Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!

MAM STRASZNIE DUŻE DŁUGI :-(

Polecane posty

MOJA SYTUACJA JEST wyjatkowa, mam dwie córki i po uszy długów. Mam 1000,000,00 dlugu, i zero mozliwosci spłacenia tego, ..w tej chwili jestem rozwiedziona ,ale jeszcze pare lat temu mój mąz doprowadził do tego że tak strasznie sie zadłuzyła jego fima,..na moje nieszczescie nie mielismy rozdzielności majatkowej , więc długi przeszły równiez na mnie. Na dzień dzisiejszy jestem na wszystkich mozliwych listach dłuzników w tym kraju i u wszystkich komorników w moim miescie ,ale nie tylko.Nie moge3 zaciagnac jakiego kolwiek kredytu, a do kazdego pracodawcy u którego się pojawie automatycznie pojawia sie notka komornika o zajęciu wynagrodzenia,. nikogo nie obchodzi ze ani nie mam tej kasy ani nie jest to moj dług. jestem wykończona nerwowo, nie mam srodków na utrzymanie moich dzieci!!!!! Proszę o wiadomosć czy ktos wie czy bede miała nowa karte i nowe zycie np, w anglii , czy tez mnie tam scigna, bardzo dziekuje za odpowiedzi. wykończona nerwowo.

Gość milionnnnnn
? coś Ci się źle napisało. Przykro mi wszędzie Cię ścigną.

Gość milionnnnnn
nie mozesz nic z tym zrobić?Nigdzie się odwołac?Rozłozyc na jakieś rozsądne raty?

Gość a ja tez mamfrf
nawet nie wiesz jak cie rozumiem ja przez glupote mojego meza mamy okolo170 tys dlugow w roznych bankach i tez juz jest komornik i jest ciezko jescze jak widze meza ktory niczym sie nie przejmuje to mam dosc. corazz czesciej mysle o rozwodzie i ja tez na moje niesszczescie nie mam rozdzielnosci

Gość czy dobrze rozumiem
masz sto milionów złotych długu?

Gość kornelkaa
moj wujek wyjechal do anglii bo narobil dlugow i sobie tam pracuje w telewizji heheh. i ma 3 domy. a jest tam tylko 5 lat

Gość milionnnnnn
kornelka,przecież prędzej czy później to się wyda...więc na Twoim miejscu nie chwaliłabym się tak na lewo i prawo.

Gość mezczyzna lat60
zakochaj sie we mnie to spłace ten twój dług ale warunek musisz mnie namietnie mnie kochac

TAK SYTUACJA JEST PATOWA, na dodatek mój były mąz jest pedofilem i niedawno wyszedł z pudła wieć tym bardziej chcę uciekać bo boje się zę mi znowu skrzywdzi dziewczynki, rozdzielności nie miałam wiec scigaja mnie za jego długi a jest ich jak sami widzicie tyle ze napewno ich sie spłacic nie da- nie chce od zycia wiele -tylko aby móc spokojnie pracowac, aby nikt nie dobijał sie do drawi aby zabrac coś na co zasuwałam, poprostu spokoju.

A i faceci mnie obchodza- chce spokoju dla siebie i moich córeczek.muszę uciekać ale z góry dzekuje za zyczliwe odpowiedzi, czy za granica bede miała spokój i nie beda mnie nekac komornicy. jutro wróce aby odpisac na posty.

Gość wizek
ja tez narobiłęm długu na 2.000.000 okradałem znajomych, wyleciałem do anglii i jest ok, zapraszam.

Gość eła3003
twój były jest pedofilem ? co robił twoim córkom? :O

przepraszam ale to jest okropne i nie bede tego opisywać, napisze tylko ze dziewczynki zestresowane strasznie, i ja też długo sie nie pozbieram ,chyba nigdy, dlatego sieboje o nie bo ja w każdym razie nie próbowałam mu pomóc tylko wręcz przeciwnie przyczyniłam sie w całej rozciagłości do tego zeby posiedział sobie w pudle ten zwyrodnialec-teraz wyszedł i nikt nie bedzie go pilnował,wiec sie boje- a juz kilka razy widziałam go niedaleko domu, .policja nie zrobi z tym nic puki on nie zrobi czegos złego-JA CZEKAĆ NIE CHCĘ

Gość blowwww
wiesz co najlepiej by było jakbyś jednak wyjechała chyba,tylko też takie niepewne to bo mogą Cię ścignąć przecież.

