Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony...!!!

Wielkie rozczarowanie...

Polecane posty

Gość zagubiony...!!!

Przez prawie 5 lat byłem jej towarzyszem, liczyłem, że coś z tego będzie. Mówiła, że nie jest gotowa na związek. Dawałem jej tulipany na urodziny, wysłuchiwałem o problemach, pomagałem w sprzątaniu mieszkania, chodziłem do wypożyczalnie po filmy wideo kiedy nie mogła wyjść bo była przeziębiona, kilka razy pocałowałem w policzek. Wyznałem jej parę razy swoje uczucia wobec niej. I co? Po pięciu latach powiedziała, że znalazła kogoś, kogoś ważnego. Co mogłem zrobić? Powiedziałem, że bardzo się cieszę, że znalazła swoje szczęście, bo ją kocham. Niedawno poznałem dziewczynę, opowiadała mi sporo o swoich problemach, rozterkach. Powiedziała, że lubi moje towarzystwo, bo nie jest jej smutno kiedy ze mną przebywa. Boję się, że sytuacja się powtórzy. Zaproponowała mi przyjaźń, ale mam urazę. Nie wiem co robić....

Gość aerkgha;ek
za miękki jesteś. Pomagałeś jej sprzątać? próbowałeś kiedyś mieć przy niej swoje zdanie?

Gość zagubiony...!!!
Tak, wybrała ten środek przeciwkurzowy, który moja mama mi poleciła.

Gość chwile mozna poczekac, ale
nie duzej - niech sie dziewczyna okresli

Gość chwile mozna poczekac, ale
*dluzej

Gość john___
Kobieta chce faceta? Jakiego? Który będzie pracował, uprawiał sex, pojdzie na piwo z kumplami, przyjdzie pijany, będzie robił zadymę. A później kobiety mówią, że nie mają wsparcia i pomocy w domu od faceta. Trafiłeś na pijawkę, taką "zalepię Tobą na jakiś czas dziurę" i tyle. Kobieta musi się określić po niedługim czasie, w przeciwnym razie omiń i nieangażuj się. Prędzej czy później od takiej dostaniesz kopa. Cnotki niewidki jak chuj. Przykre, ale prawda

Gość adrian zabrze
ale sama zaproponowala Ci przyjazn, czy startowales do niej a ona tak powiedziala? bo jesli chciales zwiazku a ona przyjazni to nci z tego nie bedzie ..