Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erwerwrw

nie wiem co teraz zrobie.Zabrali mi prawko strace pracę;(

Polecane posty

Gość erwerwrw

MAm 24 lata i wynajelam duze mieszkanie sliczne prawie apartament.Jestem doradca kredytowym ale moja praca to glownie jezdzenie autem to byl wymog jak mnie zatrudniano... Raz dostalam troche punktow za predkosc potem za przejazd na czewonym(ale bylo ciemno pozno i nie bylo zadnego auta)a ostatnio za stanie na awaryjnych,bo wyskoczylam szybko odebrac laptopa z serwisu...i juz po prawku:( Myslalam ze trzeba sie naprawde postarac zeby je zabrali.Co ja teraz zrobic mam:(?

Gość erwerwrw
spadaj z tym tarotem oszustko!!!:O

Gość erwerwrw
67

Gość erwerwrw
:(:(:(:(

Gość siucnsiudh
wynajmij kierowce, jeśli Cię stać. albo jeżdzij bez prawka

Gość siucnsiudh
a zwolnią Cie z pracy za sam fakt ze zabrali Ci prawko, czy za to że nie jesteś mobilny. bo jak tak, to możesz jezdzić z kierowca

Gość erwerwrw
za to ze nie jestem mobilna..bo musze jezdzic...i reprezentatywna bo jak mam z papierami do klienta do innego miasta czasem jechac w mpk:O

Skoro wiedziałaś,że masz już tyle punktów to trzeba było zjechać gdzieś na parking,a nie zostawiać samochodu na awaryjnych,zeby sobie po laptopa wyskoczyć.. Wolałaś laptopa zamiast punktów to teraz masz.. przyda się w poszukiwaniu nowej pracy :O

Gość młokos
moze kup sobie skuter? do 50cm chyba wystarczy karta rowerowa :P

Gość ewella2
ja bym na Twoim miejscu jeździła bez prawka tylko bardzo ostrożnie żeby nie dać się przyłapać kontroli. W końcu prawie 1/4 kierowców nie ma aktualnego prawa jazdy.

Gość Trzeba było jeździć zgodnie z
przepisami :O Poza tym co to za firma, która zatrudnia osoby nie znające jezyka ojczystego? :O wiesz co to znaczy reprezentatywna? :O I co to ma wspólnego z mobilnoscią? :O

O ja pierniczę, tak, tak, ewella- w końcu jakis odsetek ludzi w kraju to złodzieje, więc dla kradzieży tez masz wytłumaczenie? A co z rozbojami, gwałtami, morderstwami? :O

Gość ewella2
chyba nie wiesz na czym polega praca doradcy kredytowego

Gość kobietka32
i bardzo ci dobrze .myslalas ze wszytski ci wolno bo masz samochod.zezawsze bedzie ci sie udawalo .trzeba myslec kobieto!!!!!sama zabierma prawka dla ludzi bezmyslnych

Gość erwerwrw
Trzeba było jeździć zgodnie z -mobilnosc to jedno a reprezentatywna to drugie .I ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem.Doradca ma byc mobilny,ale i ma sie prezentowac nie moze przyjechac do klienta bankowosci prywatnej przemokniety bo czekal na tramwaj:O

Gość erwerwrw
boje sie jezdzic bez prawka..bo jak spowoduje wypadek pojde do wiezienia:(

bardzo dobrze,że ci zabrali prawo jazdy.. jesli nie umiesz stosować się do przepisów to łaź na pieszo.. albo kup sobie rower..

Ty jednak jesteś głupsza niz ustawa przewiduje :O Nadal nie wiesz, co znaczy reprezentatywny :O REPREZENTACYJNY- matole :O

Bez prawka jasne.. tak jej mówcie :O nie dość,że jej zabrali bo nie potrafi jeździć normalnie - tam na czerwonym , tam sobie na środku ulicy zostawi auto i biega po laptopa.. gdyby potrafiła jeździć to by po dziś dzień miała prawko. Raz, dwa - ok może się zdarzyć. Ale żeby wszystkie punkty :O Ja jeżdzę 2.5 roku - też przekraczam prędkosć.. mówiąc szczerze rzadko kiedy jadę tyle ile się należy. Ale jakoś nigdy nawet mnie nie ściągnęli. Nie zostawiam samochodu na środku ulicy, nie wjeżdżam pod prąd.. i mam niezmiennie 24 punkty od 1.5 roku,a prędzej 21. A przecież ponoć młodych kierowców łapią najczęściej. Każdemu się może zdarzyć przekroczenie prędkości, nie wiem jak ktoś moze jeździć 50km/h . Ale żeby dostać 24 punkty to trzeba się naprawdę postarać. Ja nawet przekraczając nie jeden raz prędkości dwu i trzykrotnie, po dziś dzień mam czyste konto.

Gość ewella2
"boje sie jezdzic bez prawka..bo jak spowoduje wypadek pojde do wiezienia" jeśli się boisz , że spowodujesz wypadek to znaczy , że zdajesz sobie sprawę z tego jak kiepsko jeździsz więc może faktycznie sobie odpuść