaj mnie.

Gabriel, jako, ze mieszka w dalszym ciagu z rodzicami i nie posiada zadnych wlasnych srodkow finansowych... rozpaczal strasznie, ze z taka facjata i odorem wydobywajacym sie z jego paszczy, nigdy nie spotka swojej wymarzonej dziewicy :( pewnego dnia, postanowil pojsc do pracy... zawod jaki sobie upatrzyl, to: "meska prostytutka" przygotowywal sie do tego tygodniami... codzien rano robil 2 cale pompki, a wieczorem wypijal szklanke mleka, gdyz wierzyl, ze jego kly beda od tego biale... W koncu wyszedl w nocy na ulice... uprzednio uzywajac ulubionych perfum jego mamy... stanal pod latarnia i czekal... powodzenie mial nawet niezle, jak na taka ciote przystalo... z entuzjazmem patrzyl w przyszlosc i liczyl jakie wielkie pieniadze moze mu przyniesc jego nowe zajecie... Gdy wrocil rano do domu, zmeczony po calonocnej, ciezkiej, fizycznej pracy... w swojej garsci trzymal cale 200zl i 15 groszy... jego mama gdy to zobaczyla, ucieszyla sie niezmiernie, ze ma tak pracowite dziecko... jednak z niepokojem sie go zapytala: "Gabrielu... ja rozumiem te 200zl.... ale co znaczy te 15gr?" Gabriel spojrzal na mame i odpowiedzial: "Wiesz mamusiu... jak dawali po 5 gr... to sie uzbieralo..."

Gość dziewica i koniec
Gabrielu jestes moze prawiczkiem?

Gość miszcz55
A kto woli dziewice? Chyba tylko prawiczki albo półimpotenci, którzy w naiwności swojej wyobrażają sobie, że z dziewicą łatwiej, bo taka nie będzie ich porównywała z innymi przedstawicielami męskości - a mają powody przypuszczać, że w takim porównaniu wypadliby kiepściutko. Mylą się jednak tragicznie, a ich wyidealizowany obraz dziewic pochodzi chyba z harlekinów wspartych bujną wyobraźnią. Dziewica bowiem porównuje równie chętnie, tyle, że nie z realnymi mężczyznami, ale ze swoim wyfantazjowanym ideałem. Zgadnijcie, drodzy wygłodniali tropiciele dziewic, jak wypadniecie w takim porównaniu, skoro boicie się nawet porównania z kimś rzeczywistym.

Gość placek_ziemniak
jak czytam te wypociny niektorych kobiet z Cafe, ciesze sie ze Bóg tak to stworzyl te suki, ze juz za kilka lat beda brzydkie, beda mialy zmarszczki i tony tłuszczu wiszącego z całego ciała... Tymczasem my panowie, z wiekiem jak te wino ;) Także, niech te kurwy się kurwią, póki młode..... my mamy duuużo, czasu aby znaleźć tą wspaniałą, inną niż cały ten pozostały zużyty chłam !!! pozdrawiam :D

Gość Gabriel...
IwonaKbh - naprawdę coś masz nie tak z głową albo ktoś ciebie mocno skrzywdził w każdym razie szczerze ci współczuję

Gość Gabriel...
Iwona - przytulam cię mocno i nie pisz już więcej głupot

Ktoś tu napisał, co ma do zaoferowania nie dziewica, czy też kobieta o pewnym "przebiegu" :D Jako wyrafinowany znawca :classic_cool: stwierdzam autorytatywnie, że taka kobieta, od strony umiejętności i namiętności, ma zazwyczaj dużo do zaoferowania, w każdym razie więcej niż dziewica. Oczywiście, że bywają kobiety, których pierwszy raz, a właściwie mam na myśli początek życia seksualnego, już jest bardzo namiętny. Jeśli dla kogoś dobra kochanka, jest wartością, niezależnie od tego, czy to będzie przelotny romans, czy związek długotrwały, na zawsze wręcz, to może mieć pewną obawę, czy jego dziewica się rozwinie tak jak tego by oczekiwał. Może tak być, nie musi. Oczywiście, że zawsze można się rozstać, nim nastąpią poważniejsze relacje, plany.

