Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuhiuhhuihhhhhh

niby kazda chce wysokiego a tak dzis po chodzilem po wrocku i najladniejsze

Polecane posty

Gość iuhiuhhuihhhhhh

dziewczyny/kobiety (ewidentnie ladne) chodza z chlopakami conajwyzej 5 cm wyzszymi od nich. Naprawde tak jest. Widzialem to na wlasne oczy. Nie widac zeby byly z nimi z przymusu, sa nimi podjarane, zapatrzone, wtulaja sie w nich. Czesta jest tez scenka (to zauwazylem dzis w galerii w kerfurze) ze koles ja jakby odpycha zlewa idzie dalej a ona za nim biegnie, z proszacym wzroskiem o jakies , nie wiem, przebaczenie. Moim zdaniem z obseerwacji wynika ze najladniejsze dziewczyny maja faceci 175-180. Nie pokrywa mi sie za bardzo to z tym co czytam tutaj na forum. Ja mam 184 i wkurza mnie czasem to ze w internecie piszecie ze wysocy sa extra super bla bla bla a pozniej w realu robicie cos zupelnie innego bierzecie sobie knypkow i jestescie w nich zapatrzone jak w obrazek

Gość piękny jak aniooooł
ja mam 171cm moj ukochany 174 jest nieziemsko ładny z twarzy. wielu wysokich ma ryj jak frankenstein. ale nie latam za moim :) za to moja kumpela 162 cm ktora ma 189cm faceta lata za swoim i liże mu wory na zgode codziennie

Gość Pisarka z połamanym piorem
autorze wcale nie jestes taki wysoki,ja mam 187 cm i uwazam ze to minimum dla faceta

Gość iuhiuhhuihhhhhh
do dyrektore- szczerze, nie na przykladzie 3ech "dziun" ale dobrych 100 albo 200 par jakie przewinely sie kolo mnie

Gość iuhiuhhuihhhhhh
no moze i nie jestem ale tu nie chodzi o mnie. CHodzi o to, i blagam nie wciskajcie mi ze jest inaczej bo widzialem to dzis osobiscie, ze najladniejsze (wybaczcie wiem jak wyglada ladna kobieta) dziewczyny zawsze sa w towarzystwie facetow wlasnie 175 do gora 180-182

Gość ja mam 170cm, a moj chłopak
176cm i w sumie na poczatku wydawało mi sie ze nie jest za wysoki (wczesniej spotykałam sie z takimi 184-186). ale wzrost to nie wszystko:) trzeba patrzec na całosc:P

Gość 847938
czyli dyrektore to niska picz....z tego mozna wysnuć wniosek pokurcz :o

Gość truskawkowy posmak lata
Jak mam byc szczera, to sam wzrost ma niewiele do atrakcyjnosci, po centymentrach nie powiem CI czy dany facet jest atrakcyjny czy nie. Centymetry nie mowia o ksztalcie ciala i innych atrybutach, ktos wspomnial o twarzy na przyklad. Widocznie Ci faceci byli przystojni i ladnie zbudowani a Ci wyzsi nie...

Gość Zdecydowanie..
iuhiuhhuihhhhhh do dyrektore- szczerze, nie na przykladzie 3ech "dziun" ale dobrych 100 albo 200 par jakie przewinely sie kolo mnie" Dyrektore ma rację, a swoją drogą musisz mieć bardzo wysokie kryteria dotyczące piękna, skoro aż 200 takich par przewinęło się koło ciebie. Znaczy się, że 100 kobiet spełniało kryteria, a tak pięknych to ja w życiu tylu nie widziałam na żywo.. Przez całe swoje życie tylu w realu bym nie zliczyła. To nawet w wyborach miss pięknych aż tyle nie ma, co u ciebie w galerii. (bo na wyborach zwykle jest parę ładnych, a reszta taka sobie)

Gość wlasnie mozna wysnuc wniosek
ze dyrektore jest wysoki, ale niezbyt urodziwy, albo wrecz oblesny, paskudny. Przeanalizuj jego wypowiedz

Gość Zdecydowanie..
dyrektore - wyprzedziłeś mnie.. co fakt, to fakt .. pewnie wszystko co kobietę przypominało wliczało sie do piękności.. :P

Gość iuhiuhhuihhhhhh
bhehe a umiecie czytac? napisalem ze wnioski foruje na podstawie 200 par ktore dzis widzialem. Gdzie napisane jest ze tam bylo 200 pieknych kobiet?? "na podstawie 200 par" wiec byly tam i te ladne i te brzydkie

Ja z własnych obserwacji też często zauważam, że czasem Ci niscy są nieziemsko przystojni, a tacy wysocy/przystojni to wydają się nieosięgalni dla mnie ;). Więc tak ogólnie wzrost nie ma zanczenia tylko twarz.

