Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuhiuhhuihhhhhh

niby kazda chce wysokiego a tak dzis po chodzilem po wrocku i najladniejsze

Polecane posty

Gość Zdecydowanie..
Niskie nie jest piękne.. :P nóżki i rączki w kupie.. co to za facet? :P

Gość Zdecydowanie..
dyrektore - te buty to do pracy? :P

Gość a wysoki brzydal nie moze byc
uscislijmy , ja nie chce faceta z "ladna twarza", chce faceta z "meska". To roznica.

Ja mam wysokiego, prawie dwa metry i jest przystojny :-) Nie wiem skąd przekonanie że wysocy są brzydcy.Pierdoły opowiadacie.

Gość HuhoBossHugoBoss
Wzrost to tylko jedna z cech faceta, przecież nikt nie jest z kimś dla wzrostu człowieku !!! Ja mam 193 cm, a kobieta może mieć 155, 170, 180 ... nie ważne, ważne żeby była szanująca się.

Gość insomnia deux
mow za siebie

Gość Zdecydowanie..
a wysoki brzydal nie moze byc uscislijmy , ja nie chce faceta z "ladna twarza", chce faceta z "meska". To roznica." A dla mnie nie musi wyglądać jak morderca. :P Wystarczy aby wyglądał (a jeszcze lepiej był) najinteligentniejszy na wsi .. :P

Gość Zdecydowanie..
dyrektore - PO mogą być.. :P dużo bardziej niż PIS...

Gość zwykly
co wy tu piszecie tylko 185 a inna duza pala sie zachwyca jeszce inna ladna buska itd a pozniej placzecie jak wam zle naprawde same oslice tu siedza pewnie tak bo normalne zajmuja sie czyms pozytecznym szkoda czasu na czytanie tych bredni

Gość Zdecydowanie..
dyrektore - PIS jest fajne, jak zaćpa.. Na trzeźwo ni ch...

Gość Zdecydowanie..
zwykly - często rozmawiasz sam ze sobą?

Gość szoke szoke
niscy ludzie mają serce umoczone w gównie :P- jak mawia moja znajoma chłop powinien byc wysoki ( jeśli chodzi o warunki fizyczne), jednak ze wzrostem powinno iśc cos więcej .... a Ci którzy zakladają takie tematy chyba mają masę kompleksów:O

Gość a wysoki brzydal nie moze byc
trzeba skasowac przerwe miedzy "nosm" a "oking" :)

Gość Insomnia Deux
Już wiem o co chodzi. Weźmy na przykładzie psów - te małe kurduple szczekają, podskakują i w ogóle są upierdliwe, energiczne, z powodu tego że to kurduple są nieszkodliwe więc muszą to nadrabiać zachowaniem, te duże są spokojniejsze - i tak też jest wśród ludzi. Więc te dziewuchy wolą takich właśnie... Do wyszalenia się. Jak już mają 30 lat to wolą spokojnych wysokich. :D

Gość hmmmm... aja
ja mam 172 a mój chłopak ma 170

Gość Zdecydowanie..
Tych co tu dałaś zaden nie w moim guście ..

Gość to ze za wzrostem idzie spokoj
i pewnosc siebie to mit.

Gość HuhoBossHugoBoss
No ale wyższy facet ma prezencję, i tego nie da się odebrać. Budzi na pewno większy szacunek i respekt niż karakan.

tak samo jak to ze za samym wzrostem idzie atrakcyjnosc. Pewnie zaprzeczysz ale w na ulicy spotykam o wiele wiecej przystojniakow okolo 175-178 (sa seksowni i proporcjonalni), maja z reguly ladniejsza budowe niz Ci wysocy, mniejsze tyleczki :P i tak jak ktos tu wspomnial rzeczywiscie ciekawsze twarze

uwazasz ze kazdy wysoki facet ma prezencje?? Oj raczej nie, tutaj znaczenie ma tez glownie budowa ciala

Gość HuhoBossHugoBoss
bo takich o wzroście 170-178 cm to jest 80% populacji męskiej w kraju, dlatego częściej widzisz ładnego gościa o tym wzroście a niżeli wysokiego, których jest znacznie mniej.

Gość Zdecydowanie..
to karakany budzą w ogóle kiedykolwiek RESPEKT?????" A nie? :D Idzie taki szeroko tymi krótkimi nóżkami w malutkich adidaskach. Rączki trzyma daleko od kadłubka.. Łańcuch na szyi, dres po młodszej siostrze.. :D

Gość HuhoBossHugoBoss
Stoje w kolejce w sklepie, widze co jest na półkach, wokół mnie kobiety i faceci którym moge napluc na głowę, przeciskają się obok by zerknąć na półki bo ja im zasłaniam. Czuję się komfortowo z tym wzrostem 193 cm, bo nie nikt nie nazwie mnie karakanem ale jednoczesnie nie jestem długa tyka.

Gość Zdecydowanie..
HuhoBossHugoBoss bo takich o wzroście 170-178 cm to jest 80% populacji męskiej w kraju, dlatego częściej widzisz ładnego gościa o tym wzroście a niżeli wysokiego, których jest znacznie mniej." Słuszna uwaga..

Gość HuhoBossHugoBoss
Wzrost na pewno w jakis sposó pomaga, o mnie ubiegały się służby mundurowe i wojsko reprezentacyjne z Warszawy, trenowałem boks, więc pracę jako ochroniarz zawsze dostanę. Nie wiem czy wiecie, ale pracownicy detektywa rutkowskiego musieli mieć conajmniej 180 cm wzrostu, kto miał mniej, nawet nie miał szans by się ubiegać o pracę u niego.

Gość HuhoBossHugoBoss
A jeżeli starasz się o pracę w policji, to każdy centymetr wzrostu powyżej 175 jest traktowany jako dodatkowy punkt do ukończenia kursu.

Gość ktos tu kiedys pisal ze na kaf
e jest silne lobby wysokich brzydkich ludzi, to chyba fakt :D Siedza tu i wspolnie kreca ten kolowrotek, wspieraja sie nawzajem bo w realu ich prawdy pryskaja jak mydlana banka :D

Gość HuhoBossHugoBoss
Zawsze znajdzie się ktoś, kto dorabia ideologię do jakiegoś tematu. Pewnie wzrost nie domaga... nie przejmuj się, wiem że to nie twoja wina, taka matka natura.