Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezdziec miedziany

doradzcie prosze!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jezdziec miedziany

mam taki problem.gdy urodzi sie nasze dziecko przez trzy miesiace bede mieszkala z nim u rodzicow.potem wyjezdzam do meza ktory jest za granica.tam mieszkamy ,chce tylko urodzic w PL i tam byc przez pierwsze trzy miesiace,i chodzi mi o lozeczko. nie chcemy kupowac dwoch lozeczek ,dwoch materacy bo to bez sensu.i tak spbie pomyslalam zeby kupic do domu rodzicow lozeczko turystyczne.tylko czy maluch moze w nim spac trzy miesiace.czy to dla niego dobre.co myslicie??

Gość jezdziec miedziany
upppp

Gość jezdziec miedziany
nikt nie doradzi????

dziecko spokojnie może w nim spać od pierwszych dni , moja mała ma takie i całkiem dobrze się spisało , tylko my do niego dokupiliśmy gruby materc bo ten od łóżeczka jest cieniutki i bałam sę , żeby małej w tyłek nie było zimno , ale osobiście znam dzieci które spały na tym mateeracyku i krzywda im się nie stała

Gość jezdziec miedziany
super.dzieki :) wlasnie widzialam ze te lozeczka sa a takim podwyzszeniem. ze dziecko spi wyzej jak w normalnym lozeczku.tylko zastanawiam sie czy na tym jest materac czy to tylko sam material

Gość darikaka
ja jak jestem teraz aktualnie w ciazy duzo czytalam o tych lozeczkach i one sa praktyczne wlasnie w twoim przypadku... sama sie zastanawialam czy nie kupic sobie w ogole turystycznego zamiast zwyklego tradycyjnego,bo turystyczne bardziej mi sie podobalo.ale jadnak kupilam zwykle. ale moje kumpele maja turystyczne zamiast zwyklego i sie chowaja w nich.jedyny ich minus to taki ze lubia sie robic dziury w materiale jak sa te siatki po bokach.ale jezeli to lozeczko ma ci tylko wystarczyc na 3 miechy a tam juz bedzie inne,to spokojnie ci zda egazmin.zawsze potem bedziesz miec je jak bedziesz chciala zjechac do PL na dluzej,a jak pewnie wiesz ono jest regulowane... no i jak poprzedniczka napisala najlepiej jest dokupic materacyk bo te wlasnie w tym komplecie z lozeczkiem nie sa zbyt wygodne...pozdrawiam:)

Gość jezdziec miedziany
dzieki bardzo :)