Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan x

Na co zwracacie uwagę w pokoju faceta.

Polecane posty

Gość pan x

Mam takie pytanie otóż długo byłem sam i być może za jakiś jakaś kobietka zawita w moim pokoju. Sam mam 26lat (tak k. mieszkam z rodzicami i co z tego) no i tak sie dzisiaj rozglądam że mam troche pozostały duperelek z lat że tak powiem młodzieńczych. Mi to nie przeszkadza bo sie przyzwyczaiłem i nie zwracam uwagi na to jednak gdy nowa osoba wchodzi do pokoju to zwraca uwagę na różne sprawy ?...Więc oczywiście prócz brudu co by was odrzuciło w pokoju 26 letniego faceta ?

Gość xxxxppppSsdsfdgs
Porozrzucane ubrania Ksiązki nierówno poukładane i gołe baby wiszące na scianach

Gość Piękna i frywolna
Ja patrzę czy gdzieś jakaś kasa nie leży i jak nikt nie widzi to biorę. Także chyba najbardziej na to a potem na kosztowności bo to ciężej sprzedać jest.

Gość takie czasy nastały
26 lat i mieszkasz z rodzicami ? Zaraz Cię tutaj zlinczują za to i tak naprawdę nie ważne jest z jakiego powodu mieszkasz. Możesz mieszkać z rodzicami i odkładać pieniądze na dom albo mieszkanie, ale dla kobiet to jest nie ważne. Możesz zacząć budować dom i nic o tym nie mówić, ale i tak jesteś niesamodzielny bo mieszkasz z rodzicami. Co z tego, że pierzesz sobie sam, potrafisz gotować, sprzatasz itd. Zapamiętaj sobie jedno. Kobiety myślą tak: jak nie mieszkasz sam to jesteś niesamodzielny i koniec kropka. W tym wieku to powinieneś juz mieć dom albo najlepiej willę.

Gość Jelcz342
Nikt nie musi mieć własnego domu mieszkania, żeby być samodzielnym. Wiele osób mieszka z rodzicami bo tak jest taniej. O spłatę kredytu jest ciężko gdy łatwo stracić pracę jest.

Gość Jelcz342
W niczym nie przegrał, trzeba wybierać pakujesz się w kredyt iryzukujesz dużo. Lub zbierasz pieniądze np na lokacie na mieszkanie i później kredyt się wspomóc przy niejszym ryzyku.

Gość Fluksia
A mausia pozwoli przyprowadzic panienke?Fuj

Gość on pyta o co innego
tak wiec bibeloty z mlodziencych lat to nie problem, posprzataj poprostu:) i bedzie ok. w koncu jestes jaki jestes i nie musisz nic udawac. (plakaty z babkami-pozdejmować! i jakies zberezne zabawki!, reszta ok:)

Gość jak nie masz klocków lego
i resoraków to jest ok;):D zresztą jak poznasz tą jedyną to podejrzewam że nic jej nie będzie przeszkadzało;)

Gość on pyta o co innego
w sensie bibetty zostaw, heheh postrzataj poprostu kurza itd..

Gość on pyta o co innego
co legolego, moj maz mial legow pokoju, ehhehheheheehehheh jak go poznalam

Gość weź ty się stuknij
Gołe baby na ścianach - niemiłe, zwłaszcza, jeśli ładniejsze ode mnie (a to łatwe :D) śmierdzące skarpateki na podłodze - niemiłe, zwłaszcza, jeśli proponuje coś do jedzenia To samo z resztkami jedzenia i zużytymi gumkami :D Poza tym nic mnie nie odrzuca. Zdziwiłabym się ewentualnie na widok pluszaka na łóżku :D Poza tym zwykle zwracam uwagę na: - faceta (NO A PO CO INNEGO PRZYSZŁAM?!) - książki (zawsze można na ten temat pogadać) - zdjęcia, pamiątki (jak wyżej) - czy drzwi się domykają (a jak nas przyłapią in flagranti?) I tyle.

Gość pan x
drzwi sie domykają po za tym mam w porządku rodziców i na pierwsze spotkania to by ich najzwyczajniej w świecie nie było w domu . ba nawet dali by mi całą noc ;] to nie problem. Dzieki za odpowiedzi te normalne ,a z nienormalnych sie uśmiałem :D

Gość weź ty się stuknij
A propos, bałagan jako taki nie jest zły, ale oczywiście miło, jak jest posprzątane., Ale może być chaos, byle nie zakurzony. Zwłaszcza, jeśli faktycznie jesteś chaotyczny - porządek byłby nienaturalny... Nie wiem, czy jasno się wyrażam.

Po pierwsze super, ze myślisz o aspektach estetycznych :) Ja zwracałam uwagę na naklejki na meblach :P (kiedyś chyba każdy miał jakieś, ale niektórzy ich się nie pozbywają ), zadbaj by ciuchy same nie wypadały z szafy (raz mój jeszcze wtedy chłopak teraz mąż upchał w szafie tyle obrań, ze niestety biedna szafa nie podołała i cześć zawartości ujrzało światło dzienne :) Do dziś się z tego śmieję :) kurz to "oczywista oczywistość" :) pajęczyna na żyrandolu :)skarpetki walające się po podłodze. Jeśli posiadasz pisma / filmy erotyczne to zdecydowanie dobrze je schowaj.

Gość W mordę jeża16
Na co ja zwracam uwagę: Scianyw pokoju muszą być ładnie pomalowane, nie mogą być brudne i powycierane. Ladna podłoga, jeżeli dywan, to też żeby nie był stary i brudny. Lóżko - żeby nie kojażyło się z burdelem.

Gość pan x
To luz w takim razie..no trochę bałaganiarz ze mnie aczkolwiek widziałem na stancjach u kumpli lepszy burdel/ (dziewczyny nie lepsze :D .porozrzucane majtki ,albo zużyty tampon w brodziku nie zapomnę do dziś)...nalepki hehe większości się niedawno pozbyłem ,ale nie które (te pamiętające czasy PRL ,albo przywiezione z NRD zostawiłem na pamiątkę :D)

Gość pan x
hehe erotyczne filmy i pisma to nie posiadam ,ale historie i 2 dodatkowe nr gg będzie trzeba ukryć :D

Najważniejsze żeby było czysto w pokoju. No i żeby nie walały się po podłodze brudne ciuchy, a co facet trzyma na półkach itd. to już jego sprawa, ja mojemu chłopakowi nie zamierzam urządzać pokoju hehe.

Gość pan x
myślicie że spleśniały ser za szafą i stare kanapki pod łóżkiem zauważy? chyba nie będzie tam zaglądać?

Gość pan x
najgorsze że moje piękne wały kołdrowe muszę na czas odwiedzin schować:O ale myślę,że się nie obrażą i dalej pokornie przyjmą mój ciepły ejakulat :)

Gość angellal7848
na to czy nie ma na scianie plakatow jakis lasek i na to czy ma porzadek