Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia ktore sie boi

czy ta ciaza sie nie rozwija? boje sie!

Polecane posty

Juz raz poronilam. Potem zaszlam w ciaze i urodzilam zdrowa coreczke. Teraz jestem w ciazy. Osdtatnia miesiaczka 17 grudnia. Prawopodobna data zaplodnienia weekend 1-2 stycznia. Problem w tym, ze bylam u lekarza wpoiatek i nawte nie widac zarodka. Widac tylko jajo plodowe. Lekarz kazal przyjsc za 2-3 tygodnie. BOje sie strasznie, ze icaza sie nie rozwija i znow poronie. POwiedzcie mi czy jest jeszcze jakas szansa, ze zarodek sie rowinie?? Oszlaeje od tego czekania!

upupup

Moja koleżanka była w 5 tc na usg i też nie było widać. A za tydzień już tak. Córcia ma już 3,5 roku.

ja bylam w 7tc i tez byl tylko pecherzyk z cialkiem zoltym.. strasznie sie martwilam ze nic nie ma ale w 9tc juz bylo bijace serduszko

w ok. 5 tyg ciąży u mnie było tylko jajo 10 mm na sczęście nie czytałam internetu i różnych wieści na nim, lekarz zaproponowała wizytę za 2 tygodnie (nie mówił nic niepokojącego tylko pogratulował ciąży) poszłam za 3 tygodnie i mam w domu małego roczniaczka TAKŻE SPOKOJNIE - zaszkodzisz nerwami maluszkowi

dodam, ze najczęściej miałam 32, 33 dniowe cykle, wiec i zapłodnienie mogło być później wydawało mi się, ze wczesniej, ale jednak nie nie obserwowałąm jakoś szczególnie owulacji itp., po prostu na żywioł

u mnie w 6 tygodiu było tylko jajo płodowe, a w 8 zarodek z serduchem :) a dzisiaj to już mam całkiem duży brzuch, bo mi go synek mocno rozpycha :) także nie martw się autorko, jeszcze się wszystko ułoży. mało jest kobiet, u których ciąża przebiega książkowo. :D

zaplodnienie bylo na pewno 1-2 stycznia. Z mezem widujemy sie tylko w weekendy. Ja sie boje bo juz raz prnielam. tylko wedy poszlam do lekarza w polwoie drugiego mca , bo krwawilam i wlasnie bylo tylko jajo plodowe. Nie czyje tez zadnych specjalnych objawow. PIersi sa trcoeh bardziej wrazliwe, ale bez przesady. Nudnosci mama od czasu do czasu, jak jestem glodna. Z zapachow najbardziej przeszkadzja mi papiertosy. Moze sama sie nakrecam. Lae jak juz raz poronilam to teraz ciageml sie boje , ze moze byc cos nie tak.

mnie piersi w 1 miesiącu wcale nie bolały, co jest dziwne dla większosci kobiet, dopiero pod koniec 2 sygnałem, że jestem w ciąży byl właśnie brak bólu i zastanowiło mnie to wtedy bardzo, bo zawsze jak zbliżał się okres, to duży ból się pojawiał, a tu nic jak widzę od zapłodnienia minęły 4 tygodnie, wiec jest wszystko w jak najlepszym porządku za 3 tygodnie powinno być już widać serduszko

Gość kluska z makiem
tak sobie mysle ze moze w twoim przypadku warto zbobic hcg bete. skoro jestes pewna ktory to tydzien to mysle ze to badanie wykaze jesli ciaza sie nie rozwija.moze warto zrobic bo jesli wszystko jest ok ,w co wierze ,to nerwami tylko szkodzisz malenstwu a jesli cie bola piersi i masz mdlosci to tylko sie cieszyc.to dobry znak

Dzieki dziewczyny, pocieszylyscie mnie! Bede cierpliwie czekac na kolejna wizyte. Chyba nic innego mi sie zostalo :) Pocieszam sie ,ze nie mam czasu rozmyslac i panikowac, bo mam male dziecko i pracuje. Wiec te dwa tygodnie powinny zleciec!

no właśnie wszystko na spokojnie daj znać jak będziesz po wizycie

MUsze przeczekac te kilka tygodni. Pocieszam sie, ze jakeis tma objawy mama, lekkie bo lekiie ale jednak. No i od dzisiaj chce mi sie spac. Po prostu zasypiam na stojaco!