Gość iuhiuhhuihhhhhh
*feruje No ok ale jakie ma znaczenie na ilu DOKLADNIE, ?? nie stawialem kresek olowkiem, nie liczylem ile bylo ich dokladnie, napoisalem ze wnioski wyciagam na podstawie 100-200 par, no dobra moze bylo ich z 60, moze 80 ale przeslanie jest to samo. Przez caly dzien musialem dzis chodzic po miescie, bo zalatwialem pewne sprawy, pozniej w tych smiesznych marketach spedzilem prawie 5 godzin, godzine musialem czekac w galerii przed kerfurem. WIEC WIDZIALE BARDZO WIELE TAKICH PAR< I TAKIE SA MOJE WNIOSKI. Ludzie..

Gość Zdecydowanie..
Pisałeś wyraźnie, ze wnioski dotyczyły tylko ładnych kobiet.. Może sam zacznij siebie czytać, bo gubisz sie w zeznaniach.

Gość Zdecydowanie..
Bumbumshoko Ja z własnych obserwacji też często zauważam, że czasem Ci niscy są nieziemsko przystojni, a tacy wysocy/przystojni to wydają się nieosięgalni dla mnie . Więc tak ogólnie wzrost nie ma zanczenia tylko twarz." Błąd, niski to może być ładny, a nie przystojny. Przystojny musi być wysoki..

Gość Zdecydowanie..
dyrektore - może tak być .. hmm.. :O

Gość no nie bardzo ooo
wysoki to wysoki a przystojny to przystojny. Sorry ale mam wielu kolegow na roku ktorzy sa baaardzo wysocy a przenigdy nie napisalabym o nich "przystojni" ;)

Gość lalalalalalajj
Ja uwielbiam wysokich facetów i wolę być sama niż z niskim!!! Potrzebuję wysokiego faceta do szczęścia (190cm);):):)

Gość Zdecydowanie..
Pięknych ludzi jest tak mało, że to wręcz smutne.. Nie pamiętam kiedy piękną kobietę widziałam, o faceta równie trudno.. Dobrze, że chociaż w lustrze mogę oglądać.. :P no i w męskich oczach.. :P

Gość Zdecydowanie..
no nie bardzo ooo wysoki to wysoki a przystojny to przystojny. Sorry ale mam wielu kolegow na roku ktorzy sa baaardzo wysocy a przenigdy nie napisalabym o nich "przystojni" Owszem, bo wysoki to jeszcze nie przystojny. Musi być ładny i wysoki, wtedy jest przystojny. Wysoki to tylko wysoki.

Gość no nie bardzo ooo
Zalezy co dla kogo znaczy wysoki :P Ja mam 162 i jak facet ma te 175 i ma fajna buzie to jest dla mnie i wysoki i przystojny. I szczerze nie wzielabym sobie jakiegos brzydala tylko dlatego ze jest wysoki, no przepraszam bardzo.

Gość Zdecydowanie..
A dla mnie facet zaczyna się od 182 (tyle mam w butach). Poniżej to karły, których nie zauważam pod nogami. :P

Gość guygbyugyubgjkhbyugkjbgjkhbg
hehe jak dziewczyna chce faceta z fajna twarza to jest ble jak chce wysokiego to cacy, stuknij sie dyrektore :D

Gość a wysoki brzydal nie moze byc
jak to ty nazwales "dupa wolowa"? Tym bardziej moze

Gość Zdecydowanie..
Ja tam wolę być tą ładniejszą w związku.. tą gwiazdą świecącą.. facet ma mieć umysł piękny..

Gość a wysoki brzydal nie moze byc
no i abstrahujac od dupowatosci, o meskosci nie decyduje tylko wzrost ale tez twarz. Czasami patrzac na jakas meska buzie, az samo mi sie wymyka: "Alez on jest meski!!" :)

Gość Zdecydowanie..
A dla mnie musi mieć ten błysk w oku.. Błyski inteligencji..

Gość Insomnia Deux
Autorze, ale te pary to były nastolatki? Bo one lubią takich niższych akurat, kobiety koło 30-stki i dalej wolą jednak wysokich.