Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _____:_____

już niedługo walentynki

Polecane posty

To nie ma nic wspólnego z byciem zgredowatym.walentynki to tak jak już ktoś tutaj napisał to jedna wielka komercja, tak jak i Święta Bożego Narodzenia, które obchodzą też ludzie którzy nie wierzą nie praktykują ale Święta urządzają.Totalne zakłamanie, które nie ma nic wspólnego z tradycją.

To zakłamanie jest najgorsze. Życzenia, dzielenie się opłatkiem,wszyscy zadowoleni, uśmiechnięci, a następnego dnia potrafią się pokłócić. Walentynki, jedni szczęśliwy, zakochani, drudzy smutni, bez nikogo, żadnego partnera... A sklepy na tym zarabiają.

Czasem miewam dzień dobroci dla zwierząt. Jestem taką zołzą, ze prawie wszystkie dziewczyny brata bały się mnie. Pewnie zastanawiasz się dlaczego ze mną taki biedak jest? pewnie dlatego ze lubi mieć bata nad sobą i dominację wrednej kocicy

"Czasem miewam dzień dobroci dla zwierząt. Jestem taką zołzą, ze prawie wszystkie dziewczyny brata bały się mnie. Pewnie zastanawiasz się dlaczego ze mną taki biedak jest? pewnie dlatego ze lubi mieć bata nad sobą i dominację wrednej kocicy" Nie powiedziałabym, że lubi siedzieć pod pantoflem i nie robi tego.

To nie ma nic wspólnego z byciem zgredowatym.walentynki to tak jak już ktoś tutaj napisał to jedna wielka komercja, tak jak i Święta Bożego Narodzenia, które obchodzą też ludzie którzy nie wierzą nie praktykują ale Święta urządzają.Totalne zakłamanie, które nie ma nic wspólnego z tradycją. jeżeli ktoś nie wierzy nie powinien obchodzić świat tak samo , jak ktoś nie zakochany nie powinien św.zakochanych - a jesli ktos to robi to ma problem ze sobą, a nie problemem jest święto:)

To zakłamanie jest najgorsze. Życzenia, dzielenie się opłatkiem,wszyscy zadowoleni, uśmiechnięci, a następnego dnia potrafią się pokłócić. Walentynki, jedni szczęśliwy, zakochani, drudzy smutni, bez nikogo, żadnego partnera... A sklepy na tym zarabiają zakłamanie jest sprawą ludzką , nie sprawą święta , w którym nie ma niczego ani hipokrytycznego ani złego :P

Nie powiedziałabym, że lubi siedzieć pod pantoflem i nie robi tego. no dobra , to siedzi pod czymś innym

Nie powiedziałabym, że lubi siedzieć pod pantoflem i nie robi tego. no dobra , to siedzi pod czymś innym Tak trzymam go pod łóżkiem, żeby czasem nie uciekł :D

Ai daj mu kolację chociaż w ładnej misce 14.02 :classic_cool:

Ai pewnie przywiązany kajdanami i łańcuchami nie ma szans na ucieczkę :classic_cool: moze czeka na jakąś wybawczynię ?

Zrobiłam mu dietę, tylko soczki i ziółka. A tak na poważnie _____:_____, jak zamierzasz spędzić walentynki? Juz wymyśliłeś co zrobisz dla ukochanej?

Zrobiłam mu dietę, tylko soczki i ziółka. to brzmi jak tyrania A tak na poważnie _____:_____, jak zamierzasz spędzić walentynki? Juz wymyśliłeś co zrobisz dla ukochanej? mam kilka opcji , zobaczę która będzie najwłaściwsza i ją wybiorę dzień wcześniej

Nie bierz wszystkiego na poważnie. ;) Moze coś sama zrobię, ale nie 14.02 Uważam, że niespodzianka mu sie należy.

teraz juz uciekam milej nocki

Gość MartInkaaaaaa
Bryyyyyyyyyyy...coz za wczoraj byla intesresujaca rozmowa jak poszlam :) Moze dzis bedziecie??:D

MartInkaaaaaa i Ai jak faceci wytrzymują z wami kolejny "szary dzień" ? :classic_cool: jedna z was wymaga w takie dni produktów [made in china] mimo , że facet tylko je kupuje , bo chce mieć święty spokój od narzekania i pretensji :P natomiast druga ma pokręcone i niesprecyzowane stany zołzowate w połączeniu z romantycznym trzymaniem faceta pod łóżkiem :P

"MartInkaaaaaa i Ai jak faceci wytrzymują z wami kolejny "szary dzień" ? jedna z was wymaga w takie dni produktów [made in china] mimo , że facet tylko je kupuje , bo chce mieć święty spokój od narzekania i pretensji natomiast druga ma pokręcone i niesprecyzowane stany zołzowate w połączeniu z romantycznym trzymaniem faceta pod łóżkiem " To pytanie to chyba do nich. :D Mam swoje minusy jak i plusy. Np:. mam fantazje, trzymam swojego faceta pod łóżkiem. Ile dziewczyn to robi? :D

Gość banani
ale czepiacie się chwilami, każdy miałby ochotę poświętować;)

Gość MartInkaaaaaa
"MartInkaaaaaa i Ai jak faceci wytrzymują z wami kolejny "szary dzień" to pytanie powinno byc zwrocone do Cieb ie kolego _____:_____ :D

Gość MartInkaaaaaa
Carla....mozesz podarowac taki prezent ...jak sama uwazasz:)

Gość MartInkaaaaaa
http://kobieta.wp.pl/gid,13086768,img,13086793,kat,26263,title,Walentynki-najtaniej-z-kijami-i-slona-bryza-na-ustach,galeriazdjecie.html hehehehe:P

"MartInkaaaaaa i Ai jak faceci wytrzymują z wami kolejny "szary dzień" to pytanie powinno byc zwrocone do Cieb ie kolego jak to do mnie? mnie faceci nie interesują :D co za baba chyba znowu zapomniałaś "podlać parapet" :P

To pytanie to chyba do nich. Mam swoje minusy jak i plusy Np:. mam fantazje, trzymam swojego faceta pod łóżkiem. Ile dziewczyn to robi? przypuszczam ze każda , która ma faceta , ale tylko w myślach i marzeniach, poza tym pewnie Twoje plusy to też minusy

Nie zamierzam Cię wyprowadzać z błędu. Skoro uważasz mnie za jędze, to niech tak będzie. Tak sobie wyobrażam mój świat z perspektywy bycia jędzą w pełni. A co do marzeń, to waszym niespełnionym marzeniem jest dominacja w związku, ale i tak to my was wodzimy za nos i rządzimy. Przynajmniej w większości przypadków. :P Zaraz przejdziemy na tematy idealnego partnera lub partnerki... :D

Gość MartInkaaaaaa
_____:_____ "MartInkaaaaaa i Ai jak faceci wytrzymują z wami kolejny "szary dzień" to pytanie powinno byc zwrocone do Cieb ie kolego jak to do mnie? mnie faceci nie interesują co za baba chyba znowu zapomniałaś "podlać parapet" nie denerwuj mnie:P