Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to tylko despseratki

WPADKA po 40tce!

Polecane posty

Mam 38 lat, mąż 45..wpadliśmy... dziecko będzie miało dziadków zamiast rodziców... starszego o 9 lat brata... Jestem załamana...oczywiście będziemy je kochać i dawać wszystko co najlepsze, ale będziemy starymi rodzicami.. jedyny plus jest taki, że w młodym wieku dostanie po nas spory majątek...

Gość poczytaj
rzuc go

przepraszam za nick , miałam zamiar odpisać na temat niżej i pomyliły mi się okna

Gość anuchaaa38
teraz jest ok

Gość dlaczego będzie mieć dziadków?
Moja mama urodzila mnie kiedy miała 36 lat, moja sąsiadka urodziła synka w wieku 42. Nie jesteś stara ;p

Gość anuchaaa38
dziękuję,ale mam ogromne obawy...

Gość anuchaaa38
ale mąż jest trochę starszy,. ..

Gość dlaczego będzie mieć dziadków?
Zależy na ile wygląda i na ile sie czuje a nie to ile ma...

Gość anuchaaa38
jesteśmy aktywni, młodzi duchem , dobre i to

Gość zrob badania i powinno byc git
troche pozno bardziej maz, ale powodzenia i gratulacje:-)

Gość andrrrr
ważne że odziedziczy kase, gorzej jeśli byście zostawili bez niczego 🖐️

Gość espana
musze Ci powiedziec, ze ja to bym chciala urodzic dziecko po 40tce. Wiem, wieksze ryzyko ale widze po moich ciotkach jak to odmladza i ozywia. Mam 2 ciocie ktore po 40tce rowniez wpadly, obydwie mialy juz dorosle dzieci, i widze ile radosci im te dzieci przynosza. Ja mam 25 lat, nie mam jeszcze dzieci lecz niedlugo chcialabym miec...i pozniej tez. Niczego sie nie obawiaj, przeciez kurcze 38 lat to mlody wiek, a to ze maz ma wiecej to co...przeciez on ciazy nosil nie bedzie ;) Gratulacje :)

Gość anuchaaa38
z jednej strony bardzo się cieszę, mamy poukładane życie, mogę się skupić na bobasku ,a z drugiej boję się czy dożyjemy jego wesela..

Gość jak masz 38 lat i wpadłaś
to gratulacje za następnego matoła ,które na świat wydasz:) 0/10

Gość espana
czy dozyjecie jego wesela?! haha no nie zartuj! Zamierzacie nie dozyc 60-tki? Kurcze pewnie, ze dozyjecie...no chyba, ze sie zechce wydac w wieku 40 lat to mozna dopiero zaczac sie zastanawiac..

Gość efdefde
dzieci będą się w szkole nabijać :O

Gość pikkks
ja też współczuję :O dziadzia nie tatuś

Gość geretta
nie martw sie,to naprawde fajnie:)ja ci zazdroszcze sama mam 37 lat moj maz tyle samo i za rok planujemy dziecko.moje 3 jego 1 mam dwoje starszych dzieci 13 i 16 l oni nie moga sie doczekac rodzenstwa.glowa do gory moja 35 letnia sistra tez jest w ciazy,to wspanialy wiek na dziecko,poukladane zycie wewnetrzny spokoj .trzymam kciuki za was!

Gość nikt się nie będzie nabijać
Nawet nie wiesz ile radości sprawi Ci to dziecko! Mądrzy ludzie znają życie a głupimi przejmować się nie warto. Wychowywać za Ciebie nie będą, więc jakie prawa do wyrażania jakichkolwiek opinii. Mam córkę- skarb którą urodziłam gdy nasz syn miał już 14 lat.Byłam i jestem ciągle szczęśliwa że tak się ułożyło nasze życie.

Gość licencjatka_ona
Na dobre Wam wyjdzie :) zobaczysz :) wiadomo ze są obowiazki, że człowiek już nie ma takiej cierpliwosci jak kiedys, ale to odmładza ;) moja mama urodziła jak miała 37 ;) różnica miedzy mną a siostrą (uwaga...) 17 lat :P

Spokojnie, będzie dobrze:) mam wiele znajomych które urodziły po 38 roku życia i dzieci urodziły sie zdrowiutkie a one są szczęsliwymi mamuśkami:)

Gość jedendwatrzy123
Dziadkami będzicie jak skończycie 80 lat.Kochana zdążycie jeszcze wnuki wychować.Gratulacje.

Gość mama no co ty
jeju czego ty tak myslisz ja mam 36 lat urodzilam niedawno 1 dziecie maz ma 42 i normalnie szok jak jest fajnie za rok planujemy nastepne nigdy nie myslalam w ten sposob ze bede stara mama wazne ze czuje sie mlodo czego i tobie zycze ... bedzie super zobaczysz

Gość jaaaaaaaaaaaasne
mój znajomy właśnie został ojcem, 54 lata, wstyd jak cholera :( ale Wy aż tak starzy nie jesteście więc się ciesz :)

Gość Jak sie ma..
..tyle lat co ty, to nie powinno sie WPADAC.. Decyzja o poznym macierzynstwie powinna byc swiadoma!!!!Niezbyt dobrze to swiadczy o Tobie. Pozne macierzynstwo ma swoje dobre i zle strony. Kobieta , ktora rodzi dziecko przed 40--tka musi wiedziec na co się decyduje. Jezeli robi to swiadomie, jestem pełna podziwu dla takiej kobiety i zycze jej wszystkiego dobrego:-) A "wpasc " to moze niedojrzała siksa....

Gość dhdfh
a wpasc to moze niedojrzala siksa----aaaaleeeee bzduuuryy... siksy sie inaczej zabezpieczja niz starsze kobiety? tabletki, gumki i tak mozna zaliczyc wpade

Gość Jak sie ma..
...faktycznie bzdury...widze, ze temat antykoncepcji jest Ci obcy...pewnie kalendarzyk tylko?:-D