Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zibia-a-a-a

Czyje dzieci mają fajnych CHRZESTNYCH?

Polecane posty

Gość Zibia-a-a-a

tzn takich którzy interesują się dzieckiem, często się z nim widują, pomagają jesli zajdzie potrzeba. Wypowiadajcie się

Gość Zibia-a-a-a
up

ja mam świetnego chrzestnego :) oprócz mnie ma jeszcze chyba 6 czy 7 chrześniaków, ale ja byłam pierwsza i od zawsze mam z nim dobry kontakt, zastępuje mi ojca (którego mam, ale nie interesuje się mną). Jak byłam na studiach, to pomagał mi w opłacaniu czesnego. Teraz mimo tego, że jestem dorosła i mam swoją rodzinę, to i tak zawsze mogę liczyć na jego pomoc. Ja sama mam 1 chrześnicę i staram się być dobrą chrzestną, nie tylko taką, która daje prezenty. Ale jaka dokładnie jestem i czy się sprawdzam, to już mała musiałaby sama ocenić ;)

mój syn ma super chcrzestną, odwiedza nas średnoi 4-5 razy w tygodniu chociaż mieszka dosyć daleko i chodzi do szkoły, zawsze kiedy u nas jest w pełni się nim zajmuje, przebiera, karmi, przewija, nosi, zaznaczam że robi to z własnej woli! wręcz prosi sama o to. a chrzestny....no cóż mogło być gorzej

moja córcia ma fajnego chrzestnego , to mój brat . Widujemy sie bardzo często, wiec i mają dobry kontakt. Chrzestną widujemy tylko z okazji urodzin , gwiazki . To siostra cioteczna męża , ale u nich to chyba rodzinne , bo moja teściowa to też dzikus mało towarzyski ...