Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo_przystojny_facet

Kobiety, które mają

Polecane posty

małe piersi przegrały życie, nawet bym nie splunął na taką żenada.

Gość ale posmutniałam
ja mam małe, pewnie dlatego jestem sama:(

Gość a masz duzego ptaka
? bo jesli nie to kiepsko cie widze

nprawda jest taka, że na takie kobiety jedynie spojrzą faceci drugiej kategori jacyś rozwadnicy, bezrobotni albo brzydale żaden porządny mężczyzna nawet nie będzie chciał zagadać takiej. O mojego ptaka nie ma sie co martwić (19cm)

nie przeszkadza mi też to, że łysieję i siwieję i to, że mi nie staje od nadmiaru alku

głupi podszyw nie łysieję i nie siwieję, a alkoholu nie piję.

pewnie na ciebie lecą tylko alkoholicy i pijaczyny ?

Gość buahahahahah ktora cie
zostawila frustracie:-D

mam żone i dziecko moja żona ma bardzo dorodne piersi i jest kochaną kobietą, kiedyś byłem z zakompleksionym bezpiersiem poprostu żenada.

troche jej obwisły po dziecku, ale ważna że są dorodne

Przepraszam za ten temat ale jestem największym debilem na kafeterii i nie wiem jak sobie z tym poradzić.

Gość nienawidzący żałosnych gnojków
jesteś żałosny...

bardzo przystojny facet- tylko na kafe... a w domu jestem starym, zarosnietym, nieumytym alkoholikiem :( jedyne co mi zostalo, to pisanie na kafe... tu jestem kim chce :( zadna kobieta mnie nie chce :( nie wazne, czy ma duze, czy male... :( :( :( dlatego tu wszedlem, aby ponizyc kobiety i poprawic sobie humor... :( do tego moj penis, to juz wyglada jak rozgotowany kalafior :( :( :( jestem starym, niechcianym, zapomnianym impotentem... :( :( :( he he he stary dziad z ciebie i tyle :)

Gość kjdfgdfkgf
po prostu a nie poprostu stary głąbie

widać waszą zazdrość aż wam ściska w żołądku ja mam wszystko jestem przystojny, mam kasę i jestem mądry, a wy tylko możecie zazdrościć.

Oj dajta na luz, dla mnie to jest smieszne. On jest po peortu ZKAOCHANY. Tak tak w swojej wlasnej zonie, spotkal przesliczna , przecudowna kobiete, ktora ma akurat duze piersi, wiec jest w niej zakochany. Zauwazmy,ze wczesniej byl z dziewczynami o malych piersiach czyl nie uwielbial ogromnych piersi od poczatku, cos musialo sie stac. Stawiam na to,ze cte kobiety z mniejszym biustem po prostu krzywdzily go, a potem po porazkach spotkal w koncu inna kobiete z charakteru a ze miala akurat wiekszy biust to przypadek, dlatego autor mysli,ze wszytskie z malymi piersiami sa zle bo..bardzo kocha swoja zone ;)

mój 19-sto cm ptaszek, nie napiszę rzeczjasna ptaszyna, marzy o ciasnej, wydebilowanej jak mója ptaszyna, bułeczece oferty wraz ze zdjeciem zamieszczać proszę na tym watku ,

ohhhhh ales przystojny... i madry... i masz naprawde tak wspaniale zycie, ze postanowiles sie podzielic z nami ta wiadomoscia... alez...dziekujemy ci bardzo ;) naprawde nas to obchodzi, jaki rozmiar biustu ci sie podoba... a teraz idz do zony, niech ci piwo zebami otworzy...

moja żonka, jak kazda szanująca sie i swego mężczyzne kobieta, posiada, jak w znanym kawale dwa zęby, niczym króliś :) chyba wszyscy więdzą do czego owe jej potrzebne są