Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiururht

laski, nigdy nie wiazcie sie z facetem ktory przed chwila ozstal sie z dziewczyn

Polecane posty

Gość iiururht
dziekuuje ;))

Gość ada śląsk
hej dziewczyny a z facetem, który dopiero co zostawił kochanke ???

Gość iiururht
czyli ma zone ? i chce zmienic kochanke ?

Gość ada śląsk
żone miał, są po rozwodzie kilka lat miał romans z mężatką, ale to skończył warto sie z takim gosciem spotykac ??

Gość ada śląsk
mówi, ze z tą mężatką to była miłośc tylko teraz mam watpliwosci, bo jezeli faktycznie tak było to przecież nie można tak zaraz sie odkochac, nie myslec o kimś z kim nas coś łączyło, a ja nie mam zamiaru byc lekarstwem na pustke po kimś czy wypełnieniem wolnego czasu, dlatego zastanawiam sie czy warto w to wchodzic

Gość iiururht
moze i byla milosc, ale moze znudzilo mu sie juz byc tylko kochankiem, ona ma meza. rozkochaj go w sobie, jest wolny

Gość ada śląsk
jesli tak zrobie to sama tez bede sie jakoś musiała zaangazowac, obawiam sie tylko takiej sytuacji, że tamta sobie nagle o nim przypomni i zacznie robic jakies jazdy nie znamy sie zbyt dobrze , wiec nie wiem na ile to było mocne z jego strony, nie opowiada o tym, mówi tylko , że to definitywnie skończone ... cholera nie chce potem cierpiec :(

Gość iiururht
jezeli jest dorosly i dojrzaly to definityfnie powinno byc definitywnie ;) moj tez jest po rozwodzie, pozniej po 3letnim zwiazku a teraz ze mna, i tez sie boje, ale wiem ze jest po przejsciach i odpowiedzialny wiec mysle ze nie bedzie bawilsie w takie gierki i niezdecydowania, jak sie cos zaczyna to sie konczy z przeszloscia

Gość ada śląsk
jak narazie sprawia dobre wrażenie ale tak sie boje, żebym znowu nie trafiła na jakiegos lowelasa bawidamka, bo wiadomo, że tego od razu nie widac, wychodzi z czasem na co zwracac uwage ?? doradzcie dziewczyny bo nie mam szczescia do facetów i nie chce sie znowu naciac ...

Gość iiururht
ja tez nie mialam nigdy szczescia i tez sie balam zaczynajac z nim, i dlaej sie boje. no nie wiem chyba patrz czy czesto dzwoni, czy chce sie spotykac, jak Cie traktuje, czy lubi spedzac z Toba czas, jak czesto sie odzywa o golnie, czy interesuje go co u Ciebie i czy interesuje go Twoja opinia

Gość ada śląsk
iiururht ---- dzieki :) kontakt mamy czesty, pisze codziennie rano, wieczorem i w ciagu dnia, dzwoni też jest bardzo miły i dobrze wychowany ... wiesz, nie pcha sie pierwszy do samochodu tylko otwiera mi drzwi przy wsiadaniu i wysiadaniu, podaje ubranie, wiem , ze to drobne rzeczy ale jednak wazne tak jak pisałam znamy sie krótko, wiec nie wiem czy to tylko takie pozory czy po prostu taki jest

Gość iiururht
ejj !! moj jest identyczny, moze i drobne rzeczy ale nawet nie pytaj jak on mi tym imponuje, tez jestemy razem krotko ale nie sadze, zeby udawal, tym bardziej ze ma bardzo dobra opinie i byla dziewczyna na maxa za nim placze niestety, chyba wie co stracila. mowie Ci bedzie spoko, nie zadreczaj sie tlyko bo to najgorsze, ja potrafilam plakac i wmawiac sobie, ze Bog wie co on robi a nigdy tak nie bylo

Gość iiururht
pozniej tu zajrze jak cos ;)

Gość FiFiFiFiGUfi
Ooo autorko widzę, że wszystko ok? Super :) Czyli sam z siebie się odezwał? I gdzie był?

Gość iiururht
:) napisalm ze przyszedl na fejsa nie ? i nagle zadzwonil normlanie mowi czesc, ze jest zmeczony, czy jestem zla a ja nie wytrzymalam i zaczelam mu tlumaczyc, gadac, co ja przezywalam, ze nie mzoe mi tak robic, i ogolnie na maxa mu katowalam, tak z 40 min i przyjechal, w ogole byl zdziwiony moja reakcja, bo przeciez po 17 jak dzwonil to mowil mi ze ma duzo do pisania i liczenia i zadzwoni jak skonczy, no to skonczyl o 23 i zadzwonil. mowil ze sciszyl telefon bo mial duzo telefonow i nawet nie zczail ze dzwonilam, fakt jak jestemy razem to zawsze milion telefonow do niego jest. niby fajnie wtedy bylo ale wczoraj znowu jakis zgrzyt;/ wiec postanowilam, ze narazie daje sobie spokoj, nie naciska, nie odzywam sie, czas pokaze, co ma byc to bedzie..