Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qxcvb

czy jak facet mnie zalał spermą, a mialam okres..czy mam sie bać??

Polecane posty

Gość qxcvb

nie biore anty, gin powiedziala, ze i tak moge miec problem z zajsciem w ciaze, bo mam podejrzenie pcos.. ale i tak sie boje.. powiedzcie coś

Gość qxcvb
regularnie miesiączkuje, wiec dni plodnych nie bylo.... jezu ale i tak sie bojeee...

Ile masz lat i czy regularny okres? Jak regularny to nie ma czego się bać. O tyle ci się owulacja nie przesunie, a do następnej plemniki nie dożyją.

Gość qxcvb
21, od 7 lat miesiączkuje, okres zawsze dostaje co do 29 dnia ,, w 14 dzien zawsze mnie pobolewa, bo owulacja.. no i troche mnie uspokaja fakt, ze moja gin powiedziala, ze jak bede chciala zajsc, to musze powiedziec, bo bede musiala zaczac brac tabsy, ale musze ejszcze wykluczyc, czy mam te pcos, czy nie mam

Gość offerma pierwsza ciota forum
chłopak dostanie wysypki i będzie popiardywał podczas mówienia słów: trzy jajca.

Nie zaszłabyś nawet jak by ci się spuścił w środku i byś była zdrowa. Nie ma się co denerwować.

Gość qxcvb
7 lat miesiączkowania wystarczy, żeby miec wszystko regularnie?/ uspokoiłas mnie... jedynaa... dziękuje, zasne spokojnie

Nawet jak nie masz całkiem regularnego cyklu to o tyle dni ci się nie przesunie żebyś zaszła. Zresztą piszesz, że dostajesz okres "co do 29 dnia" i na 14 dzień masz owulację. Nie sądzę, żeby z dnia na dzień to się zmieniło. Uważaj tylko jak będziesz chora i brała antybiotyki.

Gość qxcvb
Na szczescie nie bralam zadnych lekow ani nie bylam chora ostatnio..wiec nie powinno byc dramatu.. pierwszy rz mnie facet zalal sperma i panikuje...

O matko ale masz problemy.Najpierw trzeba dorosnąć i to nie tylko fizycznie do seksu i wiedzieć co to antykoncepcja a nie płakać nad rozlaną zupą a potem zadawać głupie pytania na kafe.

Gość to trzeba było wklepać tą
spermę w skórę, pozbyłabyś się trądziku.