Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sennaxx

szału dostałam!!! nie wiem co sie ze mna dzieje... chyba zwariuje w tym domu

Polecane posty

Gość Sennaxx

Wybuchłam jak wulkan. To mi się zdarza tak czesto, jestem agresywna choc tego nie widac. Przed chwila grałam z moim małym bratem w gre planszową w kuchni i on przegrywał (a jest taki ze wscieka sie gdy przegrywa) i z tej zlosci przchylił stół iwszytsko spadło na podłogę...cukier, sól talerze ale nic się nie potłukło. matka się strasznie wkurzyła i wygnała brata do pokoju a mnie powiedziała zebym się z niego nie smiała jak przegrywa. Ale ja wcale się nie smialam i jej to kurwa mowie a ona swoje! Chciala zwalić wszytko na mnie, ze to niby moja wina. Zaczela gadać ze zawsez coś odwalimy a wcale tak nie jest. Darła się na nas dosłownie jakby stalo sie cos strasznego. Wzięłam zmiotkę i wszytsko ładnie zgarnęłam a ona znowu zaczela gadac ze to przeze mnie a we mnie zaczelo się gotowac dosłownie i wydarłam się tak głośno na nią, rzuciłam z całej siły zmiotką w podłoge i wyszłam z płaczem. niech se sama sprzata! Nie wiem co we mnie wstapiło...

Gość Sennaxx
A mojemu bratu wlała oczywiscie :o teraz i ja i on płacze :(

Gość Sennaxx
up

Gość wyglada na to że to u was
rodzinne :) Ty wkurzyłaś się na brata, brat na ciebie a mama na was oboje i poszło dalej :)

Gość Sennaxx
ja juz dłuzej z nimi nie wytrzymam, wczoraj poklocilam sie z ojecm dziś z matka. :( ojciec i matka tez pokloceni :( kurwa jak chce z tad uciec!!!!!

Gość Sennaxx
stąd* up

Gość Sennaxx
co sadzicie o tej sytuacji?

Gość Magda88896
kłotliwi rodzice robią kłótliwe dzieci... w sumie w pewnym sensie twoja rodzina jest patologiczna pod względem mentalnym: matka i ojciec się wykłócają i drą ryja na swoje dzieci... tak to jest gdy idioci robią dzieci

Gość Sennaxx
pewnie mnie przepraszac bedzie, ja jej nie przeprosze. Za duzo juz razy się na niej poznałam :(

Gość ...niecierpliwa...
Boże....co za problem posprzątać. Jakby tylko takie problemy sie w życiu zdarzały, to bym do góry skakała z radości, bo przewrócony stól, czy temu podobne przypadki, to dla mnie żaden problem! Wystarczy posprzątać i jest ok! Twoja mama chyba nie zdaje sobie sprawy z tego, że całe życie przed wami, które nie raz jeszcze wam dokopie, bo to przecież nieuniknione i nie na miejscu jest wszczynać awanturę o byle problem!!

Gość blowwww
toksyczna matka.

Gość ..NATALA..
Dziecko ile Ty masz lat???

Gość Sennaxx
no ja wiem, ja bym posprzatala i byloby po problemie, ale ona musiala zrobic awanture! Teraz dzieki niej mam caly wieczor zmarnowany i zapłakany. Super wielkie dzieki Od zawsez tak bylo, ona jest jakas psychiczna, tyle razy wlała mojemu bratu za praktycznie nic. Ja wtedy go broniłam bo nie moglam patrzec jak go bije...co prawda byl niegrzeczny ale to da sie zrozumiec bo mały.

Gość Sennaxx
mam 18 lat

Gość Sennaxx
jest tu ktos zkim moge pogadac?:(

Gość ..NATALA..
No to już nie jesteś dzieckiem.Uspokój się i spróbuj zagadać do mamy i wyjaśnić całą sytuację.Takie postępowanie do niczego nie doprowadza.Wiem,że czujesz się pokrzywdzona.

Gość Sennaxx
Ale co wyjasnic? Tu nie ma co wyjasniac. Zbroił cos no ok jest mały ja posprzatałam, wiec po co zrobila awanture? i to jeszcze w moje imieniny :(

Gość Sennaxx
up

Gość Magda88896
masz po prostu matkę wariatkę, czas najwyższy ją olać bo ona zawiodła na całej linii jako rodzic kapujesz???! nie odzywaj się do niej i zajmij się swoim życiem, miej ją w dupie tak samo jak ona ciebie gdy zrobiłą ci awanture... ja ona leje Twojego brata za nic to faktycznie z tą babą jest coś nie tak!! czas najwyższy przestać patrzeć na rodziców jak na autorytet!!! większość rodziców jest nikim i nawet nie powinny być rodzicami!

Gość Sennaxx
tak, wiesz tylko o tym marze, szczegolnie w tym momencie...

Gość ..NATALA..
Masz na imię Martyna__________b.ładne imię Wszystkiego najlepsego....................Nie denerwuj się!!

Gość Sennaxx
Magda88896 Moja mama dba o mnie i o mojego brata, zawsze nam kupowala co chcemy, daje mi pieniadze, jedzenie nam robi. Ale bardzo rani mnie psychicznie. Ona mysli, ze ja nie pamietam jak bylam mała to tak samo mnie bila za nic :( zrobila mi awanture o to ze dostałam 4 w podstawówce lub za to ze mialam problemy ze snem..

Gość Sennaxx
tak martyna, dziekuje:)

Gość 9876565
ile twoj brat ma lat? uderzyla go ręka czy czyms innym???

Gość Sennaxx
Jak kloci sie z ojcem to tez na mnie zle dziala... zawsze sa pokloceni, maja ciche dni, jakies fochy stroja i to przewaznie przez matke. bardzo mnie to boli, ze nie umieja sie dogadac w najprostszych sprawach..

Gość Sennaxx
moj brat ma 5 lat, reka go zawsze bije :(

Gość Sennaxx
up

Gość 9876565
powiedz matce ze jest zakaz bicia dzieci bądź kogokolwiek , dlaczego nie uderzy sąsiada gdy ją wkurwii? a no bo jest to karalne i by mila problemy prawne i wie o tym, tak samo powiedz jej ze jest na to ustawa i jak jeszce raz to zrobi to bedzie miec problemy, jest obywatelem poilski i musi przestrzegac ustaw i kodeksu karnego, powiedz jej o tym

Gość Sennaxx
matka dobrze o tym wie, nawet sama mowila mi o tym, ale jak sie wkurzy to go uderzy w tyłek. Teraz juz go nie bije tak czesto. Ale kilka lat temu to na prawde czesto...