Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _____:_____

już niedługo walentynki

Polecane posty

MartInkaaaaaa i Ai chciałabyście mieć chociaż jeden dzień :classic_cool:

wzajemnie zosia :)

Gość MartInkaaaaaa
hahaha nie rozsmieszaj mnie autorze topicu:P Ja dostaje od czasu do czasu rozne rzeczy,upominki, od swojego faceta:D On ode mnie tez:)... a 14stego to dzien komercji i na ten dzien czekaja wlasciecie sklepow ze slodyczami,upominkami itp.:)

dostajesz pewnie tylko drobne tanie prezenciki w dni bez znaczenia :P

poza tym pewnie facet ściemnia i uspokaja cię tanimi chińskimi upominkami :)

Gość MartInkaaaaaa
"dni bez znaczenia"? haha czytli 14.02 to dzien z wielkim znaczeniem bo tak ktos kiedys powiedzial? ehehehehe:P Smierdzi od Ciebie komercja kolego:P

Gość MartInkaaaaaa
Przez Ciebie dostalam kolki bo tak mnie rozsmieszyles:P Nie wazne ile co kosztowalo...wazne,ze jest od serducha ale Ty tego nie rozumiesz...z tego co widze po Twoim sposobie rozumowania:D

14.02 to dla kobietów jest bardzo ważny dzień mimo że próbują oszukiwać że nie jest - dla nas facetów to co innego i nie pisz mi że jest inaczej bo dostaniesz drugiej kolki :P

od serducha to pewnie facet dostał by zawału gdyby z Tobą dłużej wytrzymał :P

Gość MartInkaaaaaa
haha a wytrzymal dlugo ze mna i jeszcze dluzej wytrzyma i zawalu nie mial i nie bedzie mial:P Owszem...14.02 kiedys byl dla mnie waznym dniem bo wtedy dostawal kartki z zyczeniami (cvzasami w ogole ich nie bylo) badz jakis upominek od "kolegi" ale mam juz swoje lata i faceta z ktorym jestem zwiazana od lat i obdarowywanie sie w zwykly dzien daje Nam wieksza frajde....rzecz jasna kwiat 14stego bedzie:D

pkt.1 założę się , że facet ma nadciśnienie przez Ciebie więc czym prędzej wyślij go na badanie pkt.2 no widzisz mówiłem że coś bedzie a Ty mnie nazywasz komercją mimo , ze sama coś dostaniesz :P co za " wykrętna hipokrytka" :D:classic_cool: pkt.3 widocznie z wiekiem podupadasz że wolisz szare dni :P

Gość Kolo Z maroko
Następny jeleń, którego dziewczyna kopnęła w dupę więc teraz ten wielki "macho" wypisuje na babskim forum jaki to jest wspaniały a inni jacy samotni naiwni i głupi :-O

Gość MartInkaaaaaa
To tylko kwiat....kupuje mi go bo to 14sty luty jak to On mowi:D A Ty co...kupujesz cos badz dostajesz cos na 14stego?Moze jestes samotny i tutaj wyzywasz sie a raczej podbudowujesz swoje ego?:P

Kolo Z maroko nikogo nie wyzwałem ani nie obraziłem więc grzecznie spierdalaj :classic_cool:

MartInkaaaaaa dostajesz taki doniczkowy? rozumiem

Gość MartInkaaaaaa
Nie..nie rozumiesz tylko sobie wmawiasz bo dostaje roze:P Nie mam miejsca na doniczkowe:D Doczekam sie na odp.na powyzsze moje pyt.skierowane do Ciebie?:]

nie masz miejsca? mieszkacie na wynajętym pokoju? ja dostaje i kupuje zawsze

Gość MartInkaaaaaa
Mam duzo doniczkowych..przeciez nie bede ich stawiac na srodku pokoii...poza tym nie musze Ci sie tlumaczyc:D Co kupisz w tym roku?:P Pewnie tlyko w ten dzien obdarowujesz kobiete jakims upominkiem:P

chryzantemy i bratki pewnie rosną na parapetach :P jestem bardzo hojny dla kobiety i zawsze byłem , nie rozumiem jak facet może kupować jakąś tandetę zarabiając , jak nie pracuje to co innego

Gość MartInkaaaaaa
Tez nie wiem jak facet moze ku[powac tandete zarabiajac:P:P Dzieki Boghu moj ma wyczucie i smak...:D Mykam juz bo jutro ciezki dzien...w koncu nikt nie lubi poniedzialkow:D

Kolejny zakompleksiony facet? Myśli, ze da kwiatka, prezencik i już kobieta szczęśliwa. Dobrze, ze pamięta...

rozumiem ze targasz worki z wagonów miłej nocy

Gość MartInkaaaaaa
To z workami to do mnie????

Ai kobiety uwielbiają dostawać prezenciki a facet ma je dawać - to znaczy zakompleksiony?

Powiedzmy sobie szczerze, ze nie każda leci na prezenciki, ale liczy się gest, lepszy mały podarunek, ciepłe słówko w normalny szary dzień bez rocznic, niż jeden piękny podarunek na rok, a potem nic z tego związku.

MartInkaaaaaa no niestety pisałaś o ciężkim dniu :P

Gość ale posmutniałam
mam nadzieję, że przeżyję ten dzień ..:(

Ja nigdy nie wymagałam prezentów, nie lubie dostawać prezentów, to tak jakby chciał mnie kupić. Ja ci dam prezent, a ty rozłóż nogi. Co mi da prezent? Taki kupiony, poszedłem do sklepu i kupiłem, jedyny wkład własny to pójście do sklepu i kupienie prezentu.

Ai ale ja nie napisałem ze nie masz dostawać nic w szary dzien sam wolę jednak dostawać okazyjnie

Ai jestes przewrażliwiona i znerwicowana , wszędzie widzisz jakieś zagrożenie? :P