Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Believee

Co sądzicie o tych dziewczynach?

Polecane posty

Gość kreeeeejziiiiii
ale ja nie wiem o co wy sie dopytujecie ciagle, skoro dostalyscie pelno odpwiedzi. Takie słit focie robia sobie dziewczatka na fotce itd, dlatego ze praktycznie kazda dziewczyna ktora zrobi tak zdjecie(od gory,wytrzeszczone oczy i dziobek" wyglada w miare ladnie, widzialam setki porownawczuch zdjec przed i po, odejmuje to nawe z 30 kilogramow. Dlatego ze macie sweet focie, to jestescie odbierane negatywnie przez starsze osoby,w y i osoby do moze 17 lat nie widzicie czasami w tym nic zlego,bo dla was to naturalne ze sie tak pokazujecie w necie,ale za czasow starszych osob tak sie nie robilo i dla nas takie foty to kretynstwo,a lasencje ktore je sobie robia wydaja sie nam pustaczkami i debilkami:) ok?:)

uważam że niepotrzebnie próbujecie pokazać jakie to jesteście słodkie i wychodzicie za słodko... co do tego zdjęcia z profilu to jest dobre ale bym wywalił czerń i biel i trochę bardziej bym przesunął aparat tak aby było lepiej widać oko dotarło o co mi chodzi?

Ale te zdjęcia nie są w internecie. Na nk mamy zablokowane galerie, wiec nikt przez zdjęcia nie może nas obierać negatywnie. Idąć ulicą albo poznając nowe osoby oceniają nas one z góry. Za wygląd. Dlatego pytamy co w twarzach naszych jest irytującego i wiadomo, że idąc ulicą takich min nie robimy ;)

Believee -> co do tych fotek to żadna się nie nadaje do oceniania wyglądu (bo chciałyście ocenę wyglądu). to tak jakby oceniać film po jego zwiastunie.

Gość kreeeeejziiiiii
jezeli zachowujecie sie tak,jak mlodziez ktora mijam codziennie na ulicy to sie nie dziwie,bo nawet ja czasami przechodzac kolo takich osob to sie krzywie. Piszczy toto, udaje,ze "jestem taki zajebisty i nie obchodzi mnie kto sie na mnie patrzy", "łał tak sie wczoraj najebałam ze rzygałam o jaaaaaaaa hihihihihihihihihihihih" Niestety,ja tez sie tak zachowywalam i wtedy nie wiedzialam ze to jest tak żenujace, od paru lat rozumiem bardzo dobrze co oznacza"roznica pokoleniowa":D

Gość kreeeeejziiiiii
mam siostre ktora ma 20 lat i to jest przyklad ksiazkowy, niby taka pewna siebie,co to nie ja, nie obchodzi mnie co kto o mnie mysle,jestem zajebista,a caly czas chce na siebie zwrocic uwage, wyszedl jej kurczak na glowie a ona udaje ze to zajebiste i jak komus sie nie podoba to niech nie patrzy haha a potem w necie pisze wiersze o umieraniu i samobojstwu i chce zeby jej wszyscy wspolczuli a jak nikt nie reaguje na smutne opisy na gg to robi opis ze sie obraila i bardzo wszytskim "dziekuje"... to zenujace, wspolczulabym jej gdyby nie to ze ją znam i tlumaczylam duzo razy zeby tak nie robila;p

no i koleżanka zdecydowanie lepiej wyszła w kolorze. nikt was nie lubi a zastanawiałyście się dlaczego? sztuką jest być sobą wśród "szarej masy" i wyróżniać się z niej czymś innym niż krzykliwością i ciągłymi próbami zwracania na siebie uwagi

Gość każdiiii
ja pierdole i znowu durna mina i wytrzeszcz gał :/