Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Powinnam się uczyć a ni h*ja mi się nie chce :/

Polecane posty

a ja mam już w dupie naukę. Na cholerę mi wykształcenie jak siedzę w domu z depresją. Zawsze mogę udawać mądrą na kafe:P

mordatela no właśnie ja :D ale nie kończę teraz szkoły i dlatego mam jeszcze gorzej :/ W sumie to powinnam chyba usiąść i wykuć na pamięć podręczniki bo nawet nie wiem jak się za tą naukę zabrać :/

Gość Alfredka - fama
A ja poradzę Ci wejdź na stronę www.pogrosiku.eu zrelaksuj się - może znajdziesz coś ciekawego co zainspiruje Cię do nauki - a potem do roboty.

Ja odkładałam na czas świąt, że niby wolne to się pouczę, teraz odkładam na ferie a jak to się skończy, to wszyscy wiemy :D Zrobiłam tylko konspekt na polski i oddałam :P No i chodzę na fakultety :D

Ja odkad poszłam do LO to kurfa nic nie robie :o w gim to się uczyło codziennie a teraz to kaplica... matury próbne zdałam wszytskie ale jednak strach jest, chyba przysiądę do tej matury po feriach

matura to bzdura. Przez 3 lata można się obijać, a później miesiąc solidnej nauki i wszystko zaliczone na min 80%.

Wg mnie matme najprościej zdać :P ja zdałam próbna na 70 %. Konspekt z polaka to porazka dla mnie...musze w nastepnym tygodniu poszukac kogos zeby mi npaisal ta cholreną prace maturalną

Ja biologie podstawa. na nic więcej mnie nie stac.. i tak nie wiem na jakie studia isc :O na pedagogike moze pojde...tylko czy mnie przyjma:O

ja dodatkowo zdaję historię, wos, geografię, więc trochę więcej :P Ale jeszcze nie wiem na co pójdę, jak zdam, to się będę martwić :D

ja się boję tej matmy właśnie tylko bo chyba nic z niej nawet nie pamiętam :/ dodatkowy wybrałam wos - jakoś zdam, angielski tez jakoś zdam, polski coś tam pamiętam, prezentacje muszę napisać i wykuć .. ale matma to tragedia bo nawet nie wiem co się spodziewać :/

Ja niemca zdaje :p ang nienawidze, poza tym mam takiego nauczyciela, ze o dupe go potłuc tylko. Ja pierdziele NieLubieNiedziel historie? jaka Ty masz srednia?

Matma to luz, na maturze dostajesz tablice matematyczne z wszystkimi wzorami i korzystasz z tego i zdajesz z palcem w dupie :D

na prawdę :D no tak jest.. kto by tyle wzorów zapamiętał, trzeba tylko umieć z tego korzystać, mnie to na prawdę pomogło :D także nie peniaj, bo zdasz :P