Gość ghdjkkllmnb
moim zdaniem facet jakpoznaje kobiete i okazuje sie jest dziewcica jest szczesciarzem.... inteligentny facet szuka kobiety nie tylko dla seksu dlamadrego faceta seks jest tylko uzuplenieniem zwiazku

Gość bimcibimci
Faceci wolą dziewice ?? Polemizowałabym :) Faceci to z natury tchórze , którzy wolą ,żeby ktoś przed nimi "przeorał teren" ;-) Rozdziewiczanie nie jest przyjemne to raz , dwa faceci wolą jak kobieta jest doświadczona ;P

Gość Gabriel...
jeżeli dla faceta nie zalezy na czymś więcej niż ruchaniu, jeżeli nie wiąże z daną dziewczyną dalszych planów to faktycznie, woli zeby ktoś przeorał ten teren przed nim bo to dla niego wówczas tylko teren do ruchania

ahahahahaahahahahah faceci sa jak wino??? chyba jak MLEKO!!!!! ahahahaah wchdze na sympatie... a tam kazdy po 30 to paszkwil, bazyl i paszczak... wylysiale to takie, wyliniale... z brzuchami... :( fuuuuuj qwa.... Gabriel... jak ci sie moj wierszyk podobal??? zeby dziewczynie zaimponowac, przestan zyc na mamusi garnuszku cioto.

Gość Gabriel...
chyba się nie rozumiemy mam mieszkanie i zarabiam miesięcznie 5300 zł skończyłem studia ze średnią 5,54 za cały okres studiów i jestem na 4 roku aplikacji adwokackiej

Gość Gabriel...
a chcę dziewicę bo nie interesuje mnie uzywany towar

Gość lisss
Kobieta to nie towar:/

Gość Gabriel...
ok, przepraszam, troche mnie poniosło

Gość walencja87
z facetami to jest tak ,że najchętniej to by sie z dziewicą ożenili ale wszystko inne do okoła ruchali :) Faceci wolą dziewicę do małżeństwa a do łóżka niedziewicę :) Seks z dziewicą nie jest raczej jakąś wielką przyjemnością ;P Bolesne rozdziewiczanie i brak doświadczenia robią swoje. Fajnie ,że zależy Ci na tym ,żeby twoja potencjalna panna była czysta ale w więkoszości wygląda to niestety tak jak napisałam wyżej :)

Gość _rain_
Wiecie co? Jebie mnie to, co myślą jakieś przewartościowane, wyruchane cwaniary, albo pseudo ruchacze. Każdy, kto ma poczucie własnej wartości i ceni swoją osobę,ciało i intymność wie, kiedy jest gotów na sex. Leje na nastki, które po pijaku dawały dupy pod krzakiem w trakcie disco. Później piszą tu, jakie to one nie są doświadczone. Kulturalna kobieta,facet, którzy mają to juz za sobą, nie powinni krytykować osób niedoświadczonych. Taki jest już ten polski, ciemny ród, potrafi tylko jebać na innych kraść i podkładać świnie.

Gość IMO13246
O rany! Ten temat to prawdziwa burza rozpętana przez nic niewarte, przeruchane na wszystkie strony pasztetrony! Aż ręce opadaja...

Tobie co innego opada, stąd kompleksiki :D Chcesz dziewice? To daj im ZOBOWIĄZANIE na piśmie, że zostaniesz z nią do swojej śmierci :D

Gość l a y n a
Gabrieelu na forum siedzą zawodowi samce, oni nie biora wszystko co się rusza więc nie dziw się, ze jak pojawi się ktoś normalny zaraz po nim jada :)

Gość l a y n a
oni biorą wszystko co się rusza **** :P

Gość IMO13246
Pani szrlotko... Wskaż mi proszę, w którym miejscu powiedziałem, że oczekuję dziewicy i postaraj sie to zrobic bez ucieszki w debilne stereotypy, jak zebranych tu "kobiet" (z Toba włocznie). ;)

Gość IMO13246
Szarlotko - chciałem powiedziec ;)