Gość eła3003
ja bym łajze powiesiła za chooja

ALE CO MOGA MNIE SZUKAC ZA GRANICA , JAK NIE WIEDZA GDZIE POJECHAŁAM?

TEŻ MIAŁAM OCHOTĘ ,dałam noge tylko z ciuchami z domu , nie zabrałam nic, a potem sie z czasem dowiedzaiłam ze na dodatek mam ogomne długi.dziewczynki zestresowane, szczegolnie starsza,10 lat,bieganie po psychologach , sądach i jeszcze komornicy- szok nie zyczę nikomu podobnych doświadczeń.

Gość kraaaramba
nie widzicie ciołki, że to piszą dwie różne osoby? jedna założyła topik i dalej odezwie się jutro a druga się podszyła prawdziwa autorka nie zauważyła pierwszego podszywu i już tu dziś nie pisze a wy łykacie prowo o pedofilii

Gość mamachichi
Kobieto!życzę Ci dużo siły, sytuacja faktycznie paskudna, nie możesz zgłosić bankructwa (nie wiem na czym to dokladnie polega, ale jezeli masz dlugi , ktorych realnie nie jestes w stanie splacic to rząd Ci może w jakiś sposób pomóc, o ile dobrze kojarzę , to rząd przejmuje Twoje długi a Ty zostajesz z czystą kartą-to się nazywa upadłość konsumencka,poczytaj) i jeszcze raz życze duzo sily

do osoby wyzej , dziękuję za wsparcie, a do osoby jeszcze wyzej , niestety nikt sie nie podszywa, przykro mi ale takie żzeczy się zdażają nie tylko w filmach i naprawde czujności kobiety bo moja osobista historia jest tego dowodem. Proszę mi wierzyć ze zanim to się wydażyło gdyby ktoś mi powiedział że coś podobnego mi moze sie przydazyć to szczerze bym go wyśmniała, wydawało mi sie ze jest wszystko w najlepszym pozadku, ze jesteśmy kochajaca sie rodzina, a za mojego męża to glowe bym dała sobie zciać- dzisiaj juz bym jej nie miała bo miłość to moze i była tylko chyba poszła gnojowi troche w zła strone!! teraz chce uciekać . Upadłośc to dobra zecz, dowiadywałam sie tylko ze cała procedura trwa pare lat ja sie bije tu być ten czas, i nie mam juz nerwów na to wszystko. Chce zaczą wszystko od nowa . Z tąd moje pytanie. czy bede miała tam spokój, czy komornicy tez tam mnie dopadna? dziekuję za odpowiedzi.

Gość mamachichi
Piszę jeszcze raz, bo naprawdę mi Ciebie szkoda, nie mam pojęcia czy może ktoś Cię znaleźć za granicą, pewnie dużo zależy od tego gdzie byś chciał a wyjechać i jakie tam obowiązują umowy międzynarodowe, może to trochę radykalny pomysł, ale może byś się skontaktowała z jakimiś dziennikarzami, np tvn uwaga, oni nieraz mogą coś zdziałać, albo chociaż z prawnikiem, który Ci mądrze doradzi, masz jakieś pieniądze na start zagranicą? sama nie wiem, sytuacja jest naprawdę trudna, a tak na marginesie, to jakim cudem Twój eksmąż wyłudził takie ogromne kredyty w bankach, przecież musiał mieć na to jakieś pokrycie.

A mnie zastanawia co na to wszytsko Twój ex, w koncu on idiota narobił tych długów. Przecież on tez musi mieć problemy z tego tytułu a nie, ż eTy za wszystko odpowiadasz, a że z niego skurwiel to już inna sprawa. Nie mogłabys porozmawiać z jakimś prawnikiem, może by Ci doradził, co i jak.

Gość gość
wyjazd za granicę nie jest złym pomysłem na spłacenie długów, w mojej opinii nawet jedne z lepszych, o ile nie uciekamy od długów tyko serio jedziemy z Polski aby zrobić porządek z finansami. A co do finansów i długów polecam stronę w tej tematyce http://www.naszedlugi.pl/