Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję natchnienia

Macie jakieś pomysły na prezenty dla znajomych zza granicy?

Polecane posty

ale ja juz ostatnio dzieciakom kupilam slodycze, ładnie to zapakowałam. kazde dziecko lubi czekolade- masz jakis problem? badziewia? dzieciaki lubia takie pierdolki, co mam im kupic barbie za 200 i auto za 150>? wymysliłam dla nich jakies nakleji albo cos w tym stylu, jeszcze sie rozejrze. kiebłasę mam spakować do walizki??? i ona przetrwa 12 h w roznych warunkach.? kierpce :D ojej skoncz juz z ta kawa, raz wystarczy powiedziec a nadal sie nad nia znecacie :/ no coz tak sie sklada ze u nich sie zatrzymam a jade tam pracowac wiec oni wiedza ze razcej mnie nie stac zeby 300 zł przeznaczyc na prezenty. bede mieszakc za darmo? bede dla nich pracowac. no coz ale to jest prawda, Polska jest biedna.

tym bardziej ze te dzieciaki nie maja czekolady codziennie. dorzuce jakies naklejki fajne, i cos jeszcze znajde. zastaw sie a postaw sie? sorry ale ja mam 23 lata, nie zarabiam tyle.

Gość liliolisss
jak byś nie wiedziała są torby termiczne gdzie można wrzucić coś mrożonego -wytrzyma cały dzień bez problemu a taki gliniany słoiczek to dużo nie waży więc nie wydziwiaj zresztą na piechotę nie idziesz więc dzwigać nie będziesz :O wydziwiasz i kręcisz nosem ,że szkoda gadać :D gdybym miala taką marudę w domu to bym chyba świra dostała :O:O kup tę primę za 3 zl gdzie jest 200 gram nie nadziwgasz się nie namęczysz nie wydasz za duzo -idealnie

Gość sucha kiełbasa to i miesiąc
wytrzyma, a nie jeden dzień :) Możesz ją śmiało wieźć, tylko opakuj dobrze, żeby ci bagażu nie zapachniła. Dla dzieci jak już chcesz pierdółki kupować to (choć nie wiem w jakim są wieku, ale notesiki i autka to raczej dla maluchów...) następnym razem kup im np. maskotkę Koziołka Matołka i Misia Uszatka - niepowtarzalne polskie postaci, a nie autko zapewne made in china :o

Gość dodaj do ulubionych moje konto
skąd są Twoi znajomi?

Gość ines123
ja polecam syrone milyprezent.bazarek.pl

witajcie dla Pani domu i dzieci polecam biżuterię lub breloczki,zawieszki tel czy futerały do tel-fajne rzeczy i niedrogie można znaleźć na www.cudowny-kuferek.pl lub allegro (aby miały jakąś pamiątkę,bo tak zjedzą i nic im nie zostaje) a dla Pana domu właśnie jakiś fajny kufel i piwko jeśli pije,czy inny alkohol

trzeba wam przyznać ze macie pomysły na prezenty dla znajomych z za granicy.. powalające naprawde.. :D

Gość Palos Park
Jedziesz do USA? Weź dobre polskie słodycze, krówki, śliwki w czekoladzie itp. i wódeczkę. Nie bierz zadnej kiełbasy bo mogą sprawdzić na lotnisku, zresztą o to pytają przy wyjściu. Dla dziewczynki weż jakąś ładną spinkę z księżniczką czy coś z bajki, naklejki świecące-mieniące-brokatowe koniecznie. Nie powiedziałaś ile ma lat. Dla chłopca weź jakiś samochód albo koszulkę ze spidermanem czy inną postacią - w h&m tego pełno. nie kupuj proszę Cię żadnej kuźwa Sagi bo już nigdy do nich nie pojedziesz, to samo kawy Prima? Jesli piją kawę z expressu kup im Tchibo w sklepie Tchibo mieloną na miejscu. To niemiecka kawa, ale z Europy, a dla nich to wszystko jedno i tak myslą, że Polska to Rosja.

Zgadzam się, że bardzo dobrym prezentem będzie jakiś regionalny przysmak. Ja również mam znajomych, którzy mieszkają w innych krajach i zawsze mnie cieszy jak przywiozą jakiś nietypowy dla mnie smakołyk. Zawsze tez możesz pomyśleć o jakimś ładnym ilustrowanym albumie na temat Polski.

mi mój przyjaciel przywozi polski chlebek albo flipsy czekoladowe, bo tu nie mam a uwielbiam :D teściowa przywozi zawsze michałki i szyneczki polskie :D

Gość bożena.33
Sprawdza sie polskie żarełko np. kabanosy, grzyby marynowane, miody, ocvzywiście żubrówka no i wyroby ze srebra i bursztynu.To hity, które zawsze robią dobre wrażenie

Gość MilenaKK
wiesz co, najlepiej sprawdzają się gifty w postaci alkoholu :D chyba takie to "uniwersalne" :D ostatnio był u mnie wujek ze stanów i dostał pokażną butelkę białej żubrówki

Gość gość
Jak się złoży kilka osób można naprawdę fajne gadżety kupic. Na avans.pl zajrzyj, my tam klasą kupiliśmy tablet wraz z osłonką taką zamykaną. Nauczyciel się ucieszył bardzo.