Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabriel...

Do Facetów - Dlaczego wolimy dziewice. Wpisywać się.

Polecane posty

Gość walencja87
Ehhh faceci są śmieszni.. Na początku to ruchają wszystko co mogą a potem szukają dziewic :)

Gość IMO13246
@walencja87 "(...)Faceci wolą dziewicę do małżeństwa a do łóżka niedziewicę Seks z dziewicą nie jest raczej jakąś wielką przyjemnością ;P Bolesne rozdziewiczanie i brak doświadczenia robią swoje. Fajnie ,że zależy Ci na tym ,żeby twoja potencjalna panna była czysta ale w więkoszości wygląda to niestety tak jak napisałam wyżej" Kochana walencjo, oszczędź nam swoich słów madrości, bo niestety inteligencją nie grzeszysz. Pozdrawiam ;)

Gość walencja87
heh , to żeś mi pocisnął :) Dobrze ,że ty grzeszysz :) Prawda jest taka ,że dziewic nigdy nie było !! A te , które nimi są to zazwyczaj stanowią bardzo mały odsetek. I to wcale nie wynika z tego ,że "dzisiejsze dziewczyny sie puszczają" bo zawsze sie puszczały !! Jeszcze do 2 wojny światowej ojcowie wydawali corki za mąż w wieku 14-15 lat. Więc i tak stosunkowo wczesnie dziewczeta tracily cnote. A jesli dziewczyna miala 19 lat i jeszcze nie wyszla za mąż to juz mowili o niej ze stara panna... W dzisiejszych czasach ludzie biora slub kolo 30-tki. Komu sie chce czekac do 30 z seksem ?? Sory ale to wina czasow w ktorych żyjemy. Dzisaj zeby wziac slub to muszą być skonczone studia , specjalizacje , dobra praca i dopiero wtedy chlop ma jaja zeby sie oświadczyć ;P Ja nie jestem dziewicą. Ale nie uważam sie za szmate bo dziewictwo stracilam z chlopakiem ktorego kochalam i myslalam ze z nim zawsze bede a on mnie po roku zostawil bo miał zachciankę zaruchać inną . Wiec sory faceci ale sami wystawiacie o soebie swiadectwo !!

Gość Gabriel...
widac zle wybrałas

Gość Kubica
Nie chcialbym sie tutaj z wami wyzywac , i chcialbym wyglosci swoja opinie na ten temat. Podobno jest tak, ze kobieta chce byc tą ostatnią a mezczyzna tym pierwszym, i ja czuje podobnie, choc na pewno nie skreslam dziewczyny ktora nie jest dziewicą( czego i tak pewnie zaluje ) , ale na pewno nie sprawiloby mi przyjemonosci to gdy dziewczna ta opowiadala by mi o tych rzeczach, o swoich przezyciach, i najlepiej jakby utrzymywala ze jest dziewcią, bo ta wiedza nie jest mi potrzebna. Oczywiscie teraz jestem mlody, wiec wchodzi w gre wiek mlody( a w mlodym wieku mimo wszystko ISTNIEJE JESZCZE SZANSA NA ZNALEZIENIE DZIEWICY ) jak będę starszy to juz bedzie to bez znaczenia, jednakze mężczyźni lubią szanujące się kobiety, i to jest jak to sie teraz mowi "target ".

Gość atanazy_k
bo faceci to zakłamani skoorwiele - sami by dymali ile i gdzie się tylko da, ale do domu to tylko cnotka, bo co to za frajda wycieraczke po kimś wziąć

Gość ja jestem prawiczkiem
wolalbym dziewice , na sama mysl ze laska miala x fiutow w sobie robi mi sie nie dobrze ale to tylko hipotetyczne gdybanie bo zadnej nie szukam

Gość Dla mężczyzny to zaszczyt być
pierwszym, który na to zasłużył ale nie skreślałbym tych co seks uprawiają/ uprawiały byleby nie były puszczalskie.

