Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafał z Poznznia

Zakochałem się w Rosjance, zostawiam moją żonę Polkę.

Polecane posty

Gość Rafał z Poznznia

Otóż niedawno byłem w warszawie na szkoleniu / delegacji. I tam byli przedstawiciele firmy Rosyjskiej, poznałem tam przepiekną Rosjankę o imieniu Rusłana. Bardzo śliczna i inteligentna kobieta, zaczęliśmy sie spotykać. Ona jest mną zachwycona, bo jak to ona powiedziała "dbam o siebie, nie piję i nie palę" w przciwieństwie do jej rodaków. Problem w tym, że ja mam żone od 7 lat i synka 4 letniego. Ale nie potrafię żyć bez tej piękności z Rosji, dlatego zamierzam zostawić moja żonę, która ostatnio patrzy tylko na kasę... Nie wiem jak to zrobić, macie jakis pomysł by zakończyć małżeństwo bez łez, kłótni i złości... jak najdelikatniej.

Gość stary chips
skad mozesz wiedziec ze ta rosjanka nie patrzy na kase ? :/

Gość Rafał z Poznznia
zapomniałem dodać że poznałem ją przy trasie, uratowałem jej życie jak chciała się udławić spermą jednego tirowca

Gość IMO13246
Nie będzie żadnych kłutni jesli żona zginie w wypadku... Ale wiesz, ja tam nic nie sugeruje. ;) ;) ;)

Gość wielkie babska
ale mi nowina zostawiaj sobie

Gość Rafał z Poznznia
jestem Arabem mieszkam w Poznaniu od lat, ma wielkiego badąga na którego poleciala moja żona Polka

Gość blowwww
taaak,ciekawe przez jaki czas będziesz zadowalał się tą Rosjanką..nie jest Ci szkoda tych wszystkich lat spędzonych z żoną?Nie jest Ci szkoda dziecka?Ona Ci da po jakimś czasie kopa w doope to już nie będzie odwrotu. a Ty IMO popierdoleńcu sam sie pierdolnij na linkę jak tak bardzo chcesz odejść z tego świata, na pewno żadnych 'kłUtni' nie będzie🖐️

Gość reven IIII
jesteś zwykłym nieodpowiedzialnym dupkiem jak chcesz żeby nie było łez to ich musisz zlikwidować :O proste nie :/

Gość Rafał z Poznznia
Ktoś się podszył za mnie te kolejne wpisy, nawet nie wpisał poprawnie nicku, he. Chłopaki, wieice jakie rosjanki są super, gotują i kochają faceta.

Gość su hoi
wiemy też chodzimy na dzifki :classic_cool: 🖐️

Gość blowwww
Jesteś niedorozwinięty?Jak gówniarz taki:O

Gość Jaa......
Ta wiemy jakie one są super, Marczukowa ta od Pazury jest chyba najlepszym przykładem kobiety ze wschodu. Wszystkie tylko kombinują jak spierdzielić z tego swojego ruskiego kołchozu. Trzeba mieć nie po kolei żeby sobie taką importować.

Gość hahahahahhahah
no wlasnie kurfa.. ona to nawet na kase nie leci ino na obywatelstwo :D hahaha dobre, ale sie usmialam

Gość kubinia
Naprawde spotkałes ja na trasie i uratowałes?

Gość Rafał z Poznznia
Przepraszam za zalozenie tego tematu.Rosjanka nie chce sie ze mna przespac.wracam do zony bo tamta jakas dziwna.dzieki za rady

Gość Henio229
No co Ty. Idź do rosjanki. Prześpi się z Tobą i to jeszcze jak.Za pierwszym razem gdy ją o to poprosisz, a może i prosić nie będzie trzeba. Jak masz kasę i samochód zrobi wszystko. Nawet Ci nogi będzie myła. To dopiero będzie dobra żona.

Gość jacex
do rafała z poznania> byłem z rosjanką wcale nie są takie fajne. Na początku może i są ale później tragedia, nie będę pisał bo jeszcze jakiś szacunek do niej mam, ale nigdy więcej kobiety z za wschodniej granicy, a Tobie radzę odpuść sobie to tylko zauroczenie, nie znasz jej dobrze, a jak Ci się podoba to puknij Pannę tylko potem sumienie dręczy, żony nie zostawiaj.