Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FOTOOOX

FOTO DO OCENY

Polecane posty

Gość FOTOOOX
kolejna sfrustrowana gościnna w kroku dla małp :O

o nie, tak się składa, że nawet nie znam nikogo w innym kolorze skóry, co nie znaczy że mam ich z założenia nienawidzić. taki sam człowiek jak ja czy ty

Gość FOTOOOX
a kto powiedział, że ich nienawidze? Nie chce tylko mieszania ras bo właśnie przez to rasa biała z roku na rok zmniejsza swoją populację. Wszystkie inne maja dodatni przyrost naturalny. Niedługo nie będzie białej rasy i to też dzięki szmatom, które się cieszą kiedy z ich pisdy wychodzi skundlony bękart :O

Czy to nie ten co wtedy wojował na forum? xD Znowu mu się bania lasuje? Jezu człowieku, ogarnij się. Ile ty masz lat w ogóle?

Gość mam wene
jaka kampania

Gość FOTOOOX
I kto tu jest rasistą? Ta małpa mówi , że biali są niepotrzebni : http://youtube.com/watch?v=IN5StQAr7n0 Brońcie dalej głupie szmaty tych debili jakimi są czarni , tak tak przeprowadzono testy na inteligencję wśród różnych narodów i ci z najmniejszym poziomem byli afrykańczykami. Wiadomo od tego słońca mózg nie pracuje zbyt dobrze i tego się nie zmieni. Szkoda, że wy też macie podobną inteligencję do czarnych. Stąd takie zacofanie afrykańczyków.

oj foto, pierdzielisz jak potłuczony, zanim doszłoby do ewentualnego wyginięcia tak jak piszesz, minęło by wiele długich lat, i ani mnie ani ciebie dawno nie byłoby już na ziemi i raczej mielibyśmy w nosie czy ta rasa jest, czy faktycznie wyginęła. i nutkę nienawiści jednak wyczuwam, biedne male Bogu ducha winne dzieci nazywasz skundlonymi bękartami? nieładnie foto. nic się nie przejmuj i nos do góry ;) a białym ludziom nie zabraniaj miłości, nawet do ludzi innej rasy;)

Gość FOTOOOX
I żaden facet nie chce mieć córki która daje brudasowi du.py. Wy tępe krowy nie myślicie, że czarnuchy są tacy cacy ; oni dopiero są rasistami, kiedy widzą jak biały idzie za ręke z czarną to od razu lecą wrzuty. Zbyt tępe jesteście , widać lewackie szkolnictwo zasrało wam umysły.

"Wy" ja pierdole jak ja nie lubię jak ktoś uogólnia. Jakie masz dowody na to że ich bronie? Że jestem za czarnymi? No słucham bo mnie zainteresowało to.

bieda w kraju, brak szkolnictwa jakby tobie odmówiono uczęszczania do szkoły byłbyś na ich poziomie. tu płakać trzeba nad biednymi a nie wyśmiewać ich poziom kochany i uspokój już nerwy, czarny ci pannę odbił że tak się ciskasz?? czy może ubolewające ego zdruzgotane plotką o dużych przyrodzeniach??

Gość FOTOOOX
warto przypomnieć historię z USA kiedy to 8 brudasów zaatakowało pare białych ludzi złapali ich i wrzucili siłą do samochodu. Pojechali do domu tam pobili i zastrzelili na oczach kobiety jej faceta a później gwałcili ją ponad 12h poczym ją zabili. Nie przypominam sobie takiego przypadku wśród białych. Wiele takich informacji jest blokowanych bo jest wojna przeciw białej rasie i poprawnośc polityczna tego wymaga. Nie można pisać zle o czarnych bo to przejawa rasizmu. Szukajcie podobnego przykładu - podajcie mi link dopiero pogadamy.

no kurczę, ja nie popieram tego że oni białych nienawidzą wszyscy powinnyśmy żyć w zgodzie prawda? o ile lepiej by było gdyby ludzie żyli razem? ile ludzi by żyło? ile dzieci? nie wydaje ci się??

E no dobra, skoro czarni tak robią to chyba musieli mieć jakiś motyw? Z arabami i żydami podobnie. Wszyscy na nich jeżdżą to ile można? Nie wkurwiłbyś się jakby cały czas cię wytykali i mówili jakieś bzdety na temat tego że jesteś biały mieszkasz w Polsce i tak dalej? Coś musiało mieć chyba swój początek, nie?

Gość raczej nie na umowe o prace
jezeli biali maja rtodzic takie niedorozwoje jak ty to wszysycy powinni wyginac jak dinozaury. natura wie co czyni jak zawsze 😴

Gość FOTOOOX
Niestety tak jak napisałem małpa to małpa i tego lewackie społeczeństwo nie zmieni. Co dało szkolnictwo czarnych w USA ? Nic , mimo tego , że bambusy nic nie robią to nienawidzą białych. Nie chcą się kształcić bo wolą się zamykać w gettach i sprzedawać narkotyki - łatwa kasa i życie gangsta wybierają. I tak jest wszędzie gdzie się tylko pojawią. Anglicy lubią Polskę odwiedzać bo nie ma tu brudasów. Francje zasyfili , Anglie zasyfili teraz Polske zasyfią a pomogą w tym nam nasze rodaczki :O ; jest mi zajebiście wstyd , że takie są Polki :O Zdanie wyrobiłyście sobie w Europie i nie tylko. :O

Gość Fotooox
Potępienie bez sprawdzenia tych informacji jest najwyższą formą ingorancji 🖐️

Gość Fotooox
Tak żadna mnie nie chce i mam mikrofiutka - ulżyło , że mnie rozgryzłaś ? To zrob sobie dobrze bo jesteś niesamowitą psycholożką :O Polki są tępe że płakać się chce 🖐️

te facet nie jestem kobieta a tak ogólnie to co ci się w nich nie podoba na pewno jakbyś się mocno opalił to ogólnie niczym byś się nie różnił