Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroliczek3333

chyba zaluje ze to powiedzialam

Polecane posty

Gość kroliczek3333

kochalam sie wczoraj ze swoim facetem(1,5 r. razem).i po, powiedzialam mu "kocham cie"..widzialam zadowolenie na jego twarzy,blogosc :) ale nic ni odpowiedzial,po prostu milczal.choc calowal i mocno tulil.cala noc prawie nie moglam oddychac tak mnie sciskal,no ale nie o to chodzi.. glupio sie poczulam i zalowalam ze mu to powiedzialam. tak ogolnie to on czesto mi mowi ze kocha(przewaznie przez tel.albo w smsie.no coz,w sumie po gestach czuje ze kocha ale czemu nic mi nigdy nie mowi po seksie???

Gość kroliczek3333
nikt mi nie podpowie o co chodzi? :(

Gość kroliczek3333
powiedzcie mi,czy wasi faceci mowia wam czule slowka po seksie,czy tez milcza jak moj??

Może uznał to jako komplement, że był boski tej nocy i tak się cieszył, że nie odpowiedział.

Gość Grotes
ale to zabrzmiało. Tok myślenia facetow mnei czasami rozwala:D: Meyve Może uznał to jako komplement, że był boski tej nocy i tak się cieszył, że nie odpowiedział.

Gość kroliczek3333
moze ktos jeszcze cos powie please!!

Gość tak to jest jak dzieci
szukaja dowartosciowania sie w niedzielny wieczor :P

Nie generalizuj, że wszystkie kobiety szukają w ten sposób problemów. Są kobiety, które myslą bardziej mózgiem niż sercem.

Gość kroliczek3333
macie racje,tylko ze jakos glupio sie poczulam jak nic nie powiedzial. za kazdym razem gdy sie kochamy mam ochote uslyszec cos milego a tu nic.w koncu po tylu miesiacach sama zaryzykowalam,myslalam ze go zachece do wyznania,jakiegokolwiek a tu nic,cisza..........

Gość kroliczek3333
no powiedzcie chociasz czy to normalne i czy czesto sie zdarza ze wasi faceci nic nie mowia po.. powinnam mu powiedziec ze tego oczekuje? to troche jak dopraszanie sie o uczucie..eehh juz sama niewiem...moze przesadzam?

Gość hm hm hm :D:D
Wiesz dlaczego nie powiedział że cię kocha? Bo w myślach mówił sobie dobra zrobiłaś swoje a teraz spi erd alaj. ps. nie ma za co

Gość kroliczek3333
hhmm hhmm,ty tak robisz? :))

tak mój tak zawsze do mnie mówi jak jest już po. Mam się czym martwić? :( Czy wszyscy tak mają?

Gość kroliczek3333
hm hm hm, twoj ironiczny komentarz mowi mi ze nie ma o co robic afery.dziekuje 🖐️ :)

Dlaczego ironiczny.. zadaje tylko takie same głupie pytanie jak ty zadałas

Gość kroliczek3333
glupie,nie glupie zalezy jak na to spojrzysz.kazda kobieta potrzebuje milych slow w takich intymnych sytuacjach..myle sie?

Gość pafel
Ja ze swoją ex mówiliśmy sobie w trakcie i po.

Gość kroliczek3333
i to jest mile :) tez tak bym chciala.......

Gość pafel
zapraszam jestem wolny ;)

Gość kroliczek3333
pozdrawiam pafel :) z takim podejsciem nie dlugo bedziesz sam.

Gość pafel
również pozdrawiam , oby stało się tak jak napisałaś. :)

Gość moniquuee
jestescie razem 1,5 roku i jeszcze Ci tego nie powiedzial? masakra, ale dobrze z ebyl zadowolony kiedy Ty mu to powiedzialas, moze mysli ze to jest na tyle wazne,ze jeszcze zaczeka z takim stwierdzeniem, daj mu czas a na pewno powie :)

a jak czesto ty mu mowisz, ze go kochasz ? i tak po prawdzie wyznanie, ze cie kocha w sytuacji bez seksu ma wieksza moc niz wyznanie po seksie no ale skoro zalezy ci akurat na tym by po seksie to zwyczajnie mu to powiedz

Gość kroliczek3333
witam dziewczynki,no ja tez nie za czesto mu to mowie w cztery oczy,ale jest to wynikiem tego ze on tego nie mowi.natomiast przez telefon,czy w smsach piszemy o tym niemal za kazdym razem.:) chcialabym po prostu widziec jego twarz,spojrzec mu w oczy jak mi to wyznaje,niestety nie bylo mi to jeszcze dane. a powiedziec mu o moim pragnieniu,poprostu sie wstydze.bedzie to takie wymuszone,wiem glupia gadka. dlaczego mi tego nie powie sam od siebie?