Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okryta peleryną

Zbyt obfite plamienia podczas brania tabletek Yaz

Polecane posty

Gość okryta peleryną

Biore tabletki Yaz pierwszy miesiac i wiem ze wystepowanie plamien jest jednym z czestych skutków ubocznych jednak te moje plamienia sa niepokojace. Otoz odkad zaczelam brac tabletki, wystepuja codziennie i moim zdaniem sa zbyt obfite. Wygladaja jak koncowka okresu. Czy takie zjawisko jest normalne?? Moze ktoras z was miala na poczatku stosowania antykoncepcji wlasnie takie obfite plamienia, to wyglada jakbym miala okres przez cały miesiac. Chcialabym poznac wasze zdanie, tzn. kobiety ktore stosuja tabletki anty. Z góry dzieki.

Gość pqowieuryt
Ja również zaczęłam brać tydzień temu tabletki 'yaz'. Jest to moja pierwsza antykoncepcja hormonalna. Wzięłam w pierwszy dzień okresu, minął tydzień, a ja nadal mam plamienia jak podczas okresu.. pogorszyła mi się cera, mam nabrzmiałe piersi i bolą również jak podczas okresu, przez pierwsze dni strasznie chciało mi się jeść, mogłam zjeść duży obiad, a za 5 minut znowu burczało mi w brzuchu. Nie mam w ogóle ochoty na sex, a po coś te tabletki były brane. Poczekam jeszcze jakiś czas i jak nic się nie zmieni, idę do lekarza i zmieniam tabletki.