Może nie do końca o dziewice chodzi, ale o kobiety, które miały mało doświadczeń seksualnych. My faceci, prawiczki, mamy pewne obawy, że jeśli nasza pierwsza partnerka będzie zbyt doświadczona, a nam coś nie wyjdzie to ona nas wyśmieje i obgada .. a taka mniej doświadczona, czy nawet dziewica to nawet nie zauważy pewnych rzeczy, bo zbyt bardzo będzie przejęta samą sobą. Kobiety mniej doświadczone seksualnie są bardziej tolerancyjne, bo miały mniej okazji do porównań. Więcej rzeczy można im wmówić (np, że po każdym kolejnym seksie będzie lepiej) Kobieta nazbyt doświadczona zbyt szybko oczekuje od faceta super efektów, zbyt szybko skreśla jak coś nie wychodzi od początku i zbyt szybko szufladkuje. Poza tym większość mężczyzn lubi wczuwać się w rolę nauczyciela, przewodnika, a przy dużo bardziej doświadczonej partnerce to by po prostu było śmieszne. Pewnie nie wszyscy zrozumieją o czym mówię ...

Gość myszawsosie
e tam, właśnie doświadczona jeśli nie jest chamką to was nie wyśmieje tylko pomoże i wprowadzi w nowy etap doznań seksualnych :P

jeśli mówisz o starych babach bioracych sobie młodych chłopców w celach edukacyjnych to dla mnie jest to patologia! Rodziny takie pary nigdy nie założą. Jak ktoś chce zostać kolejnym ruchaczem to najprostsza droga .. Ja cenię wyższe wartości.

Gość my nie negujemy doświadczonych
ale zbyt często doświadczona to puszczalska. Niestety taki obraz reprezentujecie tak samo z samotnymi matkami. Niektóre fajne babki ale większość to w przeszłości puszczalskie gdzie dziecko zrobił jakiś buchaj rozpłodowy a ona szuka teraz sponsora. Gdyby nie ta większość co psuje opinię samotne matki nie miały by nie tylko takiej opinii ale i problemu w znalezieniu partnera.

Gość myszawsosie
Ja cenię wyższe wartości. Jasne. :D Nie nie miałam na myśli starych bab tylko normalne kobiety 20-30 letnie, bycie prawiczkiem-dziewicą po 35 roku życia jest dziwne i wynika najczęściej z zaburzeń psychicznych, które trzeba leczyć u specjalisty.

Gość prawda jest taka ze tylko
zachukane prawiki chca dziewice, bo nie chca wyjsc na wieksze cioty niz nimi sa, a faceci ktorzy juz maja niejeden seks za soba szukaja kobiet, ktore dadza im przyjemnosc w lozku, zaspokojenie, czyli otwarte na seks kobiety, co kloci sie z dziewica, do malzenstwa tez takie wybieraja, wiec nie jest prawda taka jaka nam tu przedstawiaja, w obecnych czasach dziewice sa postrzegane jako zakonnice, cnotki, dinozaury stroniaje od seksu, a takich kobiet ZADEN FACET nie chcialby

Gość leczyć to się powinno
pedofilię czy agresywne kobiety pracujące z dziećmi a nie to, że ktoś nie może znaleźć odpowiedniej osoby. Co w tym złego, że ktoś w pewnym wieku jest prawiczkiem czy dziewicą czy to oznacza, że w pewnym wieku musowo trzeba uprawiać seks z byle kim by ktoś taki jak Ty uznał kogoś takiego za zdrowego psychicznie i normalnego?

Gość 46ytg
prawda jest taka ze tylko "zachukane prawiki chca dziewice, bo nie chca wyjsc na wieksze cioty niz nimi sa, a faceci ktorzy juz maja niejeden seks za soba szukaja kobiet, ktore dadza im przyjemnosc w lozku, zaspokojenie, czyli otwarte na seks kobiety, co kloci sie z dziewica, do malzenstwa tez takie wybieraja, wiec nie jest prawda taka jaka nam tu przedstawiaja, w obecnych czasach dziewice sa postrzegane jako zakonnice, cnotki, dinozaury stroniaje od seksu, a takich kobiet ZADEN FACET nie chcialby" 9 1. Bycie prawiczkiem nie ma nic wspólnego z byciem ciotą 2. Nie każdy prawiczek chce dziewice (to kwestia indywidualna) 3. Każdy chce przyjemności w łóżku ( kolejna twoja teoria pada) 4. Dziewice nie są źle postrzegane przez mężczyzn no może przez inne kobiety ewentualnie jakiś niedojrzałych pukaczy

Gość aVaifgssaaawa3a3aafd
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra polecana jest przez wielu lekarzy.