Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaola usb

Znacie kogos chorego na ZWYRODNIENIE STAWÓW?? Pomozcie

Polecane posty

Gość olaola usb
to dobrze ze u Twojego taty wszystko dobrze poszlo. Bede o tym wiecej czytac, moze namowie mame zeby sie tym zainteresowala. dzieki, pozdrawiam

Gość polecam litozin forte
preparat bez recepty... pomógł mi REWELACYJNIE

Zażywam od nie dawna artrocol.Posiada m.in. osteol dzięki któremu polepsza sie kondycja stawów.Mam nadzieję,że mi pomoże bo już nie jednych leków próbowałam.

Gość kjadshas
moja mama ma zwyrodnienie stawow plus artroze, czyli jakies narosla w tym na kregoslupie, pnie bierze lekow, bo jej nie pomagaly, zreszta ostatnio miala kilka operacji na zolądek, takze tabletek jak najmniej, pije specjalnie skomponowane ziola w aptece, tylko to na nią dziala,

Gość gość
Serdecznie zapraszamy wszystkie osoby pełnoletnie, cierpiące na zwyrodnienie stawu kolanowego lub/i biodrowego któremu towarzyszy ból o charakterze przewlekłym do udziału w badaniu klinicznym. W ramach udziału w badaniu oferujemy: -bezpłatną opiekę medyczną oraz pełną diagnostykę medyczną Osoby zainteresowane prosimy o kontakt po numerem telefonu: 602-134-865 WARSZAWA

Gość gość
Serdecznie zapraszamy osoby cierpiące na przewlekły ból związany ze zwyrodnieniami stawu kolanowego i/lub biodrowego do udziału w badaniu klinicznym. Więcej informacji uzyskasz pod numerem bezpłatnej infolinii 800-919-545 oraz na naszej stronie internetowej udzialwbadaniu.pl

Gość gość
Moja babcia ma zwyrodnienie stawu biodrowego. Oczywiście z tego typu problemem trzeba udać się do dobrego ortopedy. Babcia wiem, że chodzi do www.drmanczak.pl w Lesznie i z tego co opowiada nam to czuje się co raz lepiej.

Gość janiqa4
Ważne są (w przypadku jakichkolwiek problemów ze stawami) regularne wizyty u specjalisty. Sama długo ignorowałam swój ból, który czasami był nie do zniesienia. Niby wydawało się, że nic mi nie jest, a diagnozą okazało się skierowanie na operacje, rehabilitacja i regularne wizyty u lekarza. Ja z polecenia wybrałam poradnię - http://melissamed.pl/ortopeda , w której jest kilku lekarzy, żebym w razie wątpliwości mogła skonsultować się z kimś innym. Teraz raz na jakiś czas muszę odwiedzić gabinet lekarza i stawić się na rehabilitacji. Mój problem nie był tak poważny jak zwyrodnienie, ale w takim przypadku doświadczony lekarz jest jedynym słusznym kierunkiem, bo samemu nie można sobie poradzić w takich sytuacjach.

Gość EleoEleo15
Mój ojciec bardzo cierpiał ze względu na postępujące zwyrodnienie stawu biodrowego. Lata, do tego przez wiele lat ciężka fizyczna praca, więc po prostu pojawiły się problemy. Doszło już właśnie do takiego momentu, że bez operacji po prostu dalsze leczenie okazało się nieskuteczne. Znajomi polecili jedną klinikę Kort Klinika. Oczywiście najpierw była diagnoza, wywiad, uczciwe określenie sprawy, potem po około 2 tygodniach operacja (bezproblemowa i bez powikłań). Na szczegółach się nie znam, ale po operacji ojciec wraca do dobrej formy, a ja się cieszę, że nie ma już tych problemów. Tu macie więcej szczegółów o tej klinice http://www.kortklinika.pl/ortopedia/endoproteza-stawow

Gość gość
Ja byłam u ortopedy powiedział żadnych zabiegów bo można sobie pogorszyć i kogo tu słuchać

Gość gość
Od wielu lat choruję na reumatoidalne zapalenie stawów. Moje samopoczucie znacznie poprawiło się po leczeniu sanatoryjnym w www.uzdrowiska-klodzkie.pl . To bardzo atrakcyjne miejsce. Wygodne pokoje, nowoczesna baza zabiegowa i profesjonalny personel.

Gość gość
hieny. x nikt i nic jeszcze nie wymyślił NICZEGO uzdrawiającego na RZS . x wygrzebują posty sprzed 7 lat i wrzucają za darmo swoje reklamy. x

Gość AlaB

Niestety, wszystko się zużywa, więc stawy również. U mnie na kolana najlepiej sprawdza się regularna rehabilitacja. Zaczęłam, gdy pojawiły się pierwsze bóle i wtedy trafiłam przez rehabilitacje.org do gabinetu na Słomczyńskiego w Krakowie. Tam miałam na początku jakieś zabiegi z ultradźwiękami, maścią, krioterapię i coś jeszcze, potem doszły terapia mięśniowo powięziowa i ćwiczenia. Teraz raz na pół roku jestem na rehabilitacji i odpukać ból pojawia się bardzo sporadycznie, a na co dzień w ogóle nie boli.

Gość Uratowałam biodro.

WYJĄTKOWY I INNOWACYJNY KOLAGEN z ryb.

Wejdz w link i poznaj wszystkie produkty.Polska firma z siedzibą w Gdyni.

Bolą cię stawy? Wypadają ci włosy? A może łamią ci się paznokcie lub jesteś po operacji i chcesz powrócić do w pełni sił ? Dzięki rejestracji masz dożywotnio 40-procentową zniżkę na wszystkie kosmetyki. Polecam serdecznie.

http://malinowska_i.perfect-coll.pl/shop/product/23/294,pc-kolagenowa-pasta-do-zebow.html

- przełomowa metoda otrzymywania,

- naturalna stabilizacja,

- trwałość do 32°C,

- dużo więcej niż pielęgnacja.

Naturalny, aktywny rybi kolagen to innowacja na skalę światową. Stabilizacja z użyciem naturalnych składników oraz zachowanie aktywnej struktury sprawia, że nasze Kolageny z Natury to dużo więcej niż tylko pielęgnacja.

Gość Kosa

Ja bylam w podobnej sytuacji, polecam Ci tego specjalistę znanyortopeda.pl

Gość Aga

Mam nadzieje, że nie pogorszy ci się to, to byłoby najgorsze, może żeby zapobiegać trochę to warto pójść na jakieś zajęcia, indywidualne ćwiczenia itp w Fizjoterapia Mazur mają i innych takich miejscach

Gość Fifi
Dnia 26.11.2019 o 08:41, Gość Aga napisał:

Mam nadzieje, że nie pogorszy ci się to, to byłoby najgorsze, może żeby zapobiegać trochę to warto pójść na jakieś zajęcia, indywidualne ćwiczenia itp w Fizjoterapia Mazur mają i innych takich miejscach

Korzystałam z pomocy w Fizjoterapia Mazur i bardzo polecam. Pomogli mi z okropnymi bólami.