Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tdryugo

dziewczyny, wy też tak macie?

Polecane posty

Gość tdryugo

mam czarne włosy i po prostownicy z czasem mi one brązowieją ale ''rdzewiewieją'' a nie moge odłożyć prostownicy a i tak sie z nią ograniczam, ciągłe farbowanie też jest męczące. czy tylko z czarnymi włosami jest taki problem? czy da sie coś z tym zrobić? dziewczyny z czarnymi włosami pomóżcie...

Gość palisz kudly wysoka tempka
to sie nie dziw ze zmieniaja kolor bo sie pala,rob tak dalej to sie zaczna kruszyc i wylysiejesz

Gość jarasz wlosy to co sie dziwisz
?:o

Gość zainwestuj w peruke
:D bo niedlugo nie bedzie co prostowac bo spalisz wlosy na amen

Gość ssoksosk
Mi też jasniały, zrezygnowałam zupełnie z prostownicy i włosy wyglądają dużo lepiej, tobie też radzę

Gość tdryugo
no dobrze, dobrze... ale da sie coś z tym zrobić by w miare wolniej brązowiały? bo ja tak często prostownicy nie używam ale jednak...

Gość fejsbooch
Ja mam czarne, też używam prostownicy i nie "rdzewieją". Moze ustaw na nizszą temperaturę, albo zmien kosmetyki do włosów.

Gość Taaa bez stałego nicka
Autorko mój brat jest fryzjerem i ostatnio opowiadał mi że są nowe metody prostowania. to się nazwa trwałe prostowanie czy coś takiego. Ja też codziennie prostuje ale jestem blondynka więc ci nie pomogę ale słyszałam od koleżanek że im włosy też troszkę przybierały taki kolor. I nie krzyczcie na nią bo niektórzy naprawdę muszą prostować. Autorko poczytaj o tym wyżej pozdrawiam Pa:)

Gość tdryugo
Taaa bez stałego nicka- dziękuje za rade :)

Ja mam czarne włoski i doradzam zakupic profesjonalne kosmetyki: 1. szampon i odzywka dla włosów farbowanych 2. balsam do prostowania,który chroni przed wysoką temp. i utrata koloru. 3. Sprej nabłyszczajacy włosy W moim przypadku wszystko swietnie działa, zalezy tez w sumie to od rodzaju nałozonej farby czy u fryzjera czy taka ,,domowa''. Co do podpunktów to dawaj na wloski tych preparatów nie za duzo bo moga bardzo obciazyc Ci wlosy.