Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po czym mam poznać

Po czym poznać faceta który miał mało kobiet w łóżku lub nie miał wcale ???

Polecane posty

Gość mhmhmhmh
no i prosze!! jak widac sa jeszcze tu normalne dziewczyny (lacznie ze mna :P) ktore mysla w ten sposob!! bo taka jest prawda! poza tym to chyba logiczne ze lepiej miec prawiczka ktory sie uczy i bedzie sie na pewno staral bo bedzie chcial sie wykazac ;p niz zleżałego dupodaja co to juz mial pelno dup i ja jestem tylko ta kolejna...! :)

Gość hhehehe
ja tez wole takich mniej zużytych :P

Gość the boy from nowhereeee
Kobiety ! Wy tutaj pierdolicie jak potłuczone, a rzeczywistość jest całkiem inna. Tylko, że macie pewnie po 20 lat, więc nie dziwię się, że chcecie prawiczka. Ja wiem, że żadna kobieta mająca 25 lat i więcej, chociaż młodsze pewnie też, nie będzie chciała emerytowanego prawiczka i koniec, kropka. Dla kobiet 30-to letni prawiczek to ciota, oferma, ciamajda, nieudacznik itd. Zrozumcie to wreszcie. Gdybym był kobietą i spotkałbym takiego prawiczka to bardzo szybko zwiałbym gdzie pieprz rośnie.

Gość hhehehe
the boy...niekażdy myśli kootasem tudziez pipą... Wiesz mozna byc prawiczkiem i szybko sie wprawić w arkany sexu jak już coś. Sama świadomość nieużywanego sprzętu jest warta gry.Zresztą uczyć się we dwoje co kto lubi,poznawać swoje ciała ,swoje potrzeby ymmm

Gość marlyn monrouuuuu
ja mam 25 lat i też wolę prawiczków ta myśl mnie rozpala :D :P mrrrrrrrr

Gość vcxvcx
ten co nie mial wcale szybko sie spusci jak bedzie uprawial seks - bo nie bedzie wiedzial jakich bodzcow sie spodziewac , ten co miał raczej bedzie mogl dluzej .

Gość vcxvcx
ten co nie mial wcale szybko sie spusci jak bedzie uprawial seks jest tez mozliwe ze mu wcale nie stanie ..

Gość vcxvcx
spusci sie w nogawke jak zobaczy kawałek posladka bo nie jest przyzwyczajony do nagiego ciałą kobiety .

Gość marlyn monrouuuuu
to nie prawda że prawiczki nie mogą długo i za szybko się spuszczają mój facet był prawiczkiem i to najlepszy kochanek pod słońcem :P

Gość vcxvcx
ja twierdze ze prawioczek podczas pierszego stosunku szybko sie spuszcza . potem moze dluzej jak sie oswoi z kobietą .

Gość matiaharii
moja ciasniutka rozowiotka pochwa wszystkich szybko spuszcza . Nikt dlugo nie wytrzyma

Gość matiaharii
zaden z moich facetow dlugo nie wytrzymywał .

Gość marlyn monrouuuuu
widać jakie komentarze pisały kobiety a które mężczyźni i widać pewne rozbieżności :P :D 🌼 :classic_cool:

Gość Do warszawskiego policjanttta
Jestem bardzo zdziwiony po tym, jak napisałeś, że nie masz dziewczyny. Zwłaszcza teraz, gdy pracujesz w służbach mundurowych. Wiesz, ile kobiet marzy, aby pójść z policjantami do łózka? Mundur jednak działa, choć to prawda, że jak już się z nimi zwiążą to narzekają, bo to stresująca praca i trzeba jakoś stres odreagować. W tym co napisałeś, wyczuwam po prostu depresję, poczucie osamotnienia, spadek chęci do seksu. A powinieneś właśnie chyba masturbować się częściej, myśleć o tym, że jesteś z kobietą i nie poddawać się tak łatwo. No i stresu byś się łatwiej pozbył. Pomyśl sobie, że wiele kobiet chciałoby seksu z mundurowym, a to dobry moment, żeby szansę wykorzystać i przełamać nieśmiałość do kobiet. A z czasem znajdziesz kogoś na dłużej. Ja mam dużo gorszą sytuację niż Ty, z powodu mojej niepełnosprawności fizycznej, a dziewczyny w dzisiejszych czasach są wygodne - fakt. Więc nie każda chciałaby się ze mną związać. Mimo to nie tracę nadziei, że kiedyś kogoś znajdę.