Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Believee

Co sądzicie o tych dziewczynach?

Polecane posty

Gość zawsze tak wyglądacie
??? to współczuć, współczuć...

Gość ZłyWilk
bo to emo zyeby, które mają grzywe na pół kaczego dzioba :D nikt was nie ocenia po wieku tylko po tym co sobą reprezentujecie a wiemy o was jeno, że robicie (jak wiekszość gimgówien), jakże wielce oryginalne fotki na "sweet dziewuszkę". ani to mądre, ani śmieszne :/

Wstawiłyśmy te zdjęcia i spodziewałyśmy sie takiej reakcji. W rzeczywistości ludzie są dla nas dość niemili i skreślają nas zanim zdążymy otworzyć usta. Czy nasz wygląd wzbudza aż tak neagtywne emocje?

Gość każdiiii
kto ma choć trochę oleju w głowie ocenia takie słit dziewczynki negatywnie! :D :D :D

gimgówno sweetfocie załączyło na forum? no cud, miód, orzeszki. łyżkami jeść i... rzygać :O

Czy ktoś może nam dac wskazówki jak zrobić łądne zdjecie z uśmiechem na twarzy, żeby nie było sweet focią? ;)

Gość marta smart
A co można o nich sądzić? Niczym szczególnym się nie wyróżniają w tym, że widać po nich, jak po tysiącach im podobnych, jak dramatycznie usiłują się wyróżnić, choćby wyglądem. Dorosną, dojrzeją - minie im to. Tyle.

Przecież wyróżnić można się ubiorem, ale twarzą raczej nie, bo twarzy się nie wybiera.

Believee jesteś aż tak tępa, że nie umiesz sobie normalnego zdjęcia zrobić? :o Ja piernicze ten kraj nie ma przyszłość, a myślałam, że ja jestem głupia bo nie umiem zrobić zdjęcia z 3 punktami zbieżnymi :o dżizas

Believee -> po prostu np. aparat na wysokości oczy zdjęcie lekko z boku ;) można też opuścić lekko głowę.

Robię zdjęcia pod tym kątem gdyż twarz wygląda korzystnie, a zdjęcie nie ma odzwierciedlać raczej brzydoty i każdy chce ładnie się prezentować. Zdjęcia tych dziewczyn różnią się sposobem wykonania więc nie wrzucajcie nas do jednego worka.

Gość chce sie kochać
ja bym ruchał obie na okrągło

Believee -> tak jasne mają urywać brzydotę a potem boją się dziewczyny pokazać facetowi bo na zdjęciu ukryło się parę kilo, twarz miała bardziej ostre rysy itp.

Gość Kolo Z maroko
A może poproście kogoś żeby zrobił wam zdjęcia w parku, pod szkołą albo gdziekolwiek w jakichś naturalnych pozach a nie same łapiecie za aparat i robicie słitaśne fotki z perspektywy robienia loda :-O świat schodzi na psy:-O a ona jeszcze się pyta co jest Z nimi nie tak..

Z wagą akurat nie mam problemów gdyż ważę 48 kilo i nie uważamy się za osoby nieatrakcyjne. Chcemy wiedzieć dlaczego jesteśmy negatywnie odbierane. ;)

Gość marta smart
"A może poproście kogoś żeby zrobił wam zdjęcia w parku, pod szkołą albo gdziekolwiek w jakichś naturalnych pozach a nie same łapiecie za aparat i robicie słitaśne fotki z perspektywy robienia loda świat schodzi na psy a ona jeszcze się pyta co jest Z nimi nie tak.." No dokładnie. Zwyczajne fotki miłych, młodych ładnych dziewczyn w plenerze. Bezpretensjonalne. Trochę uśmiechu i powinno być ok. A nie robienie z siebie wynaturzonego sweet dziwoląga.

Gość Pisarka z połamanym piorem
tej pierwszej bym wylizał rowa

Gość każdiiii
Kolo Z maroko- lepiej bym tego nie opisała! :D świetny kolo z ciebie, uśmiałam sie z deka :)

Gość isunia....
szczerze to 1 mi sie duzo bardziej podoba...ale obie jestescie bardzo atrakcyjne i nie sluchajcie tych glupich komentow bo to czysta zazdrosc przez nich przemawia:)

a tutaj to co? jak się nie umie robić fotek to nie róbcie. bo fotografia to sztuka a nie naciśnięcie przycisku na aparacie z zrobienie zdjęcia tak że nie widać naturalnego piękna a z fotografią artystyczną też to ma niewiele wspólnego

Gość Fotografia powinna
mieć duszę, albo odzwierciedlać kawałek zatrzymanego w obiektywie świata tu nie ma ani jednego, anie drugiego ja to widzę jakieś efemeryczne zjawy z horroru lub złego snu. Po latach, jak wasze dzieci, wnukowie na to spojrzą - poczują się nieswojo. Brak w tym ciepła, osobowości. Jesteście dziewczyny znakiem tych powierzchownych czasów.

Gość każdiiii
no to już wiecie. ludzie was uważają za tępe lodziary :)

Believee -> po kiego ten filtr czarno biały? zamiast polepszać fotkę on ja pogarsza. i jest lepiej ale moim zdaniem trochę za bardzo z profilu

My się nie znamy na fotografii! Zdjęcia robimy zwykłym aparacikiem! Nie każdy ma predyspozycje na bycie super fotografem. To nie sesja! To zwykłe zdjęcia młodych osób, które mają inne spojrzenie na to niż wy.

no właśnie to maja być zdjęcia osoby a nie części tej osoby lub pokazywać ją inną niż jest ;) miej, tak zwanej, "słitaśności" więcej naturalności i zostawcie w spokoju filtr czerni i bieli!

Uważasz, ze ten kawałek twarzy pod grzywką aż tak bardzo zmieni moje oblicze?