Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErnoErno

Implantacja zarodka - jakie miałyście objawy???????????

Polecane posty

Gość Beatrice 27
Agnieszka5g dzieki za odp.U nas jest mniej wiecej tak samo z czestotliwoscia przytulan.Bol prawego jajnika od wczoraj nie przeszedl.Tak gdzies jeszcze czytalam ze taki klujacy jajnik jest zwiastunem owulacjii. Generalnie wg moich obliczen i testu owulke mialam w piatek ale pomyslalam ze jesli jednak sie pomylilam i to ten klujacy jajnik jest zapowiedzia owulki to nic nie zaszkodzi poprzytulac sie jeszcze troszke zeby przypadkiem niczego nie ominac:)..Zatem wczoraj rowniez dzialalismy. Zobaczymy z jakim skutkiem.. Generalnie znow zafiksowalam sie na temacie i w kazdej wolnej chwili czytuje artykuly i fora

Gość Beatrice 27
Napisalam, ze owulke mialam w piatek- sorki to byl czwartek:)

Beatrice, nie przejmuj się, ja co miesiąc sobie obiecuję, że w tym miesiącu to nie będę u siebie nic wyszukiwała, nie będę sprawdzała i czytała neta, ale wymiękam za każdym razem ;-) Mnie też prawy jajnik boli, ale to momentami promieniuje na całą prawą nogę. Ale już miewałam tak w połowie cyklu, więc to żaden dowód w sprawie ;-)Pozdrawiam ciepło.

Gość Beatrice 27
Malami83. Ja jeszcze nigdy nie odczuwalam takiego klucia jajnikow.Ani w trakcie owulki, ani przed @ ani tez w czasie jej trwania.To pierwszy raz kiedy cos takiego sie dzieje. Prawde powiedziawszy to tak po cichu sobie pomyslalam, ze to moze dobry znak, ale sprowadzilas mnie na ziemie....Znow zaczynam nadinterpretowac:(

Hej, hej Beatrice, pisałam o swoich powtarzających się objawach ;-) U Ciebie może być inaczej, może to właśnie pięknego początek, nie chciałam Ci odbierać nadziei :-) Wytrzymamy razem - jeszcze tylko 1o dni!

Duzo wam dziewczyny zostało jeszcze widze do @. U mnie juz prawie nie ma @ caly czas mi niedobrze jest nie wiem czemu. Moze jutro kupie test i zrobie pojutrze

Dziewczyny ja znikam na niecałe dwa tygodnie :) lecimy na wakacje, w końcu trzeba naładować baterie przed zimą :) nie wiem jak będzie z internetem, ale po powrocie na pewno wszystko nadrobię. Trzymam kciuki za Was wszystkie :) a mi życzcie owocnych staranek :)

Gość Beatrice 27
Myślisz?? Eh, bedziemy czekac razem:) Bedziemy czuly obie te same emocje. Ja juz nawet mezowi nie mowie o tym ze cos mnie tam boli,cos mnie mdli bo patrzy na mnie z politowaniem:) Ukrywam tez ze czytuje te fora, bo on caly czas powtarza ,ze tylko niepotrzebnie sie nakrecam.. On jest typem takiego optymistycznego luzaka,bierze swiat i zycie takim jakie jest.Jego motto zyciowe to"co ma byc to bedzie",a ja...no coz..wiecznie dopatruje sie drugiego dna,przejmuje sie blahostkami, jestem nadwrazliwa incaly czas jestem pelna nadziejii...czasem wbrew zdrowemu rozsadkowi:)

Gość Beatrice 27
Magdaa88 no to kochana cudownych wakacjii i bardzo owocnych staran:) odstresujcie sie i idzcie na zywiol:)

Magda życzę owocnych staranek i wypoczywania. Jak ci zazdroszczę urlopu :-) u mnie juz koniec @ trwala dokladnie 48h niecale i jak sie konczyla to nie bylo nawet tej koncowki na brazowo tych ,,brudow,, nic dziwne a zawsze mialam. Wstalam dzis z bolem glowy eh...

Gość nowa Oliwia
Cześć dziewczyny czytam was codziennie tzn staram się:D gratuluję nowym ciężarówką ;* i trzymam dalej kciuki za was które dalej się staraja ! ;* UDA WAM SIĘ ! ja wczoraj dowiedzialam sie że siedzi w brzuszku u mnie dziewczynka ! ;* jestem szcześliwa, choć myślałam że jest u mnie chłopak. Ale powiem wam ciuszki dla dziewczynek ;o cuuuudowne są ! :P mała już woli tatusia bo na usg pokazała twarzyczkę jemu, a jak mama zobaczyć ją chciała to się zasłaniała ... mała wredotka już z niej jest :P jak to się mówi córeczka tatusia już rośnie :P

Gość agnieszka5g
Ale fajnie Oliwia dziewczynka to cudownie! Mnir zlapala dzis migrena ledwo w pracy funkcjonuje eh. Sama juz nie wiem czy kupic dzis test jak myslicie?

Cześć dziewczyny! Długo mnie tu nie było i potrzebowałabym dłuższej chwili, aby nadrobić zaległości (nie mam niestety na to teraz czasu). Miałam zwariowany i pracowity początek roku w szkole ale ostatecznie ogarnęłam i teraz powinno być spokojniej. W tym cyklu w końcu miałam normalny skok temperatury (no, prawie, ale jest już lepszy niż wcześniej) i normalny, rozciągliwy śluz :)

Byliśmy w tatrach w weekend. Żadnych objawów ciążowych nie miałam.Lekko powiększone piersi ale nie bardzo (to pewnie od castagnusa) i czasem cośtam mnie zabolało - leciutko i na chwilę. Ale ale... wczoraj zrobiłam test,,, POZYTYWNY! Kreska bladzioch ale jest. Dziś rano też - bladzioch ale jest!!!! To już trzeci raz jak widzimy pozytyw więc cieszymy się ale radość trzymamy trochę na wodzy - same wiecie ile przeszliśmy. Niemniej jestem dobrej myśli :)

I tak jak Wam mówiłam - jak skończę 3ci miesiąc to piekę dla Was babeczki czekoladoweeeeeee!!!!! Jutro jadę na szkolenie do warszawy więc w drodze Was sobie poczytam i ponadrabiam :) Pozdrawiam Was ciepło!!!! (sorry za wiadomosc w czesciach ale ciagle była uznawana za spam...:?)

Gość Beatrice 27
Iczozord gratuluje:)i ciesze sie razem z Toba:) Tez chcialabym zobaczyc takie dwie kreseczki.... Kobitki, a mnie jak jajnik bolal tak boli, dolaczyl do tego mleczny sluz ale w nieduzych ilosciach i podwyzszona temperatura 36.9 ○ (zwykle mam 36.2○ 36.3 ) Wiec na dwoj***abka wrozyla...bo rownie dobrze moze to byc zwiastun zblizajacej sie miesiaczk... Malami a co tam u Ciebie dzisiaj?

Gość gość
Kiedy dochodzi do implantacji? W którym dniu cyklu są jakieś objawy i jakie? Bardzo ważne proszę o odpowiedz

Iczozord - gratuluję! Coś przypuszczałam, że po tym Twoim milczeniu będą dobre wieści :-) agnieszka, nie martw się i nie smuć, będzie dobrze :-) beatrice, co u mnie? Też mam sporo mlecznego śluzu, boli mnie prawy jajnik i piersi, a zwłaszcza sutki, ale tak jak pisałam, takie objawy miewam w niektórych cyklach, więc mimo mojego pozytywnego nastawienia nie nastawiam się za bardzo na 2 kreski. Lepiej robiąc test ze zdziwienia i niedowierzania przysiąść niż z rozczarowania płakać kolejny miesiąc...:-) Pzdr.

Gość Beatrice 27
Wiec jedziemy dokladnie na tym samym wozku, z tym, ze mnie piersi nie bola. Zreszta nawet nigdy przed miesiaczka nie bola,a jedyne sa delikatnie wrazliwsze na dotyk. No i masz absllutna racje - lepiej byc milo zaskoczonym niz okrutnie rozczarowanym.. jeszcze tylko 9 dni. Nawet nie kupowalam testu zeby mnie nie korcilo:) Milego dzionka

Gość caarolinee88
Iczozord świetne wieści;) gratulacje :) Dzidzia by akurat na lato była :) Super to by oznaczało że może znów będzie wielkie boom na dwie kreskówki na forum :)

Boshee jakie kreskówki ;) miało być dwie kreski (oczywiście na testach). Szlak by trafił ten słownik w telefonie :)

iczozord o matkoooo superrrrr !!!! boshe jak sie ciesze :D a zarazem Ci zazdroszcze :D przeslij mi troszke fluidów ciązowych zeby i u mnie w tym cyklu sie udalo :D jeszcze raz GRATULUJE KOCHANA !! :D

Iczozord no w końcu sie odezwałaś jak cudownie! Gratuluje kochana i trzymam kciuki oby wszystko szczęśliwie bylo do rozwiązania :-*

Gość natka natka
Iczozord Kochana tak sie ciesze!!!!! ;) WIELKIE GRATULACJE!! Bede trzymac kciuki z calych sil, zeby tym razem się udalo i wszystko bylo dobrze. Jeszcze raz wielkie Gratulacje. Dziewczyny Wam tez sie uda, wierze w to!!;)

Gość kika114
Iczozord gratuluje!! Teraz życzę duuużo zdrówka dla Was!! Też Was czytam i śledzę wątek! Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i dopinguje!! Wiem, że w końcu ujrzycie te 2 upragnione kreseczki!! Ja za to wczoraj dowiedziałam się, że mój mały lokator to synek ;) kochane trzymajcie się zdrowo i wszytskiego co najlepsze!! :*

Gość natka natka
Kika super u mnie tez mieszka synek;)) masz juz imie? U nas jest z tym problem, ale dobrze, ze jest jeszcze troche czasu moj maz ma zaproponowac imie, ale on ma jeszcze czas;)) pozdrawiam

Gość magdaa88
Iczozord gratulacje:-) ja rowniez trzymam kciuki zeby tym razem wszystko potoczylo sie szczesliwie:-) uciekam dalej_korzystac z urlopu:-)