Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akamara23

Temat jakich wiele

Polecane posty

Gość akamara23

Tym tematem jest samotność. Od kilku tygodni jest mi bardzo źle, nie umiem sobie poradzić, w tym roku kończę 24 lata a wciąż jestem samotna. Chciałabym już założyć rodzinę, cieszyc się życiem z kimś bliskim a tak ciężko kogoś znaleźc.. Wychodze z domu, mam znajimych a jednak........musialam się wygadać(wypisać)

Gość akamara23
Już tak;) Ale to pomaga na chwilę. Może nie gwarantuje ale wolałabym byc w związku niż tak jak od dwóch lat sama

Gość jajkssssssssssssssss...
tylko nie pchaj się w byle co. ja byłam kilka lat w związku. chorym. nie umiałam go skończyć bo bałam się być sama. w końcu się odważyłam. i jestem sama od kilku miesięcy i lepiej mi tak. nic na siłę

Gość akamara23
Niby każda potwora.. Tylko ta potwora z każdym dniem się starzeje;) Już nie mam 19 lat..ciężko o fajnego faceta.

Gość jajkssssssssssssssss...
eeee głupoty piszesz? jak nie będziesz na siłę szukać to sam sie pojawi. podobno a póki co korzystaj z zycia skoro tak cie martwi że latka lecą:)

Gość akamara23
Byc może są ale ja jakoś trafic nie mogę:/ Widze, że nie tylko ja spac nie mogę..

Gość jak idziesz
a ja mam 25 lat, kochanego męża i synka :) smutno mi dlatego, że mój mąż właśnie stracił pracę i jesteśmy w kropce..........

Gość akamara23
no widzisz masz męża, mimo straconej pracy jesteście we dwoje, on ma w Tobie oparcie a Ty w nim, ja też nie ma pracy wiele rzeczy mi się sypie i musze sobie sama radzic eh:/ Ja też o 8 wstaje:)

Gość jak idziesz
z tym, że sama sobie radzisz bo nie musisz martwić się o innych. ja nie mogę sobie na to pozwolić jestem odpowiedzialna za rodzinę. nie mogę tyle ryzykować co Ty...nie mogę sobie pozwolić na tyle rzeczy co Ty, zarazem muszę walczyć więcej i mocniej.... nie mówię, że nie jestem szczęśliwa po prostu to nie jest takie łatwe jak się niektórym wydaje. nie można mieć wszystkiego...niestety.........

Gość moniquuee
nie martw sie ;) czasmai ludzie poznaja kogos waznego majac prawie 30 lat a czasami nawet i wiecej :)