Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka32

czy wam sie wydaje to dziwne czy normalne

Polecane posty

Gość kobietka32

mam przyjaciolke znamy sie jakies17 lat.ona ma faceta z ktorYm mieszka jednak nigdny go nie widzialam tzn an zdjeciach tak.ale nie poznalam a jest z nim ok 4 lat.zaprasza mnie do siebe tylko wtedy gdy on wyjezdza.troche mnie to dziwi ze nie przedstawi nas sobie a moze wymyslam?co o tym sadzicie

Gość ddddffffggggsss
zazdrosna jest o ciebie. pozdro!

Może jesteś bardzo ładna i koleżanka boi się, że odbijesz jej faceta :) albo jej facet to pies na baby i boi się, że będzie cię podrywał albo jest chorobliwie zazdrosna i nie pozwala swojemu facetowi na kontakt nawet z jej koleżanką albo może wstydzi się go

Gość femka84
a moze ona udaje że ma faceta bo rzeczywiście cos tu śmierdzi albo coś nie tak jest z tym facetem albo ona jest chorobliwie zazdrosna i powiem Ci że to troche dziwna przyjaźń bo raczej kazda mowi o swoich problemach a tym bardziej jak ma faceta to chce przedstawić go przyjaciólce

Gość kobietka32
ma faceta napewno jak bylam u niej widzialam jego rzeczy.zaznaczam ze ona jest naprawde ladna.ale nie wiem o co chodzi .z jej opowiesci wiem ze jest to chory zwiazek.ona mieszka u niego wiec nei wiem moze on jej zabrania zapraszac kogokolwiek .nie wiem co myslec.na s kontakt sie urywa bo ja nie mam ochoty jezdzic do niej raz w roku kidy wyjezdza P.....

Czyli wszystko jasne, pewnie facet nie pozwala jej nawet na kontakt z przyjaciółkami..smutne to i chore, że twoja koleżanka ciągnie taki związek :(

Gość hherearea
nie jesteś jej przyjaciółką, tylko koleżanką, masz pewnie kurwiki w oczach i tak to jest, że się ciebie obawia. Ja mam dwie przyjaciółki prawdziwe i mnóstwo gówien dookoła Przyjaciółki są a te gówna nie zapraszam, bo jak jedną taką fałszywą zaprosiłam, to kładła się na mojego faceta, mało się nie zesrała, a on mi się zwierzył potem, że głupio mu było, bo nie wiedział jak się zachować.

Gość kobietka32
to to jeszcze nic.jej zwiazek z nim to temat rzeka.ale to co innego.zastanawiam sie wlasnie nad tym ze go nie poznalam.w sumie nie zalezy mi na tym.ale jednak to moja przyjaciolka chociaz nie wiem czy przyjaciolka a moze juz bardziej kolezanka.gdyby nie jedo zdjecie watpialbym w jego isntnieni

Gość hherearea
poszła do odstrzału oczywiście:)

Gość kobietka32
ku****** w oczach to raczej ma ona .tak twierdzi moja mama.zna mnie tyle lat i wie doskolane ze czegos takiego nie zrobie.gdyby bylo inaczej ta znajomosc by ni przetrwala roku,a my znamy soe 17 lat kolezanko

może się wstydzi Ciebie albo jego........ :)

Gość kobietka32
wg mnie to nie z jego strony,to ona chyba bardziej to robi.moze ona sie go boi nie wiem .kiedys jej napisalam co mnie boli a ona mi odp ze jestem zazdrosna o to ze ona moze byc szczesliwa.zalosne.chyba jej zdaniem ja nie mam prawa do szczescia,bo sie z kims rozstalam

Jak dla mnie to wygląda tak: facet manipuluje nią jak tylko się da, wmawia, że tylko jemu na niej zależy a wszyscy wokoło starają się zepsuć ten związek bo im zazdroszczą..twoja koleżanka trafiła na niezłego drania i raczej nic jej już nie pomoże jeżeli sama nie otworzy oczu a pewnie jej facet postara się żeby nigdy to nie nastąpiło..

Gość kobietka32
do A TAK WOGOLe=wlasnie o to chodzi ze to nie jest zwiazek jakis super duzo by opowiadac.dla mnie to jest chory zwiazek zreszta nie tylko dla mnie sporo znajomuch tak uwaza ba nawet ej rodzina.i nie sadze zeby on jej gadal ze jest najwazniejsza.z tego co wiem to nigdy nie powiedzial jej nic milego ona wiecej razy ryczala przez niego niz sie cieszyla.np...dzwni do mnie i mowi ze nie wie co juz myslec nie odzywa sie doniej nie wiadomo dlaczego az nagle dal jej czipsa do buzi,no zalosne zeby koboeta(32 lata )cieszyla sie z takeigo czegos

Gość kobietka32
REVOLVER /WIESZ NIE POMYSLALAM O TYM.HEHEHEHE

Gość kobietka32
nigdy nie mowila ze nie ma do mnie zaufania.a czesto rozmaiwalysmy o takich sprawach.nie moge tego pojac

Gość angellal7848
Moze to jest jej wspollokator tylko a ona nie chce was poznac zeby sie nie